Förfallet är tragiskt

Mitt nya tidsfördriv efter att jag fått min nya dator med webcam är att föreviga mig själv med tusen bilder som lagras i min dator. Idag fick jag mig ett gott skratt när jag såg hur mycket jag förfallit på mindre än tre veckor..
Detta var jag efter balen. Fixat hår, asmycket smink, världens längsta lösögonfransar, en freaking tiara.. Ja, ni fattar grejen. 

Och detta är jag, idag. Skjorta i storlek typ xxxxl, inget smink, inget hopp för mitt hår, osv osv..
Ja, ni fattar grejen. Detta är tydligen vad som händer när jag får sommarlov. Det tog mindre än två veckor för mig att resonera "äh, jag ska ju bara jobba idag, och vara hemma på förmiddagen, skitsamma hur jag ser ut, whatevs."
Känns ju.. bra, det här. Balbilderna kan ju få vara en påminnelse för mig om hur det kan gå när jag faktiskt orkar bry mig, och de andra bilderna får väl.. eh, spegla verkligheten. Miranda tells it like it is.

Lite pepp till mig själv

Och nu, en skål med chips och ett avsnitt Pretty Little Liars senare, kände jag att jag ville logga in och klaga lite över att jag inte orkar jobba imorgon. 

Sedan insåg jag vilken sjuk ångest jag hade hela våren, hur jag oroade mig för att jag inte skulle få något sommarjobb, hur jag var redo att söka ungefär vad som helst. Och så fick jag ett sommarjobb inom äldrevården och var så himla glad, så sjukt glad över att jag fått ett sommarjobb. Jag har varit där och gått bredvid i två dagar och det verkar vara ett sjukt fint ställe att jobba på och den personal jag har träffat har varit jättesnäll. 

Och så sitter jag här och känner för att klaga? Alltså, nej. Nu måste jag bara ur semestermode och in i vardagen igen. Jag måste intala mig själv att jag kan lära mig något som jag aldrig har gjort förut, jag måste intala mig att det kommer att gå bra och vara roligt.
Jag ska inte bli en dryg jävel som bara klagar när det kunde varit så mycket värre.
Alltså, vi stryker det jag tänkte skriva och jag säger istället såhär: imorgon ska jag jobba och det ska gå bra och bli kul!
Hej då från världens mest hurtiga människa

Uppdatering på världens bästa start på sommaren

Nu var det fan inte igår jag bloggade. Tur att en inte har några läsare och således kan glömma bort sin internetplats utan att någon märker det! För det var lite sådär klyschigt som man säger, att livet kom emellan. Jag har hunnit med så himla mycket roliga saker den senaste månaden så jag vet inte ens vad!
Till att börja med, har jag tagit freaking studenten. Vi spelade vårt fantastiska 90tals-medley på studentmiddagen, jag sprang ut i min egensydda klänning (som blev himla fin om jag får säga det själv!) och skrek och tutade på flaket, kramades med alla på festen på kvällen.
Sedan gick jag balen och kände mig like a million dollars i min svarta långklänning och en liten tiara på huvudet, och sa "vad fiin du är" ca 100 gånger under kvällen bara för att alla var så himla fina.
Några dagar efter det åkte jag till Hultsfred! Jag blev jättefebrig och mådde dåligt efteråt på grund av allt regn och kylan i tältet, men det var så himla värt det. James Blake var så perfekt fin och Kasabian var så jävla bra och det var sånt röj så dammet bara yrde och jag var så lycklig när jag hoppade, och Marina and the Diamonds var så sjukt bra och cool, och Noah and the Whale var också så himla bra. Och French Films. Och Miles Kane. Och M83. Och The Vaccines. Och Bombay Bicycle Club.
ÅH allt var så himla bra med andra ord och det var en så himla fin musikupplevelse.

Jag återhämtade mig några dagar sen, eller nej, jag jobbade direkt efter att jag kom hem, i tre dagar, och sen åkte jag till Rom med tre fina fina fina vänner! Så där har vi hängt nu i fem dagar. Ätit sjuka mängder glass och pasta, sett en massa sevärdheter och bara hängt runt i den 35gradiga värmen och haft det fint.

Och nu är jag hemma. Imorgon ska jag börja jobba på riktigt och resten av sommaren väntar.. tja, ungefär det. Jobb. Jag har i och för sig mer kul än jag förtjänar på en hel sommar nu de här två veckorna så jag ska inte säga något, men ja.

Nu ska jag äta lite chips och slockna till ett avsnitt Pretty Little Liars eller två (älskar den serien trots, eller på grund av att den är så dålig och tramsig egentligen). 

PUSS!

RSS 2.0