Dagens smart

På SO:n, pratar om krig:

Danne: (oseriös) Ey, phille, hur länge höll det 30-åriga kriget på?
Philip:(seriös) Eeeh, fan vet jag..

Hahah, intelligensnivån på våra lektioner är bara otroliga.


Dagens låt

Dagens låt är ingen mindre än Friday, I'm in love - The Cure

Alla ska ju vara så klychiga och vara lite indie och skriva att de äälskar den låten på fredagar, så bara för att jag är anti- det mesta så lägger jag in den som dagens låt på en vanlig, tråkig onsdag.

Men ååh.

Jag har haft två prov idag och gått och skrivit datum: 28/2 -08. Och nu ser jag att det är inget mindre än 27 idag. Hej smart!

Mest onödiga

Och priset för veckans mest onödiga läxa går till...

*trumvirvel*
 
Spanskaläxa nr. 2!!

Motivering: Det är då såhär att spanskaläraren är ett fan av att jobba i datasalen. Det gjorde vi i måndags och skulle jobba med en låt, ingen mindre än manu chao - me gustas tú. Sedan skulle vi översätta den, vilket går jättebra, men inte den mest normala låttexten i världen. Hela låten går i princip:

Jag gillar X, jag gillar dig.     

"X" då being ett random ord. Och då snackar vi verkligen random, ett urval: Grannar, ditt kök, mat, flygplan, att återkomma, motorcyklar, att vifta, kanel, kastanjen.  

Men det är väl bätte än att sitta och försöka skriva en omöjlig text, en español.

Men nu är det såhär att jag måste gå, ska träna nu.

Dagens låt

Dagens låt blir **** Song - Kate Nash.

Bara för att den här delen av texten var så rolig just då att den lyste upp min regniga väg till skolan.

You could come round mine,
We could drink some wine,
In the summertime,
It could be quite nice,
Or actually, I think I might just have the bottle.. to myself.- Hahah. Eeehja, jag har bra humor. Men nu, mina vänner, är det bäst att ni tar fram pennan för att skriva ner den otroligt intressanta och nödvändiga piece of info att jag ska äta nu.

Over and out.

I can't get no satisfaction

Jahapp, idag var det tisdag och jag ska snart dralla iväg till skolan. Ville bara säga, att igår fick jag för mig att jag skulle kolla igenom hela windows media player, och då menar jag hela, för att skaffa några nya låtar på min käraste mp3. Och det gjorde jag. Det är ganska praktiskt att ha en musikintresserad familj, det är bara att ta för sig. och det blev en del, en konstig blandning. Allt från duran duran och depeche mode till korn, från teddybears stockholm till mando diao. Så nu ska jag gå och njuta av all min nya musik. :D

Det är konstigt att lite låtar lagrade av någon på datan kan göra mig så sjukt glad.

Ha en bra daaaag, over and out från en överglad M.

Disser

Jahapp, nu dissar jag till och med min egen blogg, har ingenting att skriva. Men ja, så är det väl när man lever mitt roliga liv. Not. Just nu sitter jag här och lyssnar på Babyshambles, fast vad jag borde göra är att ta upp aproximadamente halva innehållet av min garderob från golvet i mitt rum. Men det kan vänta, just nu chattar jag med Fridababy, som har skadat sig på en friidrottstävling.

Anyways, så var jag med hanna och vi sov över igår.. Och så kom Vincents kompis Markus och hela hans klan, eller jaa, familj då. Och så satt alla och slagged off alla i melodifestivalen. Och sedan så spelade vi wii, och jag och hanna hade så sjukt kul när vi kollade på V och M köra boxning, nivet om man inte kollar på tv, så ser det så kul ut när de står och punchar i luften, haha. och Ms kommentar var ju bäst:

Vincent: Kom igen då, nu kör vi!
Markus: Jaa, nu jävlar, ska jag slå dig som en... räka!!

Men nu ska jag väl sluta sitta här och skriva.. som sagt har jag various klädhögar att ta itu med på mitt rum. Wish me luck!

Osammanhängandede mash.

Idag har varit helt konstig, jag har gått från trött till pigg till orolig till glad till concerned till ångestig till uttråkad till att ha kul till att vara arg till att vara vanlig, och nu är jag lite smått ångestig igen. Men bara lite, det är helt sjukt vad jag oroar mig för skit.
Men tillbaka till dagen. Jag tar de intressanta känslorna:

(varning för en mash av en jävla massa namn och osammanhängande story, men jag måste bara få ut lite stuff, det hjälper mig.)

Jag var ganska depp idag någon gång mitt på dagen när vi hade lunch, vi hade håltimma och jag orkade inte gå hem, så jag stannade kvar i skolan, med Eve, Frida och Oscar. Alt var väl bra och jag satt och snackade med Eve, och hade det allmånt ganska bra, fast jag var väl ganska tyst, men anways. Sen skulle vi in till matsalen, och då skulle Oscars kompisar med också, och de ska ju alltid hålla på och vara så taskiga mot Eve. Men sen så kom Ola och han och Eve gick hem, så jag var stuck med Frida och Oscar i en halvtimme. Great.
Don't get me wrong, det är inte så att jag inte vill att de ska vara tillsammans, för de är sjukt gulliga och allt sånt, men jag känner mig som en sån jävla outcast, de sitter där och har det jättemysigt, och vem har jag? Sen ska vi inte tala om att de är med varandra 24/7. Somsagt, det är jättebra att de har hittat varandra och allt sånt, men det är väl inte så konstigt att jag känner mig lite reserv. Hur många gånger har jag hört "nej jag kan inte, ska vara med Oscar" och hur många gånger har han varit med när vi skulle vara själva. Nu låter jag som en psycopath, men det är inte så jag menar. Men det är väl inte konstigt att man känner sig lite åt sidan när sånt händer jämt, right?
Anyways, så stod jag där, på adra sidan skåpen, när de stod och höll på. Tack för att jag hade med mig min mp3 idag.

Sen på hemkunskapen blev allt bra igen, har altid kul då. Eftersom det är tillåtet att prata fritt blir det en del kul.

Maud:  - Så vad tycker ni, vem jobbar mest (i köket, på HK:n) när man är en tjej och en kille i paren?
Johan: - Det beror på vem som är överst.

Maud: - Hamburgaren kommer ju från amerika, var tror ni att fiskburgaren kommer ifrån?
Daniel: - Från havet!

Sedan, som vanligt, var det ju en liten debatt om jag är emo eller inte. Det händer väl ungefär en gång i veckan att folk i min klass frågar.

Philip: - Ey, varför har du ett kryss under ögat?
Jag: (tänker efter) - Det symboliserar jesus kors och att han egentligen var deprimerad och hängde sig själv, och att han var en dålig ledare. Alltså, det visar att jag är satanist. (självklart menar jag ju inte allvar)
Philip: - Jaha.

Hahhaha, han verkligen trodde på mig. Och detta gjorde ju saken roligare:

John: -Och vad är en satanist då, phille, vet du det?
Philip: -Eeeh, en sån som färgar håret svart och har mycketsvarta kläder,
Jag: - En satanist är någon som dyrkar djävulen.
Philip, och några andra: -Är du det?
(Kan tilläggas att jag by then hade nämnt att jag skojade, x antal gånger.)
Men nu är jag lite nere, har inga planer för imorgon än. Det är inte det att ajg får abstinens om jag inte gör något en dag mellan fyra och sju, men, as muchas i hate to admit it, så är det för att jag känner mig som en nolife när alla andra är "ute och har kul". Och sen den dreaded frågan "vad ska du göra idag?" om jag svarar med ett "äh, har inget planerat än" så tror jag att alla tänker att jag inte har något liv. Ännu värre på helgen sedan, om jag väljer att sitta hemma och slappa.

Tänkte gå in på bilddagboken, lägga in en bild på mig själv och skriva typ
"har trååk. äre ngn som vill hitta på nåt med mig imorn? (a)"
Men sedan kom jag på bättre tankar. Hur jävla desperat ser inte jag ut då?

Ska dralla nu.

xo

Dagen.

Nu får jag nostalgikänslor igen, gånger två..

En precis nu, unfaithful spelas på mtv base. Var ett tag sen man hörde den, aiiight? Det var väl i sexan-sjuan jag gick i när jag hörde den.. Konstigt med sådana låtar man hör jättemycket och sedan ingenting. Då glömmer man bort dem men kommer ihåg dem sååååå väl när man väl hör dem

Nostalgikänsla #2: Var med Lina, Frida och Hanna. Först satt vi på pizzerian jättelänge, så som vi brukade förr. Och sen gick vi hem och kollade på idolauditions skivan från 2005. Kommer ihåg när vi satt och kollade på den jämt, seriöst, den är fyra h och vi kollade på dem en gång i veckan, mas o menos.

Annars har det varit ganska lungt idag, inga stora händelser.. Fast ja, jag hade ganska roligt på rasten idag, haha Ola med sina kommentarer:

Ola: Vad är en vagina?? En frukt? Han säger att den mognar vid fjorton och ruttnar vid 60.

Hahahhahahahahahhah.

Ehhja, har lite speciell humor. 
Och by the way, är det ingen i sverige som har sett Catherine Tate's sketch om skolbarn.. Ingen fattar ju vad jag menar på engeslkan när jag kommer med: Aaaaaaight? 
Men jaah. kan ses här, anyways:
http://www.youtube.com/watch?v=WxB1gB6K-2A

I'm not skolking, I promise.

Eeehja.

Har nästan skuldkänslor för att jag inte går i skolan idag. Har en tandläkartid, jag lovar, men i praktiken är inte den förrens kvart över 4. Så egentligen skulle jag väl hinna gå på alla lektioner idag, utom svenskan som är sist. Men jag övertalade mamma att vi borde åka på morgonen istället. Bara för att vi kan gå på a6 i några timmar då.

Men anyways, I'm not at bääääähd as I seem. Mamma sa att vi skulle åka vid tolv annars, så allt jag hade hunnit gå på var gympan och slöjden, så jag hade ändå missat de viktiga lektionerna.

Förresten, the guy som gjorde vårs schema la en idrottslektion första timmen, tio över åtta, en måndagmorgon. Han måste haft humor. Ha-fucking-ha. Men inte så kul för oss. Ellar jaa, finns väl de som tycker att det är "jätteskönt att få träna lite på morgonen" - Men piss off. När vi börjar med NO på morgonen eller nåt, kan ju jag i alla fall sova, låtsas vara aktiv, men jag "måste göra mitt bästa på gympan." Bara för att idrottslärare får betalt för att vara hurtiga och käcka och pigga när de har fått typ två h sömn och måste handskas med ett gäng åttor på morgonen.

För övrigt så har vi haft den där gympatiden ända sedan vi började sjuan.

Jag skulle uppskatta en ändring i schemat, tack.
Shoulda known att inlägget skulle sluta med att jag klagade på skolan. Det händer ofta, bara så ni vet.

Over and out.

Paper dreams, honey.

She moves in her own way får bli dagens låt.

Hörde den på tv i ett program, och fick sådana nostalgikänslor från sommaren -06. Den gick på radio1 hela tiden då i england, så jag var tvungen att hitta på youtube.. Och sen var det en vänlig själ som skickade några av deras låtar, nu har agj lite nytt till resan imorgon.

"Looks are deceiving
 Make me belive it
 And these tiresome paper dreams
 Paper dreams, honey.."

.

Nu är det då söndag. Och skolan börjar imorgon. Take me away from here, någon.

Lovet har varit pretty much bra, ångestfritt och så. Några små attacker har jag ju alltid, whatever day of the year, men ja, veckan har varit ganska chill. Utom magsjukan, då. Annars har jag väl mest gått runt här hemma och lyssnat på Amy Winehouse.
Men jobbig som jag är, så fick jag skolångest redan någon gång igårkväll. Usch, don't make me go?! Men nu har det släppt lite i alla fall, ska till tandläkaren i jönköping imorgon, så jag tar ledigt hela dagen, bekväm som jag är.
Men det slog mig hur mycket jag egentligen dreadar skolan, (i onödan, så farligt är det ju inte) eftersom jag ser mer fram emot en freaking rotfyllning i min framtand.

Storyn om hur jag lyckas slå in mina framtänder så grovt hösten -06 att jag fortfarande måste fixa med tänderna, tar vi någon annan gång.

Where was I?? Ja just det, skolan. Jo som jag sa, när jag väl är där, så brukar det inte vara så illa, på rätt dag i alla fall. Men jag är alltid såhär nojjig, you should se me efter jullovet. Sedan går jag till skolan, allt är chill och som vanligt igen. Men nu måste jag fortsätta oroa mig lite i alla fall, för sm jag sa i ett tidigare inlägg, om jag dreadar något, så är förhoppningarna på noll, och då brukar det kännas ok. Till slut. 

För övrigt, så ska jag gå och kolla på Waterloo Road med mamma nu.

Over and out.

Sloganizer.net/en

haha, jag har tråkigt.. sitter och slumpar mitt namn på en sida. Men vad kan man göra, har städat hela förmiddagen. Döda mig vad segt.

but this got me smiling..

«Miranda - once you have it, you love it.»

Eeeh, jaa. Hahah jag skrattar för att det är ironic, tycker inte det men jaah.

Observera att jag svamlar, jag är sjukt hungrig och dammförgiftad.

xo


I have däämp.

God  morgon, tänkte jag skriva klockan fem över fem. På eftermiddagen.

Får väl skylla på att jag har gjort mindre idag än vad jag gör på vissa morgonar. Njuter av att ha no commitments, no läxor, no skola. För det är bara en dag kvar nu. HELP ME! 

Och för övrigt så har jag damp på Vincent som sitter i rummet bredvid detta och trummar på väggen. Med hörlurar, så jag kan sitta olch hamra hur hårt som helst utan att han hör. Stackars mig. Vet ni hur jobbigt det är att bo i samma hus som en aspiring drummer? Och sen ska vi inte ens börja på hur det är när han kommer ner och börjar spela på dem också.Har i alla fall kind of en anledning till att jag inte har gjort någonting idag. Eller jaa, jag har en excuse att sova länge i alla fall, the dreaded högstadiedisco i parken igår. Jag är bäst på att oroa mig för saker som är meant to be fun, för att om jag ser fram emot något, så brukar jag hata det. Men ingen kunde anklaga mig för att längta till igår så mycket, därför blev det väl lite roligare än jag trodde. Eller jaa.. Utom att mina ickesingla kompisar satt och längtade till deras killar hela kvällen, varav en drog hem halv tio och den andra didn't want to be there half the time. Det var ju ett alla hjärtans-disco, after all.
Anyways, de två som tyckte att det var lika kul som en rotfyllning gick hem, och jag, min kompis och två av hennes kompisar stannade kvar tills kvart i tolv. At times, så kände jag mig som yesterday's trash för att jag inte har någon kille, men most of the time stod vi på dansgolvet och diggade, och då glömde jag bort det. Nu tror jag knappt mig själv när jag säger det här, men det är ju kul att dansa!! Inte för att jag är det minsta bra på det, över huvud taget, men vad gör det. Sen är det alltid lite kul, nosy som jag är, att framåt elva se vem som står och äter upp varandra. Men denna var ju bäst:

Eve: (nickar bort till en tjej som står bakom oss och strular sönder en kille) Det är Jane Doe! (nu säger jag inte riktiga namnet, for legal reasons ;P)
Jag: (Makes shocked face) Vaah!

Sen säger vi till de andra, och ett tag går, och de står fortfarande där.

Frida: Men står inte hon därborta? (nickar åt ett annat håll och vi ser Jane Doe, the real one den här gången.)
Eve: Aha..


Eeeh, ja. Maybe you had to be there.

Och sen hade ju alla lite allmänt kul åt att en fritidsledare, mamma eller whatever, som var över 40 stod mitt in the thick of it och diggade.

Och the guy i den vita skjortan. Jag säger bara det. Niice dancemoves, dude! xD
..Som sagt, maybe you had to be there. Men nu ska jag sluta bore er med detta, för batteriet är nästan slut i datan. And we can't have that, can we?!

(PS: Mina nya uttryck för dagen är duuuuuuude! och Roger that. )

over and out.

Kafka hade inte heller så roligt.

Det får vara veckans motto.

Så that's for you, alla pessimister out there. Yahear??     Kafka hade inte heller så roligt.

So there.


...Och förövrigt kan jag tillägga att jag inte är smart nog att komma på det själv, det står på my too-cool t-shirt som jsg ska träna. Vilket kan tilläggas att jag ska göra nu, alltså måste jag dra.

Ave it.

Go, Mr Sunshine, go, go!

Idag är jag lite glad, jag har på mig mitt nya linne, och the sun has come out!!
Oh, yeah, mock me för att jag blir exited. Men jag bor gislaved, mitt i en skog, och jag har sett solen i approx. 3,56 minuter sedan oktober. Så jag är happy.

Så det så.

(insert valfri picture av solen,)


Men nu ska jag ringa Hanna och se om hon har lust att henka på till lindex, måste ha strumpbyxor (god, I hate that word.) till the disco imorgon.

Hääv it najs. (ha det bra)

Dagens intelligent

Men grattis Miranda, priset går till dig för årets mest tekniska! Not.

Satt och skrev värsta texten, visserligen mest svammel, men anyways, satt ju och skrev ett bra tag, och sen går jag och trycker på exet, utan att spara. Smaaart.

Men men, får roa mig med att jag har hittat playlist-funktionen på youtube, grattis to me.

By the way, låttorka (idetorka på bra nya låtar) så give me a shout om nån vänlig själ vill ge mig tips på någon bra låt.

Over and out från little miss teknisk.

Song of the day

Dagens låt blir Sensual seduction - Snoop dogg

Bara för att den är så hilariously dålig. Seriöst, jag skrattar när jag hör den.

Dats well bad, man.

Åh fy fan.

Ursäkta rubriken men det är så jag bäst kan samanfatta gårdagen.

Planen var ju då att vi skulle till Jönköping för att shoppa och sen skulle jag till tandläkaren för att rotfylla min framtand. Men jag vaknade på natten, pappa var uppe och sa att mamma hade spytt hela natten. Då kunde ju inte jag sova, och när jag gick upp på morgonen så mådde pappa dålig också, Cornelia började spy och jag också. Och jag har verkligen inte spytt sen jag var 5 år, så fatta vad dåligt jag mådde igår. Gick mellan toan, sängen och tvn. Seriöst, tyck synd om mig. Vinterkräksjukan är så hemsk att jag inte skulle wish it n my worst enemy.
Mår bättre idag, men känner mig lite drogad typ.. Yr och trött. Men det får gå över, för jag kanske ska med Lina och Frida till lager imorgon. Det kan jag ju inte missa. Vill ha nya jeans.  

Mår som sagt lite konstigt idag, men det kan ju bero på att jag inte har ätit sedan söndag kväll.

Idag har jag inte gjort så mycket måste vila. Har kollat på the grammys, men det var inte så bra, känner ju inte igen alla amerikaner.

Hoppas ni har haft det bättre än jag, over and out från en tom Miranda.

Byye

Nu har jag suttit här alldeles för länge och sett lagom sunkig ut. nu äre dags för mig att gå ut och se hur det känns att andas luft som inte kommer från en datafläkt.

xo

R.I.P Camden market

Nu blir det ett inlägg till, bara för att jag måste få berätta vad svenskarna inte får veta så snabbt.

Det är såhär, att nära var vi "bor", i området camden i london, så finns det (fanns det) världens bästa marknad, camden market. Och då menar jag inte en två-gånger-om-året-marknad, utan det håller igång hela veckan, hela året. Man kan hitta allt där, från hellokitty-hoodies till malaysisk mat.
To the point, så brann det där, av någon anledning. I natt hände det, och delar av det är helt burned down. Och vad alla är rädda för är att kommunen bygger någon fancy shopping mall där i stället för att bygga upp det som det var. och det skulle vara såå synd, det är en av londons största marknader, I love it there.

Och en annan grej, som är cred, är att jag har sett Amy Winehouse gå runt där, helt nära mig, och det finns en pub där som Pete Doherty, Amy W och Kate Moss och alla  går till, (vaddå namedroppa) och jag hade ju planerat att växa till mig lite och sen gå dit och kolla om jag ser någon hypeig kändis.. Men nu har ju hela skiten brunnit ner, så vad ska man göra..

Read all about it: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article3344807.ece

Freakin' brand, nu får jag kanske aldrig köpa min fina hello kitty/tweety/bettyboop-hoodie som jag hade önskat mig i ett år.

Over and out från en sörjande Miranda. Boo-hoo.


Det där med emo, ja.

Kom på det nu när jag skriv något om det i inlägget här under.

Nej, jag vet att egentligen är inte emos inte bara en deprimerad, uppmärksamhetssökande cutter, men alla jag känner tror det, så jag är väl lite prejusticed.

Jag anser att "emo" är någon som lyssnar på emotional hardcore, Sminkar sig i mycket svart, oftast har luggen framför ögonen och klär sig i svart.

Men det är bara min åsikt. Ett av klasslagen på innebandyturneringen i höstas, skulle klä ut sig till emos. De tog på sig sönderrivna tajts, svarta kläder och sminkade ögonen svarta. Tuperade håret och sminkade till sig skärsår på armarna. Det var väl kul at the time, men om man tänker efter så ska man ju inte skoja om att skära sig. Det är ett viktigt ämne och så. Och sen ska man ju inte bara tro att alla som är emo skär sig, att det är det som är defititionen med just emo.

Och sen har jag på skoj, helt oseriöst påstått att jag är emo, och skicka rakbladen och så. Och då har de som är lite slow gått på det också. Bara för att jag har stuprörsjeans och inte klär mig i svart eller vitt linne med en jc-kofta över och en svart sjal, så är jag inte punkare för det. Och jag kan berätta att jag har fått den frågan helt seriöst ett par gånger.

Då blir det väl ganska självklart, tycker jag , att innevånarna av den lilla staden hålan gislaved har inte sett särsklit mycket av världen. 

(Vill bara P.S:a att detta inlägg inte makes a lot of sense, men att jag skrev det bara för att få ut lite saker, inget annat.)


Addicted

Hey, I admit it - jag är beroende av tv-serier.
Vissa älskar att träna, äta eller vad som helst, men jag älskar att följa olika serier.
 You name it, jag kollar på det. Top model, heroes, so you think you can dance, house, och så vidare, och så vidare. Just nu sitter jag och kollar på americas next taaap maaadel, cycle 9. Jag är ett top model-freak, vet inte vad det är men jag älskar det. sååå kul ju?! 

Haha, meningen jag säger mest av allt är nog: Såg du (insert valfri tv-serie här) igår/förra veckan?

Och på tal om tv, jag såg lite av melodifestivalen igår. och jag skojar inte, jag satt hela tiden och väntade på att någon skulle hoppa fram och säga att det inte var på riktigt. Allvarligt, jag trodde inte att det fanns människor som kunde stå där och sjunga (om man ens kan kalla det sjunga) sådana låtar med ett uns av allvar. Jag fattar inte hur folk kan sitta och kolla på sånt och verkligen tycka att det är bra. hallå,  "lalala, like a déjá vu"    -    Hej engelskalektion??     

Neeej, det lilla jag faktiskt klarade av att lyssna på lät som riktigt dåliga b-versioner av låtar som var dåliga från början.

Helt ärligt, melodifestivalens första sändning igår fick min att vilja bli emokid bara så att jag kunde sitta och skära mig, så dåligt var det.

Over and out.

Bucky done gun

Dagens låt är easypeasy att bestämma, även om det bara är tidigt..

Bucky done gun - M.I.A

Älskar den låten, så sjukt bra..

Nu ska jag gå och prata med min kära farfar på telefon.. Och vi har börjat prata om att boka biljetter till london i sommar, fyra veckor.. Yeeeah.

Hahah.

Dagens roliga idag på matten, Johan är som vanligt the one för stupid comments..

Frida: Meeh, håll käften..
Johan: Flytta på dig, annars skjuter jag spindelnät på dig!!  (gör spiderman-sak med handen)

Hahahaha, fan kul jue..

Veckans irriterad

Ok, nu ska jag inte klaga hela tiden men jag måste bara säga att jag stör mig verkligen på en sak.

Kedjemail texter på msn/lunar/bdb. Ni vet, typ:
"om du inte skickar vidare/lägger in en bild på X så kommer något hemskt hända din famlij"
Asså det ät ju hemskt! Ok att jag inte tar det på allvar, men det är ju inte kul att se sånt.. Tillräckligt störande när folk skickar
 "om du skickar till 8 pers inom 10 minuter så kommer något bra hända" 
men den som kommer på att man ska börja skicka
"om du inte skickar vidare kommer din bror/syster dö"

Ursäkta men enligt mig är det bara så jävla smaklöst. Man skickar la inte sånt?! Och även om folk inte tror på det så blir man manipulead till att göra det, man vill ju inte att något ska hända, liksom tänk om.. 

Ååååh, excuse my utbrott, men jag måste ju vent my feelings någonstans, right?!

Over and out,

/m

Dagens låt

Världens första dagens låt i min blogg.. waaaaahh.

*trumvirvel*

Mark Ronson - Just.  (inte kanske för att den är groundbreakingly bra, men videon är ju rolig,)

"What are you doing here?"
"*ligga på golvet*"
"We're in a Mark Ronson video. Go away!"
"And this is symbolic, right?"
"Not really, no."

Hahahahaha. Jag har bra humor.

Dagens debatt

.

Verkligen årets debatt idag på rasten innan/efter spanskan idag.. Klassen delat upp sig i två läger i a-laget på bänkarna.. Bästa samtalsämnet också-"Är homosexualitet en sjukdom??"
Självklart var jag ju på sidan som sa att det inte var en sjukdom. För det är det inte. Duuh?!  Men nu ar det ju så att jag inte har världens mest intelligenta människor i min klass.. Så 80% satt ju på andra sidan. Men som sagt var det den ointelligenta sidan, så det var ju inte svårt att knäcka dem:

Johan (aka homophobic): Men jag hatar fan bögar mer än lesbiska!
Jag: Men äru dum eller, det är ju som att säga jag är rasist fast jag gillar afrikaner mer än asiater?!

Men jag misstänker att han inte riktigt fattade.. Men vi knäckte ju dem hela tiden också, en till:

Johan: (kommenterade nåt om att Eve var kort)
Eve: Hellre kort än dum i huvudet!?

Anyways, veryvery heated discussion dära.. Men vi hade ju kul ändå, såå what does it matter..

Men jag ska gå och sova snart, kanske jag sover bort den här jäkla colden (läs förkyldningen, bara föratt jag hatar det ordet)  

xo


Du hittar mig på ångest.com


Kände mig tvungen att skriva av mig om det här med skolgympa.
Det är säkert bra som fan för vissa människor, och jag har ingenting emot det. Lucky you, kan jag bara säga.
För nu är det så att idrott och hälsa på lundåkerskolan är en stor anledning till att skolan kan vara jävligt jobbig för mig.
For starters, så är gruppen jag är med i inte riiiiktigt vad jag kunde önska. Typ 5 st ifrån vår klass, resten är I:are. De jag känner i den klassen (och men känner menar jag att jag kan säga hej till dem i korridoren och ha half a chance in hell att få ett svar) har lite "kollasnettpåen" varning. Jag har gått i samma klass som en i 5 år typ, men jag får fan jobba för att få ett hej ur henne. Och sen de andra i den klassen klassen känner jag ens inte särskilt bra, men jag vet att 60% är tävlinsinriktade testosteronproppade idrottskillar. Låter det inte great.
Sen hjälper det inte att jag är den sämsta i alla sortes idrott världen någonsin har skådat. Då är det inte så kul att ens låtsas att jag bryr mig. Speciellt inte när mina vänner är typ sveriges hopp i friidrott/fotboll/innebandy.

Åååh, skämmer ju ut mig varje gång jag stiger innanför väggarna av gislaveds sporthall.
Och då menar jag inte skämmer ut mig på ett bra sätt, när man är med kompisar och går ner för gatan sjungander på lilla snigel det högsta man kan.
We're talking a "shitallakollarochjagmissarmåletnärjaghadeensånbrachans"-utskämning.

Men hey, någon måste ju ta skammen, bara typical me att det ska vara just jag. Får trösta mig med att låtsas tro att alla glömmer bort allt som jag gör och inte alls tycker att jag är en dumbass som förstör för alla andra.
Anyways, nu har jag inte helvetet som kanllas gympa förrens på torsdag.. thank heavens.

Grattis till alla som tycker att det är skitkul men skolidrott där ute, dudes.

Ny musik är the shit.

Jag är fullt medveten om att jag har en fet NO-läxa, och en massa spanska att göra. Men det hindrar mig inte från att sitta här istället. Seriously, jag måste ta tag i mitt databeroende. Men det tar jag någon annan gång.
Jag är då somsagt självbetitlad musiknörd, så tänkte jag att jag måste ju vara öppen för olika stilar också.. så jag satte mammas media player på random (mammas data) och vet ni vad.. att jag gillare'. Let's be honest, det trodde jag inte, men det är sant.. Och det är ju bra i sig, Jag kan lyssna på Lars Winnerbäck, Amy Winehouse, The Smiths och så vidare, utan att betala för skivorna. Great, ju! Måste få henne att ladda in babyshambles också, jag vet ju inte var hon har sina skivor.
Efter punkten tänkte jag sätta en msn-ängel, you know, open brackets, a, closed brackets. Men sen tänkte jag att det ser ju fjortis ut.. så jag lät bli.

Men nu är det så att jag desperately måste fortsätta plugga på natriumhydroxidens egenskaper. Så jag får lämna ämnet fjortis till en annan gång.

xo

Alla behöver känna sig behövda.

It's true. Jag vet från experience. Ok, jag ska förklara mig. Alla blir nere ibland, jag också, men än andra tror jag. Oh när det händer får man ju ångestkänslor över en rad olika saker. För mig: Åååh, jag har inget liv, ingen av mina vänner tycker om mig, jag är så ensam, etc, etc.
Det är inte kul att tycka så, Det hände mig senast igårkväll. Jag brukar bara bottle it up, sitta på mitt rum och ha världens ångest över ingenting och allting. Men jag kände väl att jag ville att någon skulle kunna låtsas förstå i alla fall, så jag satt på bilddagboken och skrev en text, mest en massa skit. Var inne idag igen, och fick se typ 4 kommentarer. Jag fick med andra ord veta att det finns folk som bryr sig, och det är jävligt viktigt.

Jag fattade att det finns folk som inte bryr sig om jag sitter hemma i mina team sportia-byxor en helg och inte gör ett skit. Och de som inte gillar de är inte på rktigt någon att bry sig om.

Moralen med detta är att everybody needs to be needed. Så man får aldrig glömma att ge folk den där extra kramen ibland. Man kanske tror att man visar att man fins där, men sånt kan man aldrig göra övertydligt. Och om man inte är rädd att finnas där för folk, så är inte folk rädda för att finnas där för en själv.

Det var som för någon dag sedan, vi hade rast i skolan och en kompis såg lite nere ut. Det såg min andra kompis också, som gick på och frågade vad det är, berätta, berätta. Hon drog sig undan och sa att det inte var något. Jag kom fram till henne och gav henne en kram, "du såg lite ledsen ut," och sen satt jag där. hon berättade för mig. det var inget stort, men det fick mig att  tänka efter. Jag vill inte låta pretentiös nu, men det känns lika bra att vara där för någon som det känns att ha någon som är där för en. 

over and out, xo

So this is it..

Det här är vad alla har väntat på, right?? En blogg skriven av självaste moi. Har en annan också, men den kunde jag lika gärna skrivit på lunar, så intressant var den.

Bara så ni vet är detta inget för gislavedsborna som jag känner, ni vinner inget på att läsa så hitta inte hit. Jag skriver för att det är kul och jag kan låtsas att jag är smart och bra på att skriva. Bara så ni vet.

Anyways, om någon nu har hittat hit kan jag börja med att säga att jag är en chick på 14 som bor i en liten godforsaken dump mitt i smålands skogar. När jag inte är i skolan och får sittsår av de där frigging stolarna eller hänger med mina vänner, så är jag oftast på mitt rum och kollar på tv från england genom datan eller så lyssnar jag på musik. Kan också tillägga då att jag är en äkta musiknörd, skulle hellre gå ett år i godiscelibat (bara för att det låter bättre än förbud) än att vara en vecka helt utan musik. Man känner igen mig på att jag alltid har mp3:n i öronen och mina svartrosa converse.

So this is me och min blogg..

(och måste bara PS:a att jag skriver sjukt mycket engelska ord allt jag gör, men det är bara en reflex. Tell me om det börjar bli annoying. (there I go again,))

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0