Dagsrapport

Jag mådde mycket bättre efter ett tag, igår. Jag spelade Wii (raving rabbids är det bästa spelet ever!) med Hanna och sen grillade jag med familj (delen som inte var i LDN, that is.). Det var mysigt, faktiskt. Och ikväll ska jag ha whatever man vill kalla det hemma hos mig. man kan säga tjejkväll, filmkväll, fest, girls night, bruttpartaj, och så vidare. What can I say - vi har fantasi! :')

Och jag måste ju bara berätta att två av skivorna på min önskelista är on sale på HMV! Både arctic monkeys och libertines.. Lycka! Men vi ska ju till kusten en vecka.. Oh well, får hoppas att de har HMV i hastings eller hoppas att de finns kvar efter en vecka.

Men nu ska jag gå och ringa runt och försöka planera den här saken som inträffar i min källare ikväll. Önska mig lycka till, det kan behövas.

Antirynkcreme nästa?

För övrigt måste jag bara meddela att jag måste ha blivit gammal. När jag var i stugan tidigare i veckan så satt vi och kollade på about a boy. Och jag kom på mig själv med att tycka att soundtracket inte lät så illa. Och imorse när jag bläddrade bland musikkanalerna stannde jag på Your love is not enough med Manics.

What has the world come to?

Sunday, bloody sunday.

Varför känns det som att jag sitter inne och gör absolut ingenting hela dagarna när alla andra är places och har hur kul som helst?

För att det är så.

Och alla är bortresta och jag kan inte hitta på någonting alls. Jag fattar inte, jag trodde att jag skulle vara mycket gladare nu när det är sommarlov. Bra väder, lediga dagar och en massa oliga saker att göra. Det var så det kändes i början av sommaren. Men nu är jag bara så jävla opepp på livet. Jag blir less på mig själv, Varför måste jag vara så tråkig?

Åååååååh. Jag orkar inte med mig själv.

(ärligt, förlåt. Jag ska inte tråka ut er med mina panik-depp skriverier. I need god. Or prozac.)

FRangående FRA

Alltså helt seriöst så har jag försökt undvika debatten om FRA. Jag orkar inte.
Men jag känner att det har verkligen blivit en extremt stor sak så jag måste bara skriva av mig mina åsikter så är vi done sedan. Och nej, don't worry, jag ska inte tjata om att regeringen gräver i våra privata affärer. Nej, jag tycker annorlunda än hela sverige, verkar det som.
Det är kanske inte så att jag är för FRA-lagen på det sättet att jag tycker att det verkar nödvändigt, jag tycker bara att det är onödigt att alla blir så sjukt worked up about it.

Liksom, helt ärligt. Blir det någon stor skillnad i våra liv om någon sitter och läser våra mejl?
Det är ju inte så att några bigwigs sitter i ett rum och bestämmer att:
"ååh jag vet! Vi gör hela svenska folket hur arga som helst genom att säga att vi får rätt att avlyssna och läsa deras privata meddelanden! Shit vad kul!"
Hela ideen går ju ut på att lagen ska skydda mot terrorister. Och så kan vi ju inte ha det, eller? Liksom, de som nu kom på denna lag är inte intresserade av vanliga Svensson-samtal och meddelanden. Och de kommer ju inte direkt plöja igenom all post eller något, det skulle ju inte finnas arbetskraft till det i hela sverige. Men även om de gjorde det, så har ju vi vanliga dödliga ingenting att dölja, eller?

Nej, jag fattar verkligen inte hela motståndsrörelsen till FRA-lagen. Jag tycker inte att argumenten håller.
"De får inte, it's an invasion of our privacy! (förlåt, kom inte på vad det hete på svenska :'D)"
-Men och? Kalla mig en blåögd naiv barnunge, men jag skiter vl om några gubbar sitter och läser något jag har skickat. Jag är inte terrorist, pedofil eller något annat. Jag har ingenting att dölja för regeringen. Jag menar, mit störstaskelett i garderoben är att jag "lånar" saker från mina syskon när de inte är hemma. Och det kommer jag knappast hamna i fängelse för. Och jag tror nästan att de flesta som är så förskräckta över den här lagen inte har så himla mycket att dölja..

"Men fattar du inte, det är ju själva idéen som skrämmer. Big brother is watching, själva grejen att man vet att "de" kan övervaka varje steg man tar."
-jomen okej då, de kan övervaka folket. Men jag tar det lugnt och tror faktiskt helt ärligt att regeringen skiter fullständigt i vad jag gör. Och jag planerarinte att göra något heller.

Så, för att sammanfatta så bryr jag mig inte o de får igenom FRA-lagen. Jag har ingenting att dölja, jag bryr mig inte om "storebror" ser mig eftersom det finns en mycket liten risk att han skulle vara det minska intresserad.Sådärja. Nu har jag fått ur mig alla mina åsikter om FRA. Nu kan jag gå tillbaka till att inte bry mig om den.
Och nu ska jag gå och se en repris på Nelson Mandela-konserten från igår.

Over and out, and remember - Big Brother is always watching. :'D

Down In Albion (I Wish)

Idag har jag inte så mycket att säga, förutom att jag är trött, allergisk och känner mig lite hopplös.

Det är helt sjukt hur mycket jag längtar efter att vara i Albion just nu.
Tänk om jag åkte med pappa och bror i förra veckan, då skulle vi kanske precis ha ätit lunch och vara på väg "up west", kolla i skivaffärer och tidningsaffärer. Små cornershops och köpa godis, komma hem och hämta London lite. Läsa om Amy W och Pete och massa andra skandalmänniskor i gratistidningar, kolla på tv med farfar och farbror och bror och pappa.

I wish.

Dagens låt by the way, blir Albion . Babyshambles. Bara för det.

ha det bra.

Glastonbury

http://nme.com/news/carl-barat/37635

Och hur mycket vill jag vara där på en skala från ett till tio?

Sådär himla jättemycket.

The Place To Be

Om jag har varit lite frånvarande när det gäller att blogga är det för att jag har varit i min kära mormors stuga.
Och nej, det är inte så att den ligger på någon cool strand i halmstad där jag träffar en massa jämnåriga och går på afterbeach. Nejnej. Det är sååå passé. Stugis ligger mitt i smålands skogar, Öreryd för att vara exakt. Där finns en liten bensinmack, cirka 6 stugor, några gamla danskar och tyskar.  Och så jag, då. Gissa om jag har haft kul! Men vad man hinner med (not) när det inte finns några som helst interruptions. Jag har till exempel hunnit:

-Läsa en massa NME-tidningar
-Äta alldeles för mycket
-Se About A Boy på VHS
-Köpa aftonbladet på macken fastän de inte öppnade until 11. (min mormor har kontakter, you know.)
-Lyssna färdigt på min playlist i MP3:n
-Kolla på hej hej sommar
-Lösa korsord. (fattar ni hur roligt jag har haft nu eller? jag löste faktiskt heeela filmkrysset i härligt hemma.)

Alltså.. Mitt liv är så underbart spännande at the moment.

Och nästa fredag är jag i England! Jag längtar.

För övrigt kan jag nu fastslå att jag är en nörd. Jag har längtat efter att kolla på alla mina favvosidor. I gotta get out more.

Reading and leeds alltså.

Fatta vad jag inte skulle ge för att få gå på den festivalen. Varför, varför, varför är jag inte i england 22-24 augusti??

Kolla the lineup, bara.


Alltså jag dör. Jag vill gå. Vill, vill, vill.
Men det kommer man ingenstans på. Så jag får väl fortsätta drömma.

The youth of today..

Kom att tänka på en msn-konversation mellan mig och F, när vi båda var sjuka. Den lät ungefär såhär:

Miranda säger:
Nae jag mår inte alls bra :S
Frida säger:
Göra idag då?
Miranda säger:
nejdu, äta och kolla på top model. Du?
Frida säger:
Äta och kolla på pippi långstrump.

Alltså, vi är fullt normala.

Och ingen jävel hör mig nånsin mera

Såhär får man ju inte säga men jag tycker att det är ganska skönt att pappa och bror åkte iväg i torsdags.
 Det blir så lugnt här hemma då, när mamma jobbar och cornelia springer hos kompisar. Då kan jag sitta här hemma, alldeles själv och lyssna på regnet, sitta och läsa tidningar och sjunga för full hals utan att någon hör.

Så nu sitter jag här i min ensamhet (fast inte på ett dålig sätt) och funderar på vad jag borde göra idag. Jag kan komma på en hel del saker. Jag borde höra av mig till någon kompis, vara social, laga mat, städa mitt rum, planera tjejkväll, gå utanför dörren, fixa mig, and the list goes on.

Sedan funderar jag på vad jag antagligen kommer att göra idag. Och kommer fram til att jag inte kommer göra något av det ovanstående med ganska stor likelyness.
Och sedan kommer jag fram till att det inte gör så himla mycket. Jag måste ju vila nu när det är semester.  Haha, för någon dag sedan så sa jag ju någonting om att sommarlov inte är bra för mig, för att jag tänker för mycket då? Igårkväll så kom jag på ännu en anledning till att lediga dagar inte möjligtvis kan vara hälsosamt för mig. Jag blir så känslomässigt involverad i alt. Eftersom det häner typ ingenting alls i mitt liv, Så bryr jag mig sjukt mycket om annat. Till exempel,  jag satt och kollade på Eastenders igårkväll och jag har knappt aldrig brytt mig så mycket om karaktärerna. Och så ska vi ju nte snacka om när jag sitter och äter: Det kommer någon och går vid vägen utanför fönstret, jag är helt: åååh, undrar vem det är??

Hahah, ok nu kanske jag överdriver lite. Men ändå.

Och dagsrapporten på mitt mående är att jag längtar till london. Tolv dagar kvar! wohoo :D

Over and out.

Vilket liv.

Åh vilket kul liv jag kan ha en sommarlovslördag dagen efter midsommar. Min dag har gått ut på att

-stiga upp alldeles för sent
-äta hos mormor
-sno min brors gamla NMEs, läsa dem och äta bilar.
-köpa godis
-kolla på jääääri, jäääri, jäääri (jerry springer) med the twiins
-äta en gång till
-äta lite mera godis
-vara asocial med syster och mormor

Och det var inte dagen i stora drag. Det var hela min dag i detalj.
Det händer himla mycket i mitt liv. Kom till mitt hus, det är drag som aldrig förr. Really.

Eller kanske inte.
Over and out.

Min syster

Min syster är himla snäll, at times. Men hon kan också vara en av de mest pretentiösa och hypocritical 12-åringarna jag känner. Hon kom precis ut ur köket.
"Ehm, jag tycker att vi kan bestämma en sak, vi tre, att när man har till exempel ätit upp något så ställer man in disken i diskmaskinen och håller ordning i köööket?"

Jag svarade med ett "jomen det var en bra ide." Jag tänkte mest: men fuck off heller, för det första, sedan när har du något att säga till om i köket? Jag trodde inte du visste hur det såg ut där inne. Och för det andra, sedan när har du någonsin gjort det?

And thats not all. Sedan kom hon fram till mig när jag satt här i tystnad och hade inte sagt allt of the above.
"asså vet du att du inte har satt upp allt ditt hår? För det hänger en bit där i nacken och jag tycker inte att det var så fint."
Och då vände jag mig om och sa helt lugnt: Jomen det är såhär att jag hade inte tänkt göra något annat än att sitta i soffan och sedan sova med den här knuten. Så helt ärligt kunde jag inte bry mig mindre om hur jag ser ut i håret.

Hahahahaha. That put her in her place.

Men nu ska jag gå till soffan och pray to god att hon inte hittar det här. För jag har en känsla av att hon kommer döda mig då.

Just shut up and let me go - HEY!

Dagens låt.

Shut Up and Let Me Go - Ting Tings 

Så grym. Och haha, jag kom att tänka på att det hade ju varit ganska passande med den låten ida gnär jag skulle vinka av pappa och Vincent utanför flygplatsen, och jag hade pratat sönder min hesa röst på vägen. ("men Miranda, vårat plan åker snart, sluta prata nu, vi måste gå."     - Say no more. xD

Jag klarar mig

Hallåhallå.

Just nu sitter jag och spiller saft över min nya mysklänning (grå med röd-och-vit-rutiga fickor. Himla söt.) Fun light raspberry, för the record. Jag tror att jag måste öva på att dricka, jag lyckas alltid spilla.
För övrigt så har jag precis börjat spela in kvällens eastenders. Det är inte omöjligt att jag spelar in i typ två timmar istället för en halvtimme, men jag har inte fattat grejen med inspelaren än. Det kommer väl. Får jag hoppas eftersom pappa och Vincent har åkt iväg och vi träffas inte på två veckor nu. Snyft.
Eller ja, jag tror att jag och syster klarar oss rätt bra, när mamma jobbar och så.

Idag var jag också på H&M's lagershop i Borås. Det kanske inte var ett vidare smart beslut. Jag shoppade upp närmare 500 kronor. Bara för att detta inte är en modeblogg så ska jag inte beskriva, fota och skriva allt jag köpte. Jag bara sammanfattar det till tre ord: Alldeles för mycket.

Nu ska jag bara wastea bort lite tid på datan, och kolla lite på fotboll, och sedan sova. Är så trött nu för tiden.

Pussar.

Idag

Idag är det onsdag och för ungeför precis en vecka sen så stod jag och frös på gisle IP och hade fotbollsturnering. De sista matcherna var vi ungefär så opepp man kan bli. Jag var sjuk, H hade gått hem, E hade bytt lag, F hade sparkat sönder sin tånagel, E (en annan) hade ont i fotleder/handleder, och om det var någon kvar i laget som jag inte har rabblat upp nu så var den antagligen inte så himla pepp när alla vi andra var som vi var. Vi ville göra walkover när det var 2 matcher kvar. Men det fick vi inte. Så vi spelade mot de blivande vinnarna där varenda en i laget spelade fotboll på fritiden. Hur tror ni det gick? Och sista matchen gav vi upp totalt. Lät de andra vinna. 

Plötsligt är jag ganska så glad över att vi har sommarlov i alla fall.

Men det roligaste av allt är ju att jag och alla tjejerna ska idag träffas någonstans och se sverigematchen. Vi är allt lite speciella. I mean, av alla oss så är ungefär en sjättedel intresserad av fotboll. Vi funderade på att gå till Gislaveds bio och kolla, men kom fram till att "Nej, fan. Då kan vi ju inte prata!"
Det var väl ganska smart. För annars har jag en känsla av att vi skulle bli utsparkade. Eller något.

Over and out.

Livsfarligt.

Herregud. Jag har verkligen ingen kontroll över vad jag gör whatsoever. Jag skulle ju lägga in lite musik på Mp3:n, sedan logga ut, hjälpa pappa med maten och sedan ringa H för att se om vi skulle hitta på något. Men jag sitter fortfarande här. Jag råkade gå in på hmv.com. Och det är komplett livsfarligt. Så nu sitter jag här, fyller på min önskelista, streamar en massa skivor.
OjojOJ vilken musiknörd jag är. Jag lovar, jag kan sitta mellan HMV och NME's hemsidor i timmar.

Så nu sitter jag bara här och funderar på om jag ska gå och ta tag i mitt liv.

Och bestämmer mig för att jag eventuellt inte orkar det.

För övrigt så har jag kommit på att jag hemskt gärna skulle vilja åka på en festival. Eller en konsert. Men av någon anledning så tror jag att den önskan kommer att förbli en önskan som inte går i uppfyllelse. I alla fall tills nästa sommar. Eller nästnästa.
Bara just för att jag är fjorton, mina föräldrar fortfarande tror att jag bara lyssnar på Kanye West och jag har ungefär 20 kronor här i världen. Men man kan ju alltid drömma.
Man kan googla "london festival" och hoppas att det finns en gratis som infinner sig mellan den 4 och 30 Juli, när jag befinner mig i london, och inte har en åldersgräns. Eller läsa om olika svenska festivaler på internet och låtsas att man någonsin skulle ha möjlighet att gå.Guess what. Jag tror inte att sommarlov är nyttigt för mig. Jag tänker alldeles för mycket.
Over and out.

When there are no excuses left for you to make

Innan jag åkte till Kreta så bestämde jag mig för att mitt sommarlovsprojekt skulle bli att jag skulle lära mig spela gitarr. Men jag skulle ju vänta tills jag hade kommit hem från Kreta och skolan hade slutat och.. Nu har jag inga ursäkter kvar, Och jag tror att det nästan skulle kännas skönt att göra något som skulle kunna ses som det minsta utbildande eller utvecklande. Men jag kan typ tre ackord. Pappa kan lära mig, Men jag tycker inte om att spela när någon hör mig.
Oj vad jag ska krångla till det för mig själv. Men snart får jag faktiskt ta mig i kragen och börja. Jag menar, vi har en el och en akustisk här hemma. Minst. Så jag har ingenting att skulla på längre, jag har till och med fått några hemsidor at H där jag hittar ackorden till en massa olika låtar.
Nu återstår det bara att lära sig spela lite låtar.

Och om det är någon som har några tips på låtar som är lätta att spela, Så får ni hemskt gärna höra av er i kommentarerna. Eller något.

Nu ska jag fortsätta på min nya playlist. xoxo

The air is warm but I feel gray

..The chill of dawn on a funeral day,

Dagens låt är Tsunami Bomb - Dawn On A Funeral Day

Mest bara för att jag nästan är klädd i helsvart idag. 

xoxo 

Detta kan möjligtvis ta tid.

Idag har jag suttit och bläddrat igenom alla 520-något låtarna på min Mp3 och skrivit ner alla jag vill ha med på min nya favvo-playlist. Det tog sin lilla tid. Och nu ska jag alltså skapa denna playlist. Har inte orkat räkna, men jag kan bara sammanfatta med att säga: Den är lång. Riktigt lång. Nu är klockan 22:18 och jag har en svag känsla av att jag inte hinner färdigt innan 22:40, när buzzcocks börjar.

Wish me luck?

xo

Sommarlov

Har inte riktigt fattat att det är sommarlov än.. Men jag fick déjà vu-känslor imorse, från förra sommaren när jag kollade ut ur fönstret imorse. Det spöregnade. Det gjorde det hela förra sommaren också.
Visst var väl det inte så kul, men för det mesta/ibland tyckte jag i hemlighet att det var ganska mysigt. Jag satt uppkrupen i min korgstol, som jag hade ställt precis vid fönstret. Och där satt jag och läste och lyssnade på regnet.

Sanningen är ju då egentligen att jag inte har så mycket emot regn. Men om jag erkänner det för någon så misstänker jag att de skulle halshugga mig.
(Men sol är ju inte alltid helt fel heller.)


Vad jag ser om jag tittar ut ur mitt fönster ungefär precis nu.

Önskelista

Eftersom jag kommer åt bloggen på olika datorer så börjar jag en liten önskelista på skivor jag eventuellt vill köpa.. När jag slösurfar hittar jag ofta låtar och artister, tänker "ooh, de här måste jag komma ihåg!" och glömmer dem på två minuter.

Hadouken! - Music For An Accelarated Culture

Dirty Pretty Things - Romance At Short Notice

The Ting Tings - We Started Nothing

Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am That's What I'm Not

The Libertines - The Libertines

Jag fyller på när jag kommer på fler.. Nu ska jag gå och vara lite social med mormor, och sen ska jag gå och lägga mig en stund. Är så himla trött.

Over and out.

How come?

indiepopochskit.blogg.se

Ojojoj. How comes att hon skriver ungefär allt det jag vill säga men inte hittar ord för? Och jag skulle vilja vara madly avundsjuk på denna person. Men det går inte, hon verkar för snäll för det.

Roligt värre.

Jahapp, som på de flesta andra lov har jag gått och blivit sjuk. Det känns lagom kul. Är hur förkyld som helst, feber, ont i huvudet och nu mår jag illa också.. Får väl gå ut och djupandas lite frisk luft, det brukar hjälpa mig.

Så här sitter jag med ont överallt och bloggar och lyssnar på Hippy's son.

Over and out.

Ojojoj

Nu när sverigematchen är slut så plockar vi fram wiiet. Så nu sitter två engelsmän (som möjligtvis har fått i sig en öl för mycket) plus familjer och blir allmänt rowdy över quiz-spelet som vi köpt.

Så jag kanske borde lägga ner mitt surfande, stänga ner shiliplayern och joina dem. Det ser ju faktiskt ganska kul ut.

Nu får ju alla ha det bra, fastän att sverige förlorade.

xo

Bara lite?

http://www.youtube.com/watch?v=qbsR6pRjJHM&eurl

Naw. Man kan väl inte annat än att tycka att han är liite söt i alla fall? Sjunger och spelar underbart och jaa, jag vet att han är äcklig och nerknarkad, men lite charmig är han i alla fall.

Song of the day

dagens låt är ingen no less than Kent - Sverige.

Mest bara för att det var en av låtarna skolkören sjäng på avslutningen idag, och det var den enda låten som de sjäng någorlunda bra. Resten lät inte så bra. No offence, men ja.

störigt.

Jag har slutat skolan för dagen nu. Jag kom hem runt halv elva, tror jag. Det känns jäävligt soft. Men grejen är att jag vill åka till ullared och shoppa idag. Det hade ju passat så bra, när mamma är hemma och jag är hemma. Men C (min syster) ska ju då alltid ställa till med problem. Hon är i skolan och har sig, kan sjäääälvklart inte ta lite ledigt, näst sista dagen. Så nu kan jag inte shoppa på grund av henne. Thanks. (eller jaa, shoppa i ullared, men you know xD)

Yes, I'm a drama queen. Om någon undrar.

Gårdagens låt.

Kom inte åt datan igår, så jag skriver vad dagens låt var igår..

The drugs don't work - The Verve

Bara för att den sammanfattade dagen (natten) så bra. Söndag kväll mådde jag bra, hade tagit min pollentablett. Men man får bara ta en om dagen, så klart. Så jag började må sämre, nysa osv på kvällen. Så jag kunde inte somna förrns tolv och sedan vaknade jag varje halvtimme och snöt mig och nös. Och sen vaknade jag vid halv sex och kunde inte sova. Det var helt omöjligt. Jag mådde så kasst. Såatteehja, jag gick upp vid tio över fucking sex. På en måndagsmogon.
Gissa om jag sov bättre inatt, när jag hade fått nässprej. Efter jag sov circa 4 h förgående natt.

Jag vet inte.

Och så blev jag dissad. Igen.

Hon är underbar och snäll och allt, men just nu så orkar jag inte. Nu ska jag inte nämna namn, just in case någon hittar vad jag skriver. Så vi bara kallar personen i fråga Jane Doe, som i prison break.

På internet, på telefon och i skolan då det inte finns några andra, så är det helt ok. Då duger jag. Då skriver man kommentarer som "jag älskar diig!" på bilddagboken och så vidare. Men in real life, när vi har ledigt och jag föreslår att vi skulle kunna hitta på något, nej men då är det other plans som gäller. Jag vet inte, men det känns som att I'm not good enough. Jag kan få några söndagseftermiddagar, någon dag efter skolan. Men när det är sånt som gäller, gisledagarna, lediga dagar, events, fester, sigges, nejnej. Hell no. Då har man redan bestämt med andra och är busy busy med matcher och träningar och andra vänner. Och så kanske det är också, men det känns som att jag är second best med denna Jane Doe. Jag tror faktiskt inte att det är det att hon inte tycker om mig, Jag tror bara att det finns sådana som hon tycker om mer. Eller bryr sig om att synas med mer. Vi sitter och snackar eller nåt, och allt är helt lugnt, men så kommer någon med mer status, och då finns inte jag längre.

Men jag vet inte. Kanske är jag bara desperat, attention seeking. Jag vet inte. Jag vet inte alls just nu. Jag vet ingenting.

Over and out.

Dag with the a-lag

Idag hangade jag med klassen på hörsjöbadet i smålandsstenar. Det blev ganska trevligt faktiskt. Jag är glad att jag får gå i just 8cd på lundåker. Faktiskt. Vi har himla kul ibland, ganska ofta faktiskt. Eller ja, mest är det väl andra som har kul, jag står och tittar på, skrattar. Men even so..

Sedan är det ju fortfarande otroligt välkommet med sommarlov nästa vecka.

Och just nu smakar jag lakrits i munnen, efter alla salta nappar jag smällde i mig idag.

Och jag inser att den här bloggen är baserad på trista meningar som samanfattar mitt liv.

xo

Tänk om.

Tänk om man kunde vara intressant.
läs: tänk om jag kunde vara intressant.

Ja, det funderar jag på cirka 200 gånger per dag.

It's a hard knock life.

Gisledagarna blev ju.. som de blev. På fridagen, en massa fulla fan och jag kände mig out of place mest hela tiden. På lördagen, var där med Hanna ett tag och drog hem tidigt. Bara för att jag inte orkar gå runt och vara social med en massa människor jag inte känner. Men men, de som var dä sa att det inte bev så mycket roligare. Och nu är det lut för i år. Det känns skönt. Som fan.

I måndags skulle vi ha konditionstest. Bara en och en halv vecka kvar i skolan, men orosmoment inte borta. Men bara för att jag höll på att spy av nervositet, så gick det rätt bra. I mina mått, i alla fall. Jag lånade mammas Mp3, för att man kan inte hänga min runt halsen. Och de var på min sida för en gångs skull. Så iställetför att spy ut pulp, Nick Lowe och annat som jag inte tycker om, så fick jag söndermarken, för sent för edelweiss, can't stand me now och någon annan bra.

Och sen har det väl inte hänt så mycket worth mentioning. Skolan är beyond slapp just nu, tecknad film, spela spel, pärla, lediga lektioner. It's a hard knock life.

För övrigt så la jag in No Doubt i Mp3:n idag.

Och imogon är det utomhusbad med alaget minus niorna. Så vi blir två stycken åttor. No wonder det blir billigt med utflykter i vårt alag. Vi är minus tre klasser.
Så just nu sitter jag bara här och hoppas att min veca inte hinner komma imorgon.

Och med det så säger jag bye. xo

RSS 2.0