What are you doing new years eve?

Ville bara dela med mig av detta idag:

Alltså jag DÖR av hur fint det är! Dör verkligen. Zooey är min drömkvinna, jag vill vara henne.

Badass

Annan grej jag gillar med att vara i London? Dialekten. Överallt. Det låter så mysigt med brittiska. 
Och en till sak som är bra, är den billiga alvedonen. Har bunkrat upp nu, massa paket i resvästan. Vilken badass addict jag är, liksom.

Hemma igen

Är tillbaka i Sverige! Känns bra, pga inga heltäckningsmattor, egen säng, eget rum, dusch, blandade kranar, drickbart kranvatten osv. Men också dåligt och trist pga London är typ livets stad plus att pappa ju är kvar där. 
Men jag får helt enkelt boka in en tripp snart igen. Synd att jag är pank men sånt får man väl offra. Har shoppat mig fördärvad i mellandagsrean lite grand, bland annat köpt en fantastisk långkjol på next! Innan jul provade jag och min syster den där, den är plisserad i svart chiffong och som sagt hellång. Så himla cool men den kostade typ 500... Med tanke på att jag aldrig lär använda den tänkte vi att det är lite dyrt! Men sen hittade vi den på rean för 20 pund, sjukt nöjd. 

Kanske har den på nyår för att vara lite sådär pastoralt amish-chic. Ehe. 

Annars är livet bra, har nu upplevt julen som skilsmässobarn för första gången. Inte så traumatiskt som jag trodde, ärligt talat, ganska mysigt i England och här. Har bland annat fått en harlequin-bok av min bror, det tyckte jag var roligt. Han tycker inte att jag är så litterär, nämligen, så atteeh han tyckte att det passade bra. I och för sig lär jag läsa den med nöje, den handlar liksom om Jillian som tar över Ranch Utopia och bråkar med grannen som är en del av familjen hennes har haft en feud med i hundra år. Kan ju inte bli annat än bra, eller?

Nu ämnar jag i vilket fall sätta mig vid tvn, det lär jag göra hela dagen imorgon också för övrigt. Det är ju faktiskt lov! 

Puss och det där.

God jul och det dar

Igarkvall landade jag i London och nu sitter jag har i lagenheten i NW1! Sa himla taggad pa jul i London anda. Till exempel ar jag helt forvirrad over detta att det ar tio grader plus och ingen sno? Klagar ju inte, det ar ratt fint att inte frysa hacken av sig nar man ska julshoppa, vilket jag har gjort idag. Eller okej det blev val mest shoppat presenter till mig sjalv om jag ska vara arlig, men anda liksom. Har kopt en festlig shortsdress, julig och rod, och kollat in lite snygga klanningar jag vill kopa. Och en langkjol! Fick ett ryck och onskar mig nu mest av allt en plisserad svart hellang kjol i chiffong. Typ sa, det ar mitt liv just nu. Jag ska ata lite julegodis och vara ratt nojd med livet och sa.

Puss och god jul och sant!

Bara för att alla bryr sig osv.

Är lite mer peppad på livet än förra söndagen idag faktiskt. Kan bero på att jag i veckan äntligen lämnat in engelskuppsatsen som jag kämpat med hela terminen, hållt mitt hyllningstal, klarat av två dagar dansföreställningar, tre luciatåg samt lussat för lärare i natten. 
Så himla rolig vecka, men inte utan att man blir lite trött. Tycker således att jag förtjänar en lugn dag idag, ämnar att titta på OC och ligga i sängen en hel del, det tycker jag att jag förtjänar. 

Som sagt, det har varit en kul vecka men också rätt jobbig. Måndagen började med en hel skoldag, direkt till musikskolan och sjunga lucialåtar tills klockan blev halv åtta. Hem och byta om, sedan ut i kvällen och möta upp klassen för att lussa för alla fina lärare! Det var verkligen så himla kul. Sen var det väl lite motigt att gå och lägga sig vid tre för att stiga upp en och en halv timme senare för att lussa i det riktiga Luciatåget. Man var ju lite halvt trött där måste jag erkänna men jag tog mig igenom tre lussanden utan att svimma av eller nåt, sen fick jag gå hem och sova. Det var ganska så välbehövligt måste jag säga.. På onsdagen fick jag reda på att jag var tvungen att göra om sisådär hela min engelskuppsats och ta bort en massa, vilket gjorde mig rätt arg, men jag överlevde det också. Lussade i badhuset på onsdag kväll också, massa sankta lucia blev det för mig. Och dans dans dans hela torsdagen och hela fredagen, förutom kvällen då jag och hanna åkte till Värnamo och headbangade lite grand. Kul var det, tyvärr inte lika kul när jag vaknade igår och idag med världens ont i nacken. Visst får jag skylla mig själv, men synd är det om mig! 
Igår strövade jag mest runt och lyssnade på musikhjälpen och dammsög lite grand, fram till kvällen då jag hängde i Åsenhöga och tittade på julkonsert och tittade sedan på film och tjockade mig och allt det där. 

Så himla fin vecka, som sagt, men nu är jag värd att ligga i sängen hela dagen tycker jag bestämt.

Glee

"That is incredibly rude, Santana!"
"I'm being nice! It would be rude if i followed you around and every time you took a step, I played a note on a tuba.."

Alltså, jag älskar Glee. Och älskar Santana.

pepp

Söndag. Blö. Skulle städa. Blev så jävla PROVOCERAD av den glada musiken jag började spela för att peppa upp mig så jag var tvungen att avbryta. Sitter i sängen nu, rummet fortfarande stökigt. Kul liv. Verkligen.

Vadå imorgon?

Ärligt talat har jag en del måsten att ta itu med. Sånt tråkigt som verkligen måste göras fast jag inte vill. Sista sista skolarbetet, mitt rum, mitt liv, allt sånt måste ordnas. Känns sådär. 

Nu tänker jag dock koppla bort allt det och titta på skräpserier i sängen och äta chips. Manana, manana liksom.

Jag lever och sådär.

Skulle vilja säga att jag har viktigare saker för mig än att blogga.. Men helt ärligt så slösar jag mest bort livet på att stressa alldeles för mycket och titta på en himla massa tv-serier (alltså verkligen massor) i sängen. Idag har varit lite upp och ner, jag var ett nervöst vrak innan lunch på grund av sångbeting och sedan skulle ensemblarna spela upp och sen skulle Skye Crofters spela på musikskolan så alltså.. Eh ja helt fullt upp sedan halv sju blev det för mig idag. Ganska så trött just nu, med andra ord. 

Ämnar att borsta tänderna och lägga mig och titta ikapp på julkalendern nu, orkar inte så mycket annat trots att jag borde plugga eller planera mitt liv. Stress stress stress men nej, jag orkar inte. Julkalendern och sömn istället. 
Så kanske jag orkar stiga upp tidigt och simma imorgon bitti, som den hurtiga tjej jag är. Hell to the yes.

RSS 2.0