En tårsdag

Ganska okej torsdag ändå ju! Jag trotsade snön som envisades med att lägga sig imorse och klädde mig vårigt och blommigt bara för att. Sedan lite lektioner och blablabla, lite krama en sjukling i korridoren som jag inte sett på nästan en vecka, lite oseriös mediaredovisning som jag failade på lite grand.. Och sedan gå och låtsas hjälpa till med riggning. 
Så spelade vi lite grand, sen dog jag av hunger. Sprang genom samlingssalen och attackerade ettorna och ba "hallå jag döööööör VEM ÄR DET SOM HAR KAKOR jag måste ha en!!!11!ETT!" Och de ba.. eh, här? Och jag blir lugn och säger tack. En ba "är du diabetiker eller?" Och jag skrattade till lite och ba "eeeh nä.. bara sockerberoende." Snyggt gjort liksom. Bra. Vara så desperat efter socker att folk tror att man är diabetiker. 

Sen inledde jag ju då min karriär som kontrabasist! I och för sig lär jag ha avslutat den efter de där tre minuterna på scenen, men ändå. Känns lite koolt att spela på ett instrument som är större än jag, liksom. 

Nu tänkte jag sitta här och vara lite trist, titta på 90210 och sova. Eller nåt i den stilen.

Blö

Två (2!) förvånande saker har hänt idag. 

Ett - jag har suttit och pluggat i en och en halv timme! Helt sjukt ja jag vet. Är fortfarande inte klar men jag ser det som en tyst protest. NEJ jag tänker faktiskt inte svara på tio frågor om nervsystemet thank you very much.

Två - under tiden jag satt och pluggade fick jag höra Britney Spears-reklamen fyra (4!) gånger på Spotify. Fyra gånger. Hon ba would you hold it against me och man ba eh, ja. 

Helt okej alltså

Livet känns ju rätt okej ändå ibland. 
Typ, dagar som denna. 
När man tar på sig gula strumpbyxor och känner sig som ett påskägg hela dagen (obs i positiv bemärkelse).
När man får sluta vid halv ett och endast ha naturkunskap och kör.
När man går hem och äter brutalt många våfflor med trevligt sällskap. 
När man bestämmer sig för att få tummen ur och skriva en tre sidor lång uppsats som kändes helt omöjlig så sent som igår. 
När man planerar att dö stora chipsdöden i sällskap med de bästa vännerna jag vet hela kvällen. 

Tja. Helt okej, liksom. Minst sagt. 

Nu ska jag sluta prettoblogga och gå och göra nytta. Alternativt dricka lite saft och bara vara ganska nöjd med mig själv en stund. (det lutar åt det sistnämnda)

Och så kan ni ju göra som jag och lyssna på en fin låt ur en fin fin fin film, Atonement (som jag för övrigt har läst ut, nöjd tjej där med) 
Dario Marianelli – Marianelli: Elegy For Dunkirk

Herrå!

Eller?

Vi säger såhär. Vi struntar i psykologiuppsatsen som ska vara inne på tisdag. Vi struntar i det faktum att jag inte har kommit speciellt långt alls. Och i det faktum att det inte kommer bli så bra. Och så struntar vi i det faktum att jag har ganska så jättemånga naturkunskapsuppgifter att göra

Så gör vi så att jag äter lite kiwi och tittar på lite Gossip Girl istället. 

Vi säger så va. Eller hur? Ja. Tack. Hej.

tummen ur

Ibland får jag för mig att ta tag i mitt liv. Kan väl vara bra dags snart. 
Men sen kommer jag på bättre tankar.. haha nej. Men. Jag håller på att försöka bättra mig. Jag tänker att om jag slutar sitta på facebook och whina över hur mycket jag har att göra och ligga och försöka somna med världens stressklump i magen, kanske jag istället skulle bara börja göra det jag ska istället för att slösa tid på allt detta. Liksom - sluta ha ångezt för att det är kaos i rummet, börja få tummen ur och plocka bort från golvet.. det tar högst tio minuter. 
Sluta ha ångest för skolan/spelandet, gå pch whina om det och aldrig komma nånstans, och bara börja ta tag i det och göra mitt bästa och acceptera att det går lite som det går ibland. 

Sen hur det går är väl en helt annan sak. Men det är min plan. Att försöka. Just nu går det väl lite som det gör. Men jag pluggade lite smått innan, och jag tänkte titta lite på basläxan innan jag ska sova. Åh, sova.. livets grej. 

Jag bara tänkte att alla nog undrar lite hur jag tänker om min livvstil. Så att alla vet nu, liksom. Herrå.

Livet

För övrigt - jag kände mig först som en omtänksam och fin flickvän som ba "nej jag ska kanske stå över fetaost/vitlöksdippen för att jag ska pussas sen". Sen kom jag på det är ju inte alls att vara omtänksam, det är att vara en egoistisk tjej som vill ha pussar! 

Livet, alltså..
(nyvaken_tjej_93 som inte litar på att sin fina pojk lyckas ta fina kort när motivet är som det är och har fel)

I'll get back to you someday soon, you will see

Jag som tänkte att jag skulle göra nåt vettigt idag. Fail på det. Jag har varit vaken sedan nio och allt jag har åstadkommit är att äta frukost, duscha och.. eh, ja. Det var väl typ det. Lite halft klätt på mig eftersom att jag bestämde mig för att ha min pyjamas på mig hela dagen idag. Försöker ladda ner Atonement (har nästan läst hela boken jag lovar men det skadar junte att se filmen också)

Och.. det var väl den lördagen. Snart ska jag sätta mig på bussen mot Reftelö och min pojk.. och då vet jag att det inte blir nåt vettigt gjort för mest av allt har jag bara massa kramabstinens som behöver stillas. Borde städa lite innan jag går men mest antagligen ska jag chilla lite, äta lite och sedan chilla lite till innan jag går mot bussen. Produktiv tjej. 

Men jag intalar mig att jag kan unna mig detta eftersom jag i tisdags skrev en lång uppsats i Svenska B hela morgonen, och för att jag igår redovisade min naturkunskap och är klar med min uppsats om det också. I och för sig blev den inte bra, men jag gjorde den i alla fall. Så det så.
Nu ska jag gå och göra ingenting, medan jag lyssnar lite på det här till exempel. SÅ BRA.
Fleet Foxes – Helplessness Blues

blö

trött jag blir på livet
hejdå
(varsegod för emoblogg)

Orka

Sitter med min naturkunskapsuppgift och kämpar.. Har skrivit en uppsats om kropp, själ och livsstil och ska försöka få ihop detta till en trevlig och rolig och lärorik redovisning komplett med experimentexempel och test på att alla har hängt med och lärt sig nåt. 

Och man ba hahahahahahhahaha. Lycka till. Jag kommer att ha den lamaste redovisningen i historien av lama redovisningar, utan roliga lärorika powerpointord och fina bilder. 
Men istället för att stressa lyssnar jag på fina grejer. Typ Lykke Li – I Know Places. Dör av fint.

Hejdå.

Att sova

Sova är en bra grej. Jag sover helst mycket.. Imorse vaknade jag vid åtta och funderade på att stiga upp. Sen vaknade jag igen vid tio.

Igår sov jag gott med min pojk. Sen åt vi lite. Sen bestämde jag mig för att sova lite frukost och somnade i en halvtimme.
Och sen finns det dem som gillar att sova på Max..

Lärdomar

Vad har jag lärt mig av min garderobsstädning än så länge?

Jag har bisarrt många par strumpbyxor. I och för sig använder jag det ca varje dag, men ändå. 42 par? Obs att ungefär hälften är mönstrade/färgglada.

Söndag

Söndag. Idag ignorerar jag plugg som borde prioriteras och rensar istället ur min garderob.. Tänker att om det slutar vara kaos i mitt rum kanske det slutar kännas som kaos i huvudet ibland? 

Eller så är det bara så att jag inte orkar skriva en uppsats och förbereda en redovisning till naturkunskapen. 

I alla fall. Jag lyssnar på Lykke Lis nya (fett fett fett) och hänger upp lite kläder idag.

Not so indie anymore

Alltså jag satt och tittade på melodifestivalen i soffan. Med min syster och hennes kompis. Eller, det var väl mest jag och chipsen egentligen. 

Först tog jag på mig min snygga Rough Trade-tshirt och kände mig indie. Och sen satte jag mig och kritiserade Linda Bengtzings låt helt engagerat och man ba, not so indie anymore. 

Nu börjar jag tagga för eurovision. Hejar fett mycket på Jedward för alla som undrade.

Kult liv

Hej bloggöön! Känner mig lite stolt och tycker att jag inte har varit inne på datorn alls mycket den här veckan. Med mina mått mätt, i alla fall. livet kom ivägen och allt sånt vetni. 

Livet, ja. Lite skola, lite plugg, lite Skins, lite glass, lite Viktor, lite av varje liksom. 

Till exempel så har jag varit upptagen och världens lyckligaste tjej i fem freaking månader nu! Lite småsjukt egentligen. Hade lite fredagsmyz på Hamburger Hill med finiz och Sandra som fyllde år igår i alla fall. Trevligt vare! Och sedan lite mera fredagsmyz hemma hos finiz himself. Inte helt fel! 

Nu tänkte jag fortsätta med mitt tragiska liv och sätta mig i soffan alldeles ensam och titta på Mello. Kult. Inte alls tragiskt då som sagt. Chips ska jag äta också, i massor. 

Herrå.

Mogetz

Vad ledsen jag blir när jag prioriterar allt utom att plugga när det är ett fett prov på Egypten på Kultur- och idéhistorian imorgon. Jag har liksom.. bakat muffins, spelat gitarr och tittat på film. Inte mycket plugg där inte! Och nu ska jag sova. Får väl bli.. som det blir. Fail tjej tyvärr liksom. 
För övrigt, filmen - Shutter Island. Så FETT läskig! Är sjukt lättskrämd och är verkligen.. Jätterädd nu. Men.. sova. Herrå.

Spännande liv

Här sitter jag en lördagkväll alldeles ensam. Häftigt, verkligen. 
Grubblar lite över om jag orkar titta på ett Glee-avsnitt innan jag somnar medan jag lyssnar på Nick Cave lite varvat med fem blonda fjortonåringar som sitter och hystoskriker i soffan därute till någon skräckfilm. 

Och det är mitt spännande liv at the moment. 

Imorgon ämnar jag plugga hela dagen. 

I och för sig hade jag det rätt fint med min pojk tidigare idag så jag ska väl inte klaga men.. det gör jag ändå. PUSSHEJ!

RSS 2.0