peppt.

Lördagssysselsättning?

Titta på P3 Guldgalan på svtplay i brist på bättre förslag eller umgänge. Har på mig min favorittröja som faktiskt inte ens är min i brist på kramar. Äta mig tjock på godis som jag inte ens var speciellt sugen på.

Tänka på ironin i att vilja gå och lägga sig tidigare en lördag än alla andra dagar då man verkligen borde lägga sig tidigt. Bara för att jag vill att det ska bli imorgon.


Lyssna på sånt här. Jag, för precis ett år sedan, blandat med jag, nu.
Vinternätter nu och då

I'm a bad gal

Hejsan mamma och pappa jag har det kult på restaurangen. Eller nåt.
Nä men jag är fett med trött. Har tagit slut på mig själv lite smått på dansen. Och varit i Värnamo hela dagen för att spela med min häftiga skol-ensemble och två andra för att göra lite reklam för estet. Förutom att jag inte direkt kan spela var det faktiskt himla roligt. Eller, roligare än att gå i skolan och ha ljudteknik och matte och sånt trams.

Sen hade jag inte så mycket mer att säga egentligen, förutom att Robyn är så fett med astuff. 


Fet helg

Juste. Jag har typ slagit nytt rekord och när jag loggade in idag sådär vid tre var det första gången sedan.. torsdag kväll. Det är liksom, väldigt länge för en datorberoende som jag.
Men i fredags efter skolan så mötte jag och Hanna upp två tuffa tvillingar för att köpa lite kul grejer. Typ presentkort på Care och en massa godis (alltså, vi snackar groteska mängder) lite chips, Blådåre och annat göttigt. Sedan var det hem till Frida och Lina och sätta igång med att baka! En cheesecake blev det innan jag var tvungen att springa, och de hann med en kladdkaka också. Är det kalas så äre!
jag sprang i alla fall hem och åkte ganska snart till bussen för att hälsa på finis. Det var ganska så fett mysigt såklart och såg ut ungefär som det brukade. Typ, mest såhär:
Kramar och sånt fint nivet. 

Sen var det bussen hem igen och styra stegen mot Frida och Lina för att blåsa ballonger och göra allmänt fint till Eves överraskning som vi fixat till dagen innan.
Huset var pyntat med ballonger och finaste bilderna på Evelina...
Ett bad väntade på den flitiga artonåringen som luktade hamburgare som vanligt...
Sen såg väl kvällen mest ut såhär. En massa mat, tjockigheter och tjat.
Födelsedagsbarnet och en dansande Lina!

Så det var min helg lite sådär i korta drag. Hur fet som helst måste jag säga. 

Nu? Tillbaka till matten. Kanske.

Wish me luck

Min söndag? Att begripa sisådär 98 (!!) sidor i matteboken till det tre timmar långa provet på tisdag. Känns ganska otaggat faktiskt.
Men med lite självdisciplin och mycket choklad ska det väl gå, det också.

Lycka till, typ.

En torsdag.

Min torsdagkväll har sett lite ut som.. 

Världens godaste vegetariska lasagne. 
En hel del slösurfande och dåligt samvete på grund av bristen på pluggande. 
En hel del koncentrerat naturkunskapsplugg.

Och så, stoltheten när jag vill ha en apelsin eller varm choklad och väljer en apelsin.
Och så besvikelsen när jag upptäcker att apelsinen som jag lagt arbete och möda på att skala och dela, inte är alls god.
Och så tillfredställelsen när jag gör min varma oboy ändå, struntar i apelsiner och struntar ännu mer i naturkunskapsplugg.
Meningsfullt liv, you know it.

Prioriteringar

Heisan och allt det där.
Jag har egentligen en hel del att plugga på, minst sagt. Och så har jag bestämt att jag ska simma imorgon innan skolan. Detta innebär egentligen mest att jag borde göra allt annat än att sitta här. Till exempel plugga eller sova eller i alla fall packa väskan och försöka sova. Eller i alla fall göra hälften av frågorna till kulturhistorian imorgon. 

Men palla sånt.
...När man kan posa med en snyggig kille istället och sen blogga om det. 

Duktigt gjort.

Bittert gnäll osv

Peppig måndag med allt vad det innebär. 
Stiga upp jättetidigt efter en finfinfin helg, komma till skolan och få info om massa olika kurser, ha mediekommunikation och använda pluggtid till att kolla utbildningar och sedan få råångest över sin framtid. 
Komma hem och ha massa mensvärk och pms, inse att mobilen inte fungerar, och så fortsätta att tro stenhårt på att man inte har nån framtid. 

Jättebittert gnäll osv osv osv. 

Ska sova nu tack och hej.

Expectations vs reality

Planen:
Ta tag i mitt liv. Plugga mediekommunikation, matte och naturkunskap, städa rummet som ser ut som kriget. 

Vad jag i själva verket gör: 
Hetsäter det billiga godiset från ica, lyssnar på musik och Facebookar. 

Duktigt gjort, verkligen.
Cut Copy – Take Me Over

-

HEJ! Ville mest säga det. Hejdo.
(meningslöst_bloggande)

Dagens utmaning

Dagens utmaning för mig är att försöka stoppa mig själv från att stoppa i mig chokladen jag hittar på mina strategiska gömställen i rummet och tänka "ät inte ät inte du blir bara tjock det är bara hormonerna som vill ha socker don't do it!"
Jag lyckas sådär.

Ingenting vettigt alls egentligen

Orka blogga när man har en virusinfektion som bland vanligt folk kallas för förkyldning och därmed kallar sig själv dödssjuk. Melodramatiska jag orkar ju ingenting då.

Men i torsdags fick jag ju finbesök som muntrade upp mig i min självömkan. Någon som kommer med Marabou, sympati, film och världen bästa kramar är ju faktiskt.. inte fel alls.

Igår följde jag med till Chili Thai med min familj plus en familj till. Men jag orkade inte äta knappt någonting alls och satt mest och halvsov. Social_och_rolig_chey_93, typ.

Och idag är det lördag. Än så länge har jag.. klätt på mig, tittat på Top Model och ätit lunch. Produktivt värre med tanke på att klockan är halv fyra, tycker jag verkligen. Men man får väl passa på att vara seg innan skolan börjar igen. Peppt förresten, att jag inte varit där sedan 14 December. I skolan, alltså. Har glömt bort hur det är.
Men nu tänkte jag fortsätta göra ingenting vettigt. PUSS!

Det kallas lov

Pyjamas är underskattat, måste jag säga. Jag har inte tagit av mig min idag. Har känts alldeles befriande, må jag säga.
Jag vaknade sådär vid tolv någon gång, satt i soffan och åt frukost (svart vinbärsyoghurt in my heart!) till typ ett, och då tänkte jag ju att äsch, dagen har redan börjat i pyjamas så varför inte låta den fortsätta på samma sätt. Jag kan ju faktiskt skylla på att jag är sjuk.
"Du kan ju inte sitta i pyjamas hela dagen, du kan ju inte sova till tolv, blablabla" Jo det kan jag för att jag är sjuk och då får jag det. Faktiskt.
Men någonstans bland alla miljoner nysningar så fick jag energi och med massa hjälp av snällaste systern så har jag fått lite fin ordning på mitt rum! Eller, okej, det är fortfarande kläder över hela sängen och popcorn lite överallt (?) och lite sådär. Men.. lite mera ordning är det faktiskt! Har ju dammsugit under sängen och sånt där som jag aldrig gör.
Annars är det ju mest lite jobbigt att gå runt och ha ont i huvudet och i halsen och vara så täppt i näsan så jag vet inte riktigt vad.
Men jag satsar väl mest på att sova bort det här nu.

Pepp

Tack vare tristessen som kan uppkomma lite sådär på ett lov så bestämde jag och bästa Hanna oss för att göra en liten miniutflykt sådär i kylan. Så snart ska jag ta på mig mina bästa Docs (älskar dem SÅ mycket. Har inte tagit på mig några andra skor sedan jag köpte dem och lär inte göra det heller.) och så åker vi till värnamo för lite häng och så ska jag köpa en kalender. Så att jag har lite koll på mitt liv och sådär.
Känns bra.

Alla ba yey

"Du borde blogga för alla dina stalkers!"
Och jag ba, blogga på beställning såklart.
Livet är rätt gött i alla fall. Jag är fortsatt stabil och gråter aldrig till filmer eller böcker eller nåt.
Och så sover jag alldeles för länge varje dag och gör ingenting vettigt över huvud taget. Och det är rätt härligt, faktiskt. Förutom det faktum att alla saker som jag verkligen borde göra, typ, städa, plugga, förblir ogjorda. Men vad annars är lov till för om man inte får gå runt och göra ingenting?
För övrigt har jag som är tekniskt handikappad fått hjälp med att fixa avsnitt tio av Gossip Girl. Ska. Inte. Titta. Nu. så jag är uppe hela natten. lovar. Ska vänta. men det vill jag se i alla fall. Sånt som gör mig glad, ikväll.
Typ, det. Och kanske att jag har en fruktansvärt fin pajk som jag får krama på. (har så totalt blivit en sån som ba inte kan hålla käften om hur kär hon är och har därmed blivit en sån brudjävel som jag alltid har föraktat fett mycket och ba mentystmeddigjagfattarattduärkärINGENbryrsig, alltså föraktar jag mig själv. gött. Men jag är jävligt kär!)

Och sen hade jag inte så mycket vettigt att säga egentligen. Har fått ont i halsen. Och ska sova nu.

RSS 2.0