London Calling del 2

Aiight? (Bara far att filmen jag ser missbrukar det ordet)

Just nu ar jag pa min farbrors rum igen och tittar pa save the last dance. Har bara sett en halvtimme, sa jag vet inte hur den ar annu. Men den verkar vara ungefar likadan som alla andra sadana filmer. Och jag kan beratta att jag tycker att Bring it on 3 har totalt rippat off den. Men ja. Jag trostar mig med choklad for att pappa och bror ar pa fotbollsmatch och jag ar hemma. (Okej da, jag skulle hellre sitta och kolla pa nar malarfargen torkar an att sta och frysa pa en fotbollsmatch, men anda. Synd om mig, verkligen.)
Annars sa hander inte sa mycket, jag har stora bekymmer. Jag har varit och shoppat idag, fast bara kollat, och jag maste bestamma mig for vissa saker nu. (Varning for att bli modeblogg!) Jag hittade ett par skor pa Barratts, vinterskor, som var fina, men jag ar inte saker pa om jag ska kopa dem, for att dels sa kostar de 35 pund (typ 400 spann), och dels sa var de inte akta lader. Jag sag nagra andra, som kostade 25 (typ 300 spann) och de var i akta lader, men de var inte alls lika fina. Jag tror att det blir de forsta, men jag maste se imorgon, hur se ser ut med jeans och sa.
Problem nummer 2: Jag maste kopa en ny hoodie, jag vill ha en stor och mysig. Jag hittade en lonsdale, gra, med luva och dragkedja for femton pund (typ 180:-), och en annan som kostade 13 pund, som var vit med cirklar pa, fast utan dragkedja. Den graa ar mer praktiskt, typ som en jacka,  men den andra var finare och lite billigare. Sa for att avsluta min sjukt intressanta utlaggning, sa ska jag bli annu mer modeblogg och saga: Vad tycker ni??

Ja, jag far sova pa saken. Vilket jag ska gora ovanligt snart, for jag ar sa inihelvete trott.

Kram och puss till er!


London calling

Hej!
Jag skriver fran min farbrors data i lagenheten, sa jag har inga svenska bokstaver. Jag hade lite tid att logga in nu, mellan britannia high och strictly come dancing. Jag har en valdigt busy kvall, massor av TV att se, haha. Nej men jag har faktiskt gjort mycket idag. Ar fortfarande trott efter allt resande igar, och sen idag sa har jag malat en massa rum har i lagenheten. Jag var faktiskt valdigt forvanad, de lat mig faktiskt mala! Pa vaggarna! Jag trodde typ att jag skulle bli delegerad till att ga och gora te och sa. Men jag fick mala! Chockad, mycket chockad.
Sedan efter maten sa gick jag duchade och tankte att de andra kan sitta dar och kolla pa fotboll, jag ska ut! Sa jag tog pa mig min nya kjol som jag kanner mig som en ballerina i och gick. Alldeles sjalv. Anda till H&M i Camden. Det ar stort. For att jag har inget lokalsinne allt. Men jag hittade. Och jag var inte ens nervos, fast att camden typ ar ett varstingomrade. Det gar runt polisen nar det at kvall, och stoppar gang, for att man far inte ga mer an typ 4 st tillsammans i ett gang efter 9 pa kvallen. Sjukt!? Jag vet inte, det kanske behovs. For att, ja, det ar ju lite sa stokigt omrade. Typ hundra uteliggare per tio meter som saljer the big issue, punkare som ser laskiga ut, och asiatiska killgang som star pa gatuhorn och letar efter nagon och ser hotfulla ut. Men det gor ingenting. Jag alskar det i alla fall. Och jag ville ga till marknaden idag ocksa, men pappa tyckte inta att jag skulle ga dit sjalv... Och det kanske jag kan halla med om, nastan. Mycket fint och bra, men sen tar man en wrong turn och sa kan man kopa cannabisklubbor och magic mushrooms.

Men nu ska jag satta mig i sangen och kolla pa Strictly Come Dancing (Let's dance fast i england)

Puss pa er, hoppas ni har det underbart.

Jag unnar mig kladdkaka

Jag måste ursäkta för att min blogg har varit en skolblogg de senaste veckorna, men det har varit det enda jag har kunnat tänka på. Men nu är svenska-deckaren inlämnad, SO-provet gjort, NO-labben skriven, och allt annat jag hade. Så jävla wonderful Jag är helt relaxad idag. Som jag inte har varit på typ en månad. SÅåjag har bakat kladdkaka, för att fira. Men nu ska jag städa upp i köket (det syns att ja har bakat!) Och sedan ska jag packa. Till england. För vi åker i freaking morgon! Så om jag inte skriver igen, Hejdå. Ha det bra på lovet. Och jag skulle bli jätteglad om någon skulle kommentera när jag är borta. Ja, jag är desperat för läsare. Om ni undrar.

Kram och puss!

Begging

Är jag helt skadad i huvudet om jag påstår att Madcons låt Begging är lite lik Begging med The Libertines i refrängerna?

(om det inte stämmer alls får jag skylla på att jag har suttit och renskrivit hela eftermiddagen.)

Indie-deckare

Jaha, snart är jag äntligen färdig med min deckare. Efter detta så misstänker jag att jag inte kommer att frivilligt öppna ett word-dokument på flera år. Jag har skrivit 31 freaking sidor. På sex dagar.

Vad jag skulle komma fram till att jag var tvungen att ha lite kul när jag skrev den, så jag har döpt vissa personer i deckaren efter vissa andra.. Typ:
Anttila, Krunegård, Turner, Brand, Carl, Rossomondo.

Så kul kan man ha. Verkligen.

När jag är färdig med den här jävla saken(ursäkta svordomen) så ska jag se Hype, Eastenders, och Never Mind The Buzzcocks. Underbart.

Det är ett upptaget liv.

Man vet att det inte bara är man själv som har mycket att göra när 11 av 15 inloggade kontakter på msn har statusen upptagen och två har statusen inte vid datorn.

Jaha, det är väl inte bara jag som är upptagen då. Kanske.

Take me out (of here)

Ma vet att man lika gärna kan skita i det när man ska ha SO-prov och när man skriver Franz Ferdinand tänker man bara "Do do do ya do ya wannna?"

Hej då fina lilla MVG.

Where I need to be

Jag försökte, jag lovar. Jag är hemma på två timmars hål på grund av att min klass är så stökig att vi behöver dela n på musiken, och jag tänkte att det skulle vara ett bra tillfälle att plugga. Jag har SO-prov imorgon, på första världskriget. Då är det ju jävligt smart att skita i det fram tills idag. Tror ni jag når upp i MVG bara för att jag har lyssnat på lektionerna? Jo, men det funkar säkert. Inte. Åååh, sån ångest. Och vi har fått en ny lärare och han är skitsträng med betygen, så om inte jag får typ alla rätt på provet och skriver skitbra på MVG-frågan så kommer han att sänka mig terminsbetyg. Och det klarar jag inte av. Så I know where I need to be hela dagen och kvällen. Heeej, so-anteckningar och alla häften. Trevligt att träffas.

Jag måste renskriva minst tio sidor i svenskan också. Och helst skriva en laborationsrapport till Naturkunskapen. Och göra matteläxan. Egentligen plugga till spanskan också, men Clara är så snäll att hon skjuter upp det till miercoles despues del vacaciones.

Så vad i helvete gör jag här? I have no idea. Jag klarar inte av mer plugg just nu. Kan vi inte bara spola fram till fredag eftermiddag? Alla prov och läxor fixade, självklart MVG på allt. Då kan jag chilla och packa. För jag åker till freaking London på lördag! Längtar. Som fan. Jag har förberett mig väl, gjorde packlista på matten igår. För att jag fick MVG på provet! hell to the yeeaaah. Ja, jag skryter, men jag är stolt som fan. Jag fick typ högst i klassen! Okej, det här kommer aldrig att hända igen, därför är jag glad dubbelt.

Det här inlägget var ju ovanligt innehållslöst. Mer än vanligt, menar jag då. Jag får skylla på tanklöshet, vilket jag kommer göra när jag bara får VG på SOn. (Nej, VG är inte dåligt men jag har världens jävla prestationsångest så säg ingenting. För mig så är allt under MVG kasst i svenska, engelska, spanska och SO. Men bara för mig.)

Nu ska jag faktiskt ta och läsa igenom det där häftet om en ung generations död.

Hoppas att ni har det lite bättre än mig.

...Bara så att ni vet.

Bara så att ni vet, så har jag 48 handskrivna a4 att renskriva till på fredag, plus mina andra läxor. Nej, jag kommer inte att vara kontaktbar. Men ring om ni vill.

Ångestångestångest

eller något. När man har slösat bort kvällen med att äta choklad och chips och kollat på tv, kommer på alla tvåhundra läxor man måste göra och har ont i huvudet och desutom måste hinna med att packa/planera inför resan om en vecka,

då vet man att man har en del att göra. Eller så känns det för mig i alla fall. Nivet när man tror att man har typ 356 saker att göra när det är typ 7. Men det är ändå alldeles för mycket.

Nu ska jag gå och skrivaskrivaskriva. Jag kommer aldrig att bli färdig i tid. Läxhat.

Kommentar

..när jag ändå var inne på ämnet one-liners..

(i vardagsrummet, kollar på inspelat idol från igår)
Johan Palm: - Och jag har en väldigt speciell relation til denna låt..
Pappa: - Ja, min mamma lyssnade mycket på den när jag låg i magen, och när hon födde mig!


Haahaha. Nej, förlåt. Jag ska inte vara dum, jag lovar. Jag ska hålla tyst och gå och skriva min deckare nu.

One-liners (och lite till)

När jag och Vincent cyklade hem innan idag, så pratade vi om kommentarer som folk vi känner kan kläcka ur sig. Vincent kom med detta:

A: - Ey, jag ska på ett ung vänster-möte dåochdå..
V: - Det blir många palestinasjalar.

(Någon rello* i V's klass): - Ska du på ICTUS*-mötet sen?
V:- Haha, kul skämt!
(alla fyra femtedelar av hans klass som är rello tittar argt)

---------------------------------------

*Rello: Rello är by the way ett ord som då betyder religiös.. Någon sa det en gång och det har fastnat.
*ICTUS: Som sagt, den kristna föreningen på gymnasiet.


Sedan tyckte jag att jag hade lite bättre stuff att komma med.

En dag i skolan stod vi och pratade, hela gänget, och en i detta gänget, Leo, är mycket smart i skolan men ganska efter annars. Lina pratade om Marcus. De två har vid detta laget varit tillsammans ett antal veckor. Umgås mycket i skolan.
Lina: - Och sen ska jag och Marcus vara på lördag..
Leo: - Va, är ni ihop?!

Grattis. Tidigt.

(I skolan, på SO:n)
Läraren: - Är det någon som vet vad en telegraf är?
Någon: - En bio!!
Läraren: - Eeeh, nej, det är en BIOgraf.

Jag och några kompisar satt och pratade om filmer vi sett.
Eve: - Oh, igår satt jag och tänkte på Sex And The City-filmen (som vi såg för flera veckor sedan.), och så kom jag på det, duvet i Samnthas tal, så säger hon "Carried away"! Alltså, fattar ni, hon heter ju Carrie!!
Jag:- Näheeeee!

Alla stod och pratade vid skåpen..
Marcus: -Och sen måste jag gå och hämta min cykel..
Frida: - Vaddå present?
Leo: - Vem fyller år?
Någon: - Grattis!

(det är ett exempel på en helt normal konversation i vårt a-lag. Inte alls förvirrande.)

..Och jag har så många fler, men jag kommer inte på några precis nu. Mina NO- och SO-böcker har marginaler fullklottrade av brighta kommentarer. Någon måste ju entertaina mig under lektionerna.

Och för övrigt så skrev vi engelskauppsats i aulan i onsdags. Man skulle skriva om något/någon man var stolt över, eller en sak som betydde mycket för en..
Jag skrev om min mp3. Eehja. Jag har faktiskt ingen ning om hur jag lyckades prata om min mp3 i 6 sidor. Men jag var nte värst. En kom och sa att hon skrev om hennes säng. Och någon hade skrivit om sin plattång.

Over and out

Så är det.

Åh gud, jag känner att jag började få lite abstinens efter datorer.. typ imorse. Jag har inte varit inne på en data sedan i söndags, det är nästan en vecka. För mig är det fricking rekord, big time. Varför har jag inte haft tid, you may ask. Men det är bara så att kompisar + en massa läxor + dans + sminkkväll + skola lämnar inte så mycket tid åt datorn. Men jag kan ju dra igenom veckan, mest föratt själv få ordning på vad jag har gjort, veckan har gått så snabbt.
Måndag: Skola till halv fyra, träffa H & F och skriva nutidsfrågor (så mycket svårare än vad man tror! 3 timmar, säger jag bara. 3 timmar.)
Tisdag: Skola, kör, fika med F & E, vara lite med E.
Onsdag: Skola, dans, göra klart HELA jävla engelskaläxan. Det var ju lagom kul. (Ganska peppad på engelskan efter att jag fick G+ på min förra läxa. Excuse me? Engelska är mitt modersmål. Inga fel i hela texten. MVG föregående terminer. Och ett G fricking +?)
Torsdag: Skola, skriva på svenskan (jag ska skriva en deckare till på fredag. Än så länge har jag kommit ungefär.. ingenstans. Peppat.) Sedan hem till H och vara utfyllnad på en Mary Kay-sminkträff. Hade kanske varit lite roligare om inte 80% av alla produkter var anti-age. Men tacopajen var sjukt god. Sjuukt god.
Fredag: Skola, vara med F, L, H och E, hem och glo på tv.

Och idag. Än så länge har den varit lite.. som den är. Jag är pretty much sjuk (har nog det sämsta immunförsvaret i världen.) Kunde inte prata när jag vaknade. Men jag hängde med bror när han skulle ut till centrum och köpa en visselpipa för att döma sin innebandymatch med. "Jo, jag hänger med, ja jag är sjuk och vill inte träffa folk för jag ser förjävlig ut, men jag måste ju ha mina chips till ikväll!" -Pucko. Så där kommer jag, cyklandes med gråa mysbyxor, H&M-jacka, palestinasjal, osminkad, ofixat hår och en grå mössa. Hotness. Anyways, där kommer jag med min bror och tror att jag säkert inte kommer träffa någon. Men hej yxskaft, förbi skolan och där kommer hela 92:ornas innebandylag och värmer upp, alltså laget som min bror spelar i. Då måste han tvunget skrika något om att de ska springa snabbare. Det ledsammaste är att jag var inte helt och hållet oseriös när jag sa "Vincent, om du träffar ditt lag sen, säg typ hej ja jag såg ju er innan, alltså jag cyklade med min syster, alltså hon är inte riktigt så ful egentligen, hon var sjuk."
And it gets worse. Vi kommer upp i samhället och jag tänker bara köp din visselpipa, mina chips så kan vi dra sedan. Men nähe, där står gymnasieskolans ICTUS-förening (kristna föreningen) och ger bort bullar, godis och lappar om events. Och då är det tvunget estet-tvåorna om tydligen är sådär hejiga, så min bror står där och pratar med dem, och jag står en bit ifrån och tänker "snällakanvigånujagdöööör". Men eftersom de ska vara så trevliga jämt kommer en tvåa fram till mig och bjuder mig på en bulle. Sen kommer en annan och ger min en godis och en lapp. Jag tar emot och tänker bara "fan, nu tycker de inte bara att jag är ful, de tycker att jag är världens miffo som inte ens vågar gå fram."
Ja, jag kanske borde tänka lite mindre. Men jag fick i alla fall mina chips till slut och då kunde jag cykla hem, lättad.

Så nu sitter jag här och är fullt medveten om att det är lördag och snart nu vecka vilket innebär:
-Matteprov (jag är stekt)
-Hemkunskapsläxa (orkar inte)
-SO-prov (stekt, beyond stekt.)
-Spanskaläxa (världens största, more like prov)
-Svenskaläxa (jag ska ha skrivit en hel jävla deckare på fredag. Jag har kommit ingenstans. Lyckat.)

..Så den stora frågan är: Vad fan gör jag här?!
Svaret är: Jag har ingen aning.

Det ledsamma är att jag kommer inte att ta mig i kragen heller. jag kommer att sitta här och surfa, fundera på hur lik All Day And All Of The Night är Delivery (väldigt!) och veta att jag borde göra tusen andra saker.

Over and out.


Hot or not hade jag sagt om jag var seriös.

Nu när jag ändå var inne på det där med kändisbloggar, kan jag väl förvandlas till en modebloggare för en dag också. För det är så att jag har snott en skjorta av mamma för att den är så skön att jag smäller av, och jag måste bara veta om det ser normalt (eller i alla fall okej nog att vistas utomhus med den) eller om jag ser ut som en skogshuggare/bonde i den.
Eftersom jag har mycket roligt ibland så har jag levt mig in i modebloggar-rollen helhjärtat, poser och allt.
(alltså, ska man göra det ska man göra det ordentligt. massor av bilder.)

Ja, jag är mycket seriös nu. Let me know what you think, snäälla?

...Och så måste jag väga upp med en mycket smickrande bild på mig, straight outta studiedagen i Töllstorp.

I love lördagar

Åh, nu är det äntligen lördag. Jag har längtat efter denna dag sedan förra lördagen tog slut. Mina planer för dagen är faktiskt.. ingenting alls whatsoever. Det är tandläkarväder deluxe idag och jag ska sitta inne och äta marabou och kolla på tv hela dagen lång. Wonderful. Kanske så övar jag på söndermarken på gitarr, kanske läser jag ut vi som aldrig sa hora. Ibland älskar jag dagar då jag inte gör någonting. Idag är en sådan dag.
Det var väl det jag ville ha sagt, ungefär. Så nu tänkte jag vara kändisbloggare och fråga: Vad ska NI göra i helgen?

För övrigt så var jag på gymnasieinfo igår (Jag älskar SYVen för att hon la det samma timme som gympan) Det var en gislavedare som går på IB i Borås och berättade om det.. Uhm. Vi var 5 st där. Om jag hade varit smartare och varit beredd "att plugga en timme efter skolan varje dag, minst!". Jo tjena. Så det blir nog Gislaved i alla fall. Fast jag hade väl inte tänkt mig något annat heller, egentligen. Jag tror estet musik eller bild & form, eller samhäll. Om det är någon som har åsikter om gymnasiet - jag vill veta allt.

Men nu så hade jag tänkt inspektera mammas cd-hylla närmre. Jag har väldigt nyss blivit insnöad på Håkan Hellström, då är det mer än rätt kul att upptäcka att mamma har varenda skiva med honom. Oh yay.

Over and out!

Hahaha

Jag kanske överdrev liiite när jag skrev om min Zen. Det är så att jag tryckte n reset en gång och nu funkar allt som vanligt. Oh happy day.

Och så har jag lärt mig ackorden till söndermarken! Jag ska bli den nya Hendrix med mina gitarr-skills. Ohja.

På mp3-fronten inget nytt.

Jag har kommit tillbaka från dansen och jag håller på att kopiera alla filer till en dator, för att vi ska testa och trycka på reset, och då kanske alla filer försvinner.. Jag har varit utan en fullt fungerande mp3 i ca 6 timmar och det känns redan oehört tomt. It's all very sad. So sad, so sad. Men.. ja. Jag märker väl hur det går. Jag håller er uppdaterade, I promise.

(Jag är redan uppe i två inlägg om min kära (not-so kära nowadays) mp3.. Jag kanske borde ge den en egen kategori? Ja, så gör vi.)

Alltså: Nu finns ännu en kategori: The life and times of my Creative Zen.

.

Letar du efter underkläder? Frågar Lindexreklamen.

Hell no. Jag letar efter en mp3jävel som håller i minst ett år. Jag köpte min senaste i Maj. Nu börjar den ge upp. Det är.. knappt 5 månader. Vad fan, Creative. Nu får ni skärpa er. Bara för att jag råkar missbruka min Zen så borde den väl ändå hålla? Ett halvår, i alla fall? Men nej, nej. Idag på svenskan bestämde sig den för att börja surra på Last of the small town playboys. Och varje jävla låt som finns i playlisten. Och alla låtar på hela minnet. Jag trodde att det var fel på hörlurarna, om det bara vore så väl. Men ljudet är perfekt om jag byter så den spelar radio! Så fort jag byter vanlig musik så låter allting helt surrigt. Typ som när ett par högtalare är på väg att gå sönder, när de nästan lägger av helt och surrar så in i helvete så man knappt hör musiken. Så låter det.

Jag har ännu inte kommit på vad jag ska göra åt det här, och jag måste äta och byta om innan träningen. Så jag får gå och vara olycklig och orolig över min kära mp3 tills en annan dag.

Jag hoppas innerligt att era mp3:er mår bättre än min. Detta är ett öde som ingen förtjänar.

Från en förkrossad Miranda.

(Okej, det sista kanske var att ta i liiite. Ta det med en deciliter salt. )

What became of Idol 2008?

Jag vet, jag har skrivit om det här förr. Men jag sitter och catch up på veckans idol, när det var kval, eftersom alla klipp finns på tv4.se. Men ursäkta om jag låter aggro, fan vad alla är dåliga. Eller inte alla kanske, men de som har talang är så tråkiga att man slutar bry sig om de är bra eller inte. Jag hade så extremt high hopes på den här säsongen, jag trodde verkligen att det skulle bli skitbra. Men nähe, alla favoriter åkte ut.. kvar är alla tråkiga som kan sjunga.. plus lilla Johan. Herregud, hur länge ska han få vara kvar??

Det här är ju ledsamt. I'm sorry, alla idolfans, men jag har lost faith i Idol 2008. Jag får börja förja och bry mig om något annat istället. Typ.. andra avenyn. Eller inte.

Hahahahhahaha.. Förlåt om jag mobbas, verkligen förlåt, men har ni sett när Johan sjunger You don't know what love is och typ försöker klättra upp för mikrofonen för att han är kort? Det ser ut så, i allafall. Men jag kanske har dålig humor.
Jag ska ge upp och sluta tjata om idolgrejen, jag lovar, men hur gammal är han egentligen? Är han nittiotvåa? Jag vill inte tro på att han är yngre än mig.

Men nu ska jag sluta gaffla om det, I promise.

Puss.

Måndagsfunderingar

Man vet att man längtar till gymnasiet när man sitter på matten, får en lapp slängd på sig där det står "Let's fuck biatch!" och allt man tänker är jaha, just another day at the office.

Bara så att ni vet..

Om någon undrade, så har inte min hälsokur fungerat. Jag är forfarande pretty förkyld. Men jag ska sluta ha det som en ursäkt, jag lovar. De senaste veckorna har det varit mycket "Åh, jag är så trött, jag har så ont i huvudet" och gnäll och sittande hemma. Men det ska jag sluta med, jag lovar. Jag ska inte skylla på min förkyldning när jag inte orkar göra något, jag ska då bara låtsas att jag har massor av självförtroende och inte är osäker alls och bara säga rakt ut som det är om jag inte vill någonting. Men helst av allt ska jag bara göra det. Sluta gnälla och shut up, som vår engelsklärare säger när vi klagar över alla läxor vi får.
Okej, jag vet att detta kommer funka lika bra som min pan att städa idag (åt helvete) men jag kan ju låtsas att det komer vara såhär. Eller något. Men Jag lova, på riktigt. Jag ska inte tjata om att jag har ont i huvudet och näsan och blablabla. Ingen vill höra, I'm sure.

Men egentligen så borde jag sluta skriva ontressant och gå och ducha. Och kolla på Strictly Come Dancing. Har sett repriserna hela dagen. Jag blir beroende varje höst. Varje varje höst. Åh allt känns bara så olönt nu. Nyss var jag glad och som vanligt, men nu är jag.. trött på något sätt. Jag blir såhär ibland, allt känns onödigt och det känns om att jag skulle kunna lägga mig och sova i flera dagar.

Men den känslan ska jag ta och ducha bort. Eller, Om det misslyckas, äta bort den. Blåbärsmuffins och kladdkaka. Och om det misslyckas, sticka bort den. Jag har också blivit beroende av stickning den här helgen. Ja, jag ska gå i pension om ett halvår. Nej, men jag ville ha någonting att göra vid tvn så jag inte äter hela tiden. Så jag har börjat sticka. Jag började i onsdags, jag har stickat färdigt en benvämare. Har börjat med den andra nu också, så de kommer väl vara färdiga om några dagar!
Haha, jag är definitivt denenda jag känner i min ålder som stickar. Men ja, om det hjälper mig att sluta äta som en kossa framför tvn varje kväll, så måste det väl vara bra.. Up the stickning!

Nu ska jag faktiskt allvarligt talat gå och ta den där duchen jag pratade om. På  riktigt.

Over and out

:/

Buhu.. Jag sörjer. Jag skulle inte gått in på datan, jag skulle inte gått in på bilddagboken, jag skulle absolut inte ha gått in på Fridahs bilddagbok.. Då hade jag gått glatt ovetande och inte vetat att Dirty Pretty Things är snart no more. Röööv! Ursäkta. Jag är ledsen över detta. Jag sörjer. Why oh why oh why? Jag kommer aldrig få se dem live. För de kommer inte finnas när jag är gammal nog att göra det. Jag är knäckt. Mycket knäckt.

Eeehja, jag är inte så bra på att formulera mig just nu, jag är besviken, haha.. Jag ska gå och tröstäta upp min engelska choklad, i protest.

.

What´s up

What's up just nu är att jag dissade hemmakvällen för pizza och lilla melodifestivalen (moget!) med vänner igårkväll, att jag har suttit och kollat på tv hela förmiddagen (fast tekniskt sett kanske det är eftermiddag nu?) och att jag ska äta pannkakor. Och att jag har en dålig dag, utseendemässigt. Fast det kanske inte gör något eftersom jag har planerat att sitta inne hela dagen. Och kolla på alla inspelade program som jag har missat i veckan på grund av alla läxor.

Tänkte bara berätta detta, om det var någon som undrade. Probably not. Men i alla fall.

Friday, I'm in love

(jag undrar hur många gånger det har fått vara rubrik till blogginlägg om hur skööönt det är med fredag? inte alls många, nejnej.)

Åh, jag känner en sådan lättnad nu. Har lämnat in två uppsatser och gjort ett prov idag, så nu känns det som allt det stressiga har tagit slut.. I några dagar, i alla fall. Nej, men det känns verkligen som att jag kan slappna av nu, för första gången sedan.. Länge. Sedan vi började skolan, typ. Och som sagt så ska jag sitta och bli frisk i helgen, göra ingenting alls. Det kommer kanske bli tråkigt någon gång på söndag morgon, men just nu kan jag inte tänka mig en bättre helg.
Annars så har väl dagen varit rätt.. som vanligt. Orientering på idrotten. Tydligen så är
"asså jag är jätteförkyld och jag har så sjuk ont i huvudet och knölar under öronen som gör ont och jag har skitont i hela kroppen efter idrotten igår bara för att jag är så förkyld och jag tänkte inte ens gå till skolan idag, men man missar ju så mycket och så.."
numera inte en bra anledning att få slippa. Så jag fick knata runt i skogen och leta kontroller, som alla andra. Till skillnad från alla andra så fick jag gå, inte springa, men ändå. Jag kunde ha spenderat en timme på förmiddagen så mycket bättre. Så mycket bättre. Att vi hittade tre kontroller av tio ska vi ju sedan inte prata om.  Men ja. Sedan hade vi lite lektioner och sedan spanskaprov. Jag var nervös. Oförberedd. Men inte lika mycket som my dear H, som typ bröt ihop för att vi har haft så sjukt mycket läxor och hon har suttit uppe till tolv och vaknat vid sex för att hinna med allt, eftersom hon har så höga krav på sig själv.. Men. det kommer att gå bra. I know how it feels. Men som tur är så är vår lärare understanding, så hon ska göra provet på onsdag i stället. Så ja.. efter det så var allt lugnare. Hon var inte stressed out för att hon har fått mer tid att plugga, och jag var inte stressed out för provet för att det gick bra. Det är ju skönt att allt blir lite lättare än man trodde ibland i alla fall, eftersom allt för ofta är saker så mycket svårare.
Det var väl min dag och min helg, ungefär. Hela veckan bestod bara av plugg, plugg, plugg. Och igårkväll så började världens roligaste program på BBC2 igen, om jag har längtat. Never mind the Buzzcocks är det roligaste jag vet. Wonderful.

Men nu.. så ska jag faktiskt spela lite gitarr (börjar lära mig Bm nu, grattis!) och baka brownies. Får come back to you om hur det går..

Over and out!

Hälsokur á la Miranda

Hinner bara med ett snabbt inlägg nu, kommer att döda mig själv imorgon om jag inte pluggar en massa spanska nu.. Måste få bra betyg! Men jag skulle bara berätta att jag mår inte alls bra just nu, så grymt förkyld. Har varit det i snart fyra veckor. Fyra veckor! Det är ju helt sjukt.. Hallå, immunsystem? Existerar du?
Men jag har ju också hållt igång sedan jag blev sjuk (simmat, inte sovit på nätterna, varit ute i regn, frusit, tränat, varit med på gympa, haft fullt upp efter skolan, inte sovit bra..)
Så nu har jag bestämt mig för att bli frisk. Det är non-negotiable, jag SKA bli frisk. Men jag kör inte old-school med medicin eller hälsokost eller något.. Nej, jag tar min egen variant: Sitta hemma HELA helgen, bara ligga och sova, vila, glo på tv, äta vitlök, apelsin och dricka te (det är väl sånt som hjälper?) och en massa choklad.
Jag rapporterar om hur det går efter helgen. Men det kommer att gå bra. För det har jag bestämt mig för nu.

Förresten, 723 låtar på mp3:n nu! Stolt! xD

Förresten nummer två, jag är numera inte alls bitter över att jag bor i shithole Gislaved.. För igår så vann Lejonen SM i speedway, grattis till dem! (men okej då, jag bryr mig inte alls egentligen.) Plus att Timbuktu sjunger att han glider igenom gislaved i hans nya låt! Oooh, speedway och Timbuktu sätter Gislaved på kartan! Not.

Men inga mera förresten nu, jag måste verkligen plugga spanska. Puss.

RSS 2.0