Tomt i huvudet

Ååh, vad störigt. Jag tänker varje nästan varje dag att "shit, jag har ju så mycket kul som jag kan skriva om nu, måste komma ihåg att göra det,"
Men sedan, så fort jag sätter mig ned vid datan så finns det ingenting intressant att säga. Men jag är så extremt förtjust i listor, så jag skriver en lista på vad jag har hittat på sedan jag skrev senast. (jag skriver listor till allt, varje dag nästan. det blir mycket "skola: so - inget. svenska - böckerna. gympa - packa kläder. håltimme - pengar(?)")

*Torsdag - Städtimme i skolan. Mucho disgusting. Drill på gympan, no comment. Hemkunskap, gick och gjorde en marknadsundersökning på konsum. Eeh, more like: gick och köpte glass på konsum.

*Fredag - Målade naglar på håltimma. Det gjorde John också. (no comments.) Åt en korv till lunch. Hej hungrig. På kvällen, sigges. Maybe I should skriva om det.


So here goes.. Jag och Eve var inte så jättepepp på att gå, eftersom vi bara var två, och Ola skulle inte gå och så.. Men vi hade ju redan köpt biljett, så vad gör man? Vi köpte strumpisar på lindex, hem till mig och sen hem till henne. Lönt att sluta halv fyra på en fredag? Så vi stod och fixade oss mycketmycketnoga. Och idag kollade jag bilderna som hon tog på mig igår. Ååååh jag såg ut som en fjortis. Herregud hade jag så mycket pushup?? Anyways, vi åt lite macka och sen åkte vi till bussen. Där träffade vi några andra, och jag lugnades lite för att de flesta andra såg mycket mer fjortis ut än jag gjorde. Det kan inte ha varit särskilt kul att stappla runt på det ojämna golvet på sigges, mitt i skogen, med jävligt höga stiletter.
Anyway, så kom vi fram tillslut och hookade up med Sugge, Jessica och Meliha, eftersom Lina och dem verkade ha mucho bråttom överallt. Så stod vi och dansade, och mitt självförtroende sjönk när killar dansade med alla, när ingen kom till mig. Så jag stod där och dansade solo. Det var ju kul. Och ja, jag vet att alla som var där var peddos och players, men det hade kanske varit kul och någon hade tyckt att jag såg tillräckligt bra ut att dansa med. Oj vad jag låter ynklig nu då.
Men det var en ganska okej kväll, liksom det kunde varit så mycket värre. Och på vägen hem hade vi turen att sätta oss precis jämte världens idiot som höll på med några andra.. Jag ville verkligen bara säga åt honom att gå och dö. Men det gjorde jag inte.
Sedan kom vi he och sov till tolv. Och så har jag varit trött som as hela dagen.
Och så kom jag på nu att jag har en jäkla massa bokanalys på flugornas herre att skriva imorgon. Wish me luck.

And now I'll be signing out.

"Men jag bara vill det."

Jag tror att jag ska skriva det på en skylt och ha den hängande runt mig hals. Jag skojar inte, folk kommer typ en gång om dagen och frågar om min stjärna/stjärnor/kryss/blixt som jag har under/jämte mitt högra öga. Ja,jag sminkar dit den. Ja, bara för att jag känner för det. Jag har nog sagt det några hundra gånger. Men så går det om man är så alternativ (eller inte) som jag är i en stad som är så mainstream som denna. Men det roligaste är ju när någon kommer och är helt: "men Miranda, vad har hänt där?!" ochpekar på mitt öga. Det är tur att jag inte har extremt kass self-asteem, då skulle jag ju ha dött by now, närjag får så mycket kommentarer om hur jag ser ut. Och det roliga är att jag tycker inte ens att ajg klär mig så speciellt. Fair enough att det inte är alla som går runt i jeans med häng och glittereyeliner, men jag är ju inte extremt utmärkande heller.

Och en annan sak när jag tillslut sitter och skriver, jag, Hanna och Frida hade intelligent conversation idag på tekniken.
Jag fick förklara att man inte har en sjukdom när man är emo, och att inte alla emosar skär sig. Jag lovar! :*D
Nejmen seriöst, inte för att jag är det, men man kan ju inte säga att alla emos skär sig, bara för at kanske vissa gör det.. Och ja, det är fortfarnade en musikstil. 

Nu hade jag väl inte så mycket mer att säga.. Snart ska jag iväg på dans, ska bli kul.. I think. 

xoxo 

Lördag,

 Jag är mycket kreativ när det kommer till rubriker, I know.

Vet ni, idag är en såndär dag som jag kommer att se tillbaka på och tänka: ååh, jag vill tillbaka till då. jag mådde bra.
Jag får sådana känslor ibland, (läs ganska ofta) men oftast fattar jag inte förrens en vecka efter att jag hade det bra dendär dagen. Men jag kan faktiskt säga att jag har mått i alla fall skapligt bra hela dagen. Så jag skriver ner här, bara för att komma ihåg att ajg kan må bra, att den funktionen finns i min hjärna också. 
        Vaknade av solskenet, utvilad as hell efter att ha lagt mig vid elva efter en slapp fredag. Käkade frukost, och sen vid tio så gick jag ut direkt. Hallå, hur ofta är det soligt här?? Man får ta sina chanser. Så jag satt i en solstol och läste Veckorevyn från tio till elva, typ. Sen henkade jag på mamma och Cornelia till bibblan, at the last minute.  Skulle inte egentligen, palla liksom.. Men jag tänkte what the fuck. Och det var väl tur, fick tag i senaste Sophie Kinsella-boken jag beställt och såg några skivor som jag ka låna någon dag. Sedan var jag ute i solen i typ två timmar till, och ja, jag brände benen. Men skitsamma, det var ju så skönt att ligga där, så vad ska man göra?
    När jag hade fixat mig och bytt om gick vi till några av mammas kompisar (eller det kanske heter väninnor när men är 40+?? x)). Jag var med mest bara för att vi alltid får så god mat av dem. Anyways, så var vi där resten av kvllen men jag gick hem tidigare. Pallade inte med brittisk punk/rock/indie från 70-80-talet och dem, snackandes om när de bodde i ockuperade lägenheter och "köpte bara ost när de fått lö., annars bara smör"  
 Ja, jag var uttråkad.

men nu ska jag gå och lägga mig. over and out.

Ja, jag är smart.

haha var typ tredje gången jag gjorde detta:

eniro:ar eves nr, ringer.

Eve: Hej!
Jag: Ahejdemranda, är eve där?
Eve: Jomen det är jag.

Hej röstigenkänning. tur att jag inte är blind, då hade ju folk behövt oresentera sig för mig varje gång de skulle säga något. x)

Jag har upptäckt purevolume.

Ja, jag är stolt.
MIn brorsa var inne på purevolume.com jämt för något år sedan, och i fredags hade jag extreemt tråkigt på håltimman, och av någon anledning så trillade jag in där.

Och det går ju att lyssna och LADDA NER låtar där!! Sheet, jag är typ extatic just nu. Och jag har laddat ner crank that och let me get ´em.
Så jag sitter och browsar hela sidan nu.

nej, jag har inte mycket till liv. Men vad ska man göra en söndagsmorgon när man är trött och ..... trött?

Soo, om ni har tråkigt? check it out: http://purevolume.com 

Och by the way. är det någon som vet om den sidan är laglig/olaglig?? Pleease, svara.

xoxo

Åh.

Jag kan bara säga ursäkta, men jag har inte hunnit/orkat blogga någonting i veckan. Men är bara tvungen att skriva en rad om sugababes nya musikvideo, denial.


Firstly, så är väl låten ganska ordinary. Men musikvideon. Åh fy fan, det är nog en av de finaste jag någonsin har sett. Jag kanske tar i, men det är ju så vackert. Hela videon ser ju ut som en high-fashion shoot.

... Är det bara jag som tycker detta??

xoxo

RSS 2.0