That weirdo with five colours in her hair

Jag är sjukt pepp på att färga mitt hår nu. När jag kommer hem (om jag har några pengar) så ska jag springa iväg och köpa lite hårfärg. Vill ha det mörkare, funderar också på lite rödaktigt. Just nu vill jag se ut som Megan i Privileged:



Åh har cravings för att göra något nytt med mitt hår nu.

Over & out!

Eyeliner i mitt hjarta

Alltsa jag kanner att den har bloggen har blivit en ganska vardelos och sjukt trist "det har har jag gjort idaaag"-blogg. Men sen kommer jag pa att jag egentligen inte bryr mig sa mycket & mest skriver som ett tidsfordriv.

Anyway. Tankte bara rapportera att jag kom in i the halloween spirit idag och spokade ut mig lite smatt, pa mitt satt. Korde pa min rosa rosett, snelugg, och en massa smink. Stod i hundra ar och sminkade imorse, i brist pa battre sysselsattning. Det resulterade i en himla massa eyeliner - ni vet Amy Winehouse?? Typ sa. Inte riktigt, men ungefar. Hehe.
Men ja, plus lappstift som matchde den knallrosa rosetten. Jag tog faktiskt bilder, men jag vet inte var dom ar.

Nu sitter jag och tanker.
Tanker pa att hon som dansar i Strictly Come Dancing pa tvn har en himla fin klanning pa sig.
Tanker pa att jag ar sugen pa choklad och funderar starkt pa att springa och hamta den.
Tanker pa att jag maste springa ut imorgon bitti nar jag har vaknat, till narmsta affar som har oppet och be till gud att de har tamponger. Tjejveckor som overraskar en pa semester i ett hus dar det bara bor man ar inte kul alla ganger (ja, jag VET att alla sakert ville veta det ;D).

Men nu ska jag val springa och hamta min kara choklad. Eller nagot.

PUSS!

Svenska bokstäver, rosetter & choklad.

Just nu kanner jag definitivt avsaknaden av svenska bokstaver. Men vad gor man? Jag klagar inte. Jag har det underbart i London. Desvarre har jag rakat shoppa upp alla mina pengar. Idag ska jag be pappa ta ut lite pengar, sa att jag kan ga loss pa marknaden.

Åh herregud, jag tror att jag slår något sorts rekord i teknisk intelligens! Jag gick ner på aktivitetsfältet (okej jag kallade det startranden innan.. så teknisk är jag..) och ändrade till svenskt tangentbord!

Flääshigt.

Anyways. Igår lade jag pengar på ett par sulor till mina nya gubbskor, och en rosett. Jag känner att jag har utökat min rosett-samling under tiden jag har varit här. Jag tror att jag har köpt en ny rosett för varje dag, hahaha. Den jag köpte igår är nog min favorit. Den är stor och ganska over-the-top, knallrosa, i spets med lite bling i mitten. När jag kommer hem ska jag ta kort på hela min rosettsamling tror jag. Åh jag blir glad när jag tänker på det, älskar mina rosetter.

Men nu ska jag gå och duscha, sedan äta lunch (fish & chips, vad annars?), och sedan gå runt på marknaden hela eftermiddagen. Älskar verkligen att gå runt där, kan göra det hur länge som helst. Kommer med ganska stor säkerhet köpa en massa onyttigt också. Jag flippar verkligen ur när jag är semester, äter hur mycket choklad som helst (och jag älskart!). Köper nog en cookie lika stor som mitt huvud eller en våffla med choklad på (går förbi sådana stånd ibland och det luktar så gott så jag dör lite.)

PUSS!


London!

Kom på nu, att jag kanske skulle gå och lägga mig eftersom jag stiger upp vid tre inatt.

Har inte packat något vettigt, men orkar inte bry mig. Det löser sig.

Nu tar jag ännu mera höstlov och drar till London. Jag ska shoppa, mysa med familjen, äta god mat och gå runt och ta in storstadsfeelingen. Älskart.

Over and out!


Se på dig själv, ska man se ut sådär?

Okej, det där med att jag reste hem i pyjamas.
SÅ farligt var det faktiskt inte. Jag har fått en del "åhå som vanligt är det förvirrade knäppisen som gör sånt"-blickar. Men det var inte så att jag satte mig på bussen i en rosa flanellpyjamas med björnar och moln på. Faktiskt.
Jag kände mig tvungen till att dokumentera ögonblicket av weirdness när jag kom hem, lika tvungen som jag nu känner mig att lägga upp denna bild av normalhet.



Okej. Kanske inte den bästa dagens outfit jag har komponerat ihop.

Så går det när man inte orkar.

(Markus Krunegård - Hjälp)

PUSS!


Vad jag borde, vad jag måste, och vad jag ska.

Tandläkarväder ute idag. Men det gör inte så himla mycket, to be honest.

Idag är planerna att jag ska hinna med en del. Faktiskt.

Ska träffa fina maffian någon gång idag. Efter lunch. Då kommer jag på nu att jag kanske borde äta någonting till lunch nu snart eftersom alla andra skulle det. Fast äh. Jag åt ju frukost nyss så jag kanske kan räkna det som brunch. Eller något.

Sedan måste jag verkligen komma igång med min packning också. Har kanske kommit en bit eftersom jag och min OCD har skrivit ner en outfit-planering sju av åtta dagar, men ändå. Känns som att jag har en bit kvar. Typ en ganska lång bit.

Och sen skulle det ju vara lite trevligt om jag kunde städa upp lite i mitt rum innan vi åker också.

Så jag borde ju verkligen komma igång, känner jag. Eftersom vi åker iväg till Landvetter någon gång inatt. Flyget lyfter någon gång tidigt på morgonen, så för att hinna komma dit i tid måste vi åka omänskligt tidigt. Fast.. när destinationen är London så gör det faktiskt inte så himla mycket.

Okej, kanske dags att komma igång med något nu.

Ha det så jävla fucking awesome nu för det ska jag!! (förlåt för svordomar men jag är hyper :'D)

Bussreflektioner

Jag sitter och har två säten för mig själv i bussen.
Jag tror och hoppas att jag kommer ha det hela resan. Det är faktiskt inte bara för att jag är självisk och tar mycket plats - också för att jag hade suttit och tyckt så synd om personen bredvid mig.
det är nämligen såhär att jag inte orkade bry mig idag.
Jag orkade inte duscha (fast att jag var sjukt omysig efter konserten igår).

För att jag är lite vidrig av mig är det ju självklart att jag vill redovisa för hela cyberspace hur äcklig jag är. Det gör jag bäst med en msn-konversation med min kära syster:

Miranda - säger:
Jag mår asbra, men är jävligt sunkig och astrött, orkade inte duscha. Veeeet du?? Jag har min pyjamas på mig fortfarande. Hahahahha.

Cornelia säger:
hahahahhahaha vilken?

Miranda - säger:
Babyshambleströjan. Så har jag försökt gömma mitt flötiga hår i en mössa. Osminkad såklart. trött. Ett nitskärp för att det ska se ut som jag har brytt mig, och för att få den gigantiska tröjan att se mindre ut. Och så leopardleggins med blodfläck på knät för jag trillade. Och så shreksockarna, såklart.
JAG ÄR SÅ JÄVLA FRÄSCH!
hahaha.




Uhm, ja, det där säger väl allt.

PUSS!

Det mörknar över ån och över tv-tablån

Förresten.

Sedan när blrjade det bli mörkt vid fyra??

(Lars Winnerbäck - Gråa dagar)

Helgen

Nu sitter jag på väg hem från Stockholm.

Jag har haft det sjukt fint. Fast att en del mindre bra saker hände, så gör det liksom ingenting alls. Allt det som var bra vägde upp.
På fredagen gjorde jag pretty much ingenting, åkte buss och kom till Tullinge, där mina fina kusiner bor.
Lördagen började dåligt, eftersom jag inte hittade min plånbok. Satt och hyperventilerade, grät en skvätt, men släppte det sen. Klarade mig utan också. Lånade lite pengar, åkte in till stan med min bror. Mötte upp vår konsertkompis Viktoria (som för övrigt hade fett snygga glasögon!). Åkte till globen, åt lite grand. Vet inte vad det var som tog långt tid, men vi hamnade i kön klockan halv fyra. Var hyfsat långt bak men alla stod sjukt utspritt också. Stod där i kanske två timmar, pratade lite med två Malinar från Arboga. Sedan, när det var typ två timmar kvar tills insläppet, så började alla typ springa (fast ingen släpptes in). Så det var fortfarande lika mycket folk i kön, men nu stod alla sjukt ihoptryckt. Det var lite party, man blev varm när alla stod och trängdes sådär. Men man kunde inte röra sig heller. Lite kul när vakten kom och sa vad man inte fick ha med sig in, när jag skulle slänga mina yoggi (ni vet sånna vanlij med müsli i locket):
Två random killar i kön: "Hallå ni kan ju inte slänga den!!! Det är ju sån asgod ju!!"
Så dom fick våran yoggi. Så givmild kan man vara. Så vi stod och pratade lite med dem.. Och sjöng lite grand också: "Mcdonald had a farmy-farm, eeya eeya ooh!" Det funkar. Sedan frågade han om vi skulle på Rammstein, jag kontrade med "nej. Annars kunde jag ju tagit med yoggi då också. "
Det regnade i kön också och min lugg blev stripig. men det gjorde inte så mycket.

Tillslut blev vi insläppta. Efter världens trängsel i garderobskön hamnade vi till slut på parketten. Inte så galet mycket folk, hamnade på fjärde raden. Jag tror att det var för att ingen ville se the Horrors? Det var ingenting som imponerade på mig direkt.. Jag satt på golvet och sparade peppen för det mesta. I alla fall. 40 minuter efter Horrors dryga spelning, kom Muse.

Jag kan verkligen inte förklara det.. Det var bara så jävla fucking helt sjukt i huvudet svinbra. Vi stod på "rätt" sida så jag kunde se Matt på hyfsat nära håll på alla låtar utom Time is Running Out. Jag var i extas under hela spelningen, det var helt sjukt. Jag var nära på att börja gråta på Supermassive Black Hole bara för att det var så sjukligt fucking awesome.

Ja, vad kan jag säga. Det här låter väl fjolligt men jag är sjukt glad och rätt stolt över mig själv, att jag tog tag i det, sa att jag ville följa med, skaffade biljett, åkte till stockholm, gick på konsert.
Som en övernervös, kroniskt orolig lantistjej på femton år är det faktiskt en ganska big deal.

Så trots negativa saker (uppskrapat knä innan idag, fick blod på leopardtightsen, borttappad plånbok, mobil som dog innan vi körde förbi jönköping), så har det här varit en awesome helg.

Och natten till tisdag åker jag till London. Åh.

Förresten. Om det är någon som faktiskt orkar läsa hela det här inlägget så lovar jag att ge den personen en kram.



På bussen del 2

Sitter på bussen, blir lite hungrig.

Kollar min väska.

Marabou?
Clementin?
Marabou?
Clementin? Marabou? Clementin? Marabou?

Jag och min beslutsångest sitter och velar.


På bussen

Just nu sitter jag på bussen till stockholm och lyssnar på Muse. Jag tackar gudarna för trådlöst internet på bussen. Annars, så hade detta blivit en sjukt dryg resa, känner jag. Speciellt eftersom min Mp3 har lagt av. Jag tror att jag hade dött lite smått, faktiskt, om jag skulle spendera en hel bussresa på 5h, utan musik. Visserligen tar väl batteriet slut efter halva, men ändå. Jag tror jag ska logga ut från msn och allt, bara ha musiken, så kanske det tar mindre på batteriet. Eller nåt.

Aaaah, alltså jag känner mig helt konstig nu. Helt sjukt peppad, också nervös, och lite smått åksjuk. Och kissnödig, hahaha.

Vet inte var jag ville komma med detta inlägg egentligen.. Men än FYFAN VAD FETT DET SKA BLI PÅ MUSE IMORGON!

Typ så. Jag har lite damp nu, ehe.

Tydligen så jag jag varit övertaggad hela dagen. Min kompis bara "du bara studsar fram ju", och jag kom på mig själv med att le hela vägen hem. Inte helt fel.

Okej, nu ska jag försöka vila lite.. För att få bort min åksjuka.

PUSS!

Livet är fint ibland..

..trots ett grymt stökigt rum, en data utan internet och opackade väskor.

Jag sitter vid mammas data eftersom mitt internet har bestämt sig för att aldrig funka här hemma. Inte så kul. Jag tror att jag har blivit ganska så mycket beroende av att ha tillgång till dator hela tiden sedan jag fick den från skolan. Men ah. Jag lider inte av det så mycket heller, eftersom jag pretty much inte kommer att vara hemma alls tills den 4 november. Men det gillar vi!

Annars är livet fint just nu. har haft en mycket soft dag i skolan idag. Sovmorgon, vilket inte är fel. Sedan matte. Fast ja, jag sitter mest och tramsar och måste därför ta igen en del uppgifter ikväll, men i alla fall. Sedan slapp vi idrotten (sånt kan göra hela min vecka!) för att det kom några från någon folkhögskola som skulle ha lite konsert för ES-eleverna. Innan dess hann vi också med att tränga in ungefär halva klassen i ett minimalt övningsrum. Ganska mysigt. Också ganska mycket syrebrist, men ändå.
Jag har också hunnit kladda ner mina händer med akrylfärg på en av de mest onödiga lektionerna jag har hört talas om. Estetisk orientering.
Inte för att jag klagar, absolut inte. Jag tycker att det är sjukt kul att sitta och klippa & klistra dagisstyle, måla och kladda, dansa till flummig musik & låtsas vara rödluvan, allmänt bara tramsa runt på lektionstid.
Men det är faktiskt grymt onödigt, haha.

Jag har kollat på gossip idag också.. Lika underbart som vanligt såklart!

Men nu så ska jag städa upp lite i mitt rum (välbehövligt? ja.) och packa. Har inte planerat outfits till helgen än, så det är ju lite panik för min OCD.

Så jag har ju en del att göra..

PUSS!


There's good days and bad days

Vet inte vad det är med mig nu för tiden, är helt sjukt trött mest hela tiden.

Idag har i alla fall varit en okej dag.. Börjar bra, med att dubbel-spanskan är inställd. Det var ju synd, eh, jag som nästan hade pluggat på glosorna vi skulle haft, haha. Satt på bibblan och tramsade i en timme i stället.. Spelade lite Muse för Hanna. Hon var dock inte så imponerad, hahaha.

En grej som är en ganska big deal är, att jag hade jeans på mig idag. Jag tycker ju att det är så olönt med jeans egentligen. Men ibland åker de på. Då får dock alla höra hur jag klagar (eller wajnar som det numera kanske heter?) över hur mycket det suger att ha jeans på sig. Ehe.

Sedan har jag också haft lite musikteori.. Kände att jag hade värsta flytet idag.. Alltså, jag är ju fortfarande ett retard som inte fattar något, men det gick inte så dåligt idag!

Sen var det värre på gitarrlektionen.. jag fattade typ ingenting, haha. Men så kan det också gå. Jag tror att min lärare vid detta laget har fattat att jag är lite dum i huvudet, så han förväntar sig inga stordåd, skulle jag tro.

Dagens Good Thing: Jag har skrivit klart min engelskainlämning.
Dagens Bad Thing: Jag har inte pluggat på svenskaprovet som är.. imorgon. Hjälp. Uhm, jag får väl hoppas att gudarna är på min sida eller något. Typ Poseidon eller hur han nu stavas - Ni ser ju hur sjukt förberedd jag är på antikens litteratur, hahaha.

Förresten. En till Bad Thing. Imorgon dissar Hanna mig för någon orkester-thing. Hela dagen i skolan. Bu. Hu.

Men nu hade jag tänkt läsa om Illiaden.. Eller duscha. Eller något annat. PUSS!



OCD, trötthet & trams

Jag sitter i soffan, är helt sjukt trött. Borde most definately kolla på spanskan eftersom vi har förhör imorgon. Men på dagens lektion gjorde vi ingenting alls. Arbetsmoralen är bara så galet hör på lärarfria lektioner, you know. Jag satt på bibblan, tjötade, och skrev ner cirka 5 glosor. På en timme. Det kallas produktivitet, ohyes.
Borde mest antagligen också skriva engelskan.. men jag orkar inte. Har skrivit en överskrift och orkar inte komma längre än så just nu.

Annars händer inte så mycket i mitt liv at the moment.

Jag har kommit på vilka gigantiska problem jag faktiskt har.
På fredag åker jag till Stockholm, på tisdag åker jag till London. Det betyder följande:
Jag måste bestämma outfit för 11 dagar. Och jag måste göra det snart.

Okej, det här låter kanske helt stört i de flestas öron. Men jag och min OCD måste bestämma vad jag ska ha på mig varje dag när jag ska resa någonstans. Om jag ska vara borta i över, tja, kanske 6 dygn, så kan jag tänka mig att ha på mig samma outfit två gånger. Men helst inte. Så jag måste sätta ihop en jävla massa dagens outfit.
Och jag vill gärna inte se ut hur som helst på inget mindre än en Muse-konsert. Och man vill ju inte se ut som en lantis när man är i London. Så jag måste rättare sagt planera 11 stycken skapliga outfits.

Förutom det, så är det ju lo normal. Spanskläxa, engelskainlämning, gitarrplugg.

Men vadå. Jag är glad i alla fall.
Idag är det mysmåndag, det firar jag genom raggsckar & att gå hela dagen osminkad.

En gång så brydde jag mig.. Nu struntar jag i sånt trams. ;D

PUSS!

Smile like you mean it

Jag är sjukt glad.

Jag har lämnat in mitt historiearbete. Visserligen blev det sjukt dåligt. Men jag har lämnat in det. Jag har tryckt på skicka och there's nothing more I can do.
Det är deffi inte det bästa jag har skrivit, jag tror absolut inte att jag lever upp till förväntingar (mina egna eller någon annans), jag tror inte att det är tillräckligt för att få det betyg jag vill ha.. Men det är det bästa jag kunde göra. Just nu. Jag har gjort vad jag kan.. Och jag orkar inte bry mig just nu.

Jag är glad ändå.

Nu har jag bara engelskainlämning, spanskaförhör och svenskaprov.. tror jag.

Och det klarar jag. Typ.

För sedan, är det dags för allt det där roliga jag har pratat om. Jag är så taggad.

Men nu måste jag faktiskt öva på min basläxa också. Kom precis på att jag har lektion imorgon.. Bright att jag inte har övat någonting. Hm.

På tal om basshunter-reklamen

Är det bara jag som tycker att när han säger "You didn't like, turn the volume down, or anything?" så gör det bara det ännu roligare att faktiskt turn the volume down..

haha, det kanske bara är jag som har galet tråkigt med mitt nunneskrivande, men en söndag som denna får jag en kick utav att skruva ner volymen just när han säger de orden.. Han hörs inte mer när han ska säga or anything, och jag skrattar för mig själv och tänker "fuck you basshunter!!"

Okej. Det är nog bara jag.

You can have it all..

..my empire of dirt.

Dagens roliga faktum:
- Jag har lärt mig Hurt på gitarr
- Jag har haft en trevlig eftermiddag med god mat, film & vänner
- Jag äter glass

Dagens trista faktum:
- Jag har fortfarande inte kommit särskilt långt på mitt historiearbete (och det blir inte särskilt bra)


Taggad

Det känns som att den här tiden kan bli bra.

Imorgon ska jag träffa vänner, äta kycklingsallad och tjööta en himla massa som vanligt.. Sen ska jag slappa. Eventuellt komma någonstans på min Historia.

(tycker förövrigt att det är jätteroligt när folk frågar vad jag gör och jag säger "skriver historia")

Söndag, en jävla massa ångest och historiearbete.

Sedan, en vecka i skolan. Inte en enda idrottslektion (det älskar jag!), en konsert från någon folkhögskola vid något tillfälle, och ledig på fredag.

DÅ SKA JAG TILL STOCKHOLM!!

Jag är så galet peppad så det finns nästan inte. Då blir det höstlov, jag ska till huvudstaden, på lördag ska jag till hovet för att se Muse.

Jag har börjat tagga järnet redan.. Är så exited. Sjukt underbart. Ståplatser. Jag ska stå långt fram och hoppa, sjunga med och typ.. dö av pepp.

På söndag åker jag hem igen. på måndag träffar jag förhoppningsvis fina Frida..
Och på tisdag åker jag till London.

fast att jag egentligen måste ägna typ.. två hela dygn åt att skriva om nunnor på medeltiden just nu, så käns livet ganska fucking awesome just nu. 

& nu ska jag sova.

PUSS!


Helvetet ringde.. de vill ha tillbaka sina byxor.

Idag är det fredag, jag är glad, jag är trött.. Jag har ingenting av värde att skriva.

Är sjukt glad för att Camilla åkte ur idol.. Tycker att hon är lite småvidrig om jag ska vara ärlig. Eller oj.. det lät lite taskigt. men ja.
Och för att citera mig själv:
"Hennes byxor!! Jag kunde inte koncentrera mig på nåt annat! Det vidrigaste jag har sett i mitt liv!! Liksom.. glansiga röda långkalsonger tagna direkt ur en skidsemester på 80-talet i helvetet!"

Uhm.. jag kan överdriva lite ibland kanske.. haha min fantasi kan komma på sjuka grejer xD


That's what you get

Hm. mitt internet har strejkat hela eftermiddagen. Eller, jag satte mig och tänkte "nu jäävlar, ska jag skriva mitt historiearbete!". Sedan loggade jag in på msn, facebook  och gjorde en massa annat.
Sedan slutade internet funka och jag fick ett bryt. Säkert karma som fick mig för att jag inte gjorde vad jag skulle, haha.

Jag lånade mammas data och tänkte att jag verkligen skulle skriva nu.

Hm. Det blev kanske lite som det blev. Har skrivit lite uppenbara fakta sådär, lite inledning for retards, i typ en halv sida. Nu måste jag hitta riktig fakta, och det är där det faller för mig.
Jag tycker inte om fakta. Jag tycker inte om källor.
När det handlar om att skriva en uppsats om någonting och jag får tycka lite hur jag vill, då funkar det. Jag kan flumma runt i flera sidor och få bra betyg.
Gäller det cold hard facts är det värre. Jag är dålig på att hitta det jag letar efter och dålig på att skriva in det i en text som inte låter jättetrist.

Så jag antar att det här kommer gå lite som det går.. Sen känns det ju lite sådär när man har press på sig & läraren tycker att detta är en chans att "visa vad man går för" om man satsar på höga betyg.

Men äh.

Jag känner mig lite nöjd i alla fall, jag är klar med mitt naturkunskapsarbete och orkar inte riktigt bry mig sådär jättemycket.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon är en ny dag.

Då måste jag för övrigt dammsuga eftersom mitt golv har en massa torkad mossa på. Tack vare skogsutflykten med naturkunskapen förra veckan. Paaty.

Okej, nu svamlar jag.

GODNATT!

Who never knew his place

Okeejrå.. jag sitter här fast att jag inte har gjort allt jag borde.

jag är nämligen sån, att jag kommer igång, och börjar göra nytta, sedan.. sedan tycker jag att jag har varit duktig och skiter i resten, typ. Inte den bästa abetsmoralen, kanske? Hm.

I alla fall.

Nu tänkte jag duscha, borsta tänderna, öva lite gitarr, och sooooooooova. I love sömn. Nu är det mörkt också. Då kan jag sova hur länge som helst.

Förresten! Tillskott på min gammel-playlist:
This Charming Man - The Smiths. Hur fin som helst ju! Åh, varför levde man inte på 80-talet, liksom.

ahnd.. its pretty good, actually!

hahaha.. jag tröttnar aldrig på att dissa spotifyreklamer, och när en försvinner så kommer nästa.

just nu älskar jag hur kass Basshunters reklam är. Det är så roligt.. han låter typ.. osäker och har dåligt uttal. Askul i alla fall.

Jävligt irriterande.. Men kul i alla fall.

Okej nu måste jag verkligen plugga. Puss.

Moody tuesday

Uhm.

Idag ska jag sysselsätta mig med följande:

- lära mig ord som jag egentligen kan (engelskaglosor)
- räkna onödiga tal (ligger efter i matteboken, ett antal sidor att göra)
- skriva om en vansinnigt spännande exkursion ut i barrskogen (naturkunskapsinlämning)
- skriva om nunnor på medeltiden (historiainlämning)
-
sitta och öva på intervaller/läsa noter så att jag inte framstår som ett retard (musikteori)
- öva på arpeggion ellervaddethette och nåt annat som jag inte kan för att inte framstå som ett retard (gitarr)

Hoppas ni har en lika trevlig tisdagseftermiddag som jag..
Jag ser ju redan nu att min kommer bli alldeles jättetrevlig. Mmmh.

You set my soul alight

Okej jag känner såhär.. Idag är det en bra dag. Vet faktiskt inte varför, men allt känns fint.

Jag slapp ju träna - det är alltid positivt.
Eller alltså, det tycker kanske inte alla. Men som jag sa till en fin vän på msn:
Jag tänker inte träna förrän jag har hittat ett sätt att träna som inte ger mig dåligt självförtroende, fysiskt ont, eller panikångest.
Det har jag liksom inte gjort än. Eller ja, förutom dansen. Men det är jag ju inte så bra på så de faller lite halvt i den första kategorin.

Jag lyssnar på Muse och inser ännu en gång hur fucking briljanta dom egentligen är. Är ännu mer taggad på att se dom om typ.. 12 dagar. Can't wait!

Jag har inte långt kvar att läsa i min svenskabok. Stor i Käften är inte särskilt bra.. Den är nog bättre när den är slut. Då känns det fint att den är det snart.

Jag var nöjd med dagens outfit idag. (JA, sånt kan faktiskt göra min dag.)

..sedan finns det ju saker som drar ner dagen.. som spanskläxa som måste göras en tvätt som borde hängas, disk, gammal vanlig prestationsångest inför det mesta, och så vidare.

Men livet känns ändå ganska härligt just nu, faktiskt.

(Muse - Supermassive Black Hole)

PUSS!


Dagens msn

Planen var idag, att jag skulle till gymet. Ja ni hörde rätt. Det är ta-med-en-vän-till-gymmet-vecka och mina vänner tyckte att det skulle vara en bright ide att ta med mig.

Observera nu att jag inte hade något som helst att göra med detta beslut.

I alla fall. En av dessa vänner är sjukt tränad, den andra lite mindre tränad. (fortfarande mer tränad än mig.. men ändå.) Men sedan säger den mindre tränade vännen att hon inte kan idag. Då vill jag inte heller.. Jag vill liksom ha någon med mig som moraliskt stöd, som vet hur det känns att vara otränad. Eller, som jag uttryckte det på msn:

Miranda säger:
Men jag är glad ändå, för jag slipper gymmet!

Lina säger:
Vf gör du det?

Miranda
haha.. Hanna kunde inte, och jag vill inte träna själv med Eve för att.... Hon är en biff och jag är en köttbulle!

Åh, jag är så grym. Eller, okej. Jag kanske bara har ännu ett bevis på att jag konstant tänker på mat.

Men ändå.

PUSS!

Tell me, if you dare

Varför har ingen berättat för mig att Kasabian är svinbra??

Kasabian - Underdog

Det är ett spännande liv

Hm, okej. Jag kan väl erkänna att jag har ganska tråkigt.

Jag sitter mest och googlar Gossip Girl-bilder och annat viktigt.

Men alltså.. bara jag som tyckte det här var kul??

  


Mh.. kanske bara är jag. Men så kan det gå.. funderar starkt på att gå och duscha, mest för att ha något att göra.
Nu sitter jag här och svamlar - kanske borde gå och lägga mig eller något.

Jag hör dåligt och jag fattar trögt

Msnkonversation precis nyss:

Hanna säger:
haha, jag bara kände att jag måste ju veta lite för att inte framstå som en idiot i vår klass, jag kan förklara imorgon ..

Miranda - säger:
hahahaha men jag fattar ju ingenting om någonting & framstår alltid som en idiot i vår klass! jag klarar mig ändå!



Okej.. jag känner såhär: Jag bryr mig inte särskilt mycket om vad folk tycker om mig. (Okej det gör jag men inte så mycket så det märks)
När jag läser det här.. så känner jag att det kanske är dags att börja?

Emil Jenssen - Hör dåligt & fattar trögt


Cool_tjej_93

Jag är en sån loser. Jag tycker att All the Time in the World med Johan Palm är ganska fin ibland.

Ni hör ju. Haha, jag kan vara så vansinnigt töntig i min musiksmak ibland.. Men som sagt, så tycker jag att det är fånigt att sitta och skämmas för vad man gillar och istället namedroppa alla coola band.. så jag står väl för vad jag tycker, ehe.

Dessutom tycker jag att Dead By April's nya låt är okej.

Eh. jag kanske inte borde säga allt som jag gör. haha.

Lägesrapport

Nu är klockan tjugo i ett.
Nu är jag sjukt trött i ögonen.
Nu har jag lite ont i nacken.
Nu har jag haft en riktigt mysig kväll med tjejer från min helsköna klass.
Nu måste jag gå och borsta tänderna.
Nu måste jag bara sova.

PUSS!

People so busy, makes me feel dizzy

Okej. Jag känner mig ambitiös nu.

Okej. Det är bara för att jag får mycket mer onödigt gjort när jag har läxor att göra. Det mesta är ju roligare än naturkunskap och matteuppgifter.

I alla fall. Jag har gjort en ny spotify-playlist. Den heter "gammalt".

Bakgrunden till varför jag gjorde denna är att jag fick ett infall för några dagar sedan, och kom på att jag pretty much inte lyssnar på någon gammal musik. Jag lyssnar mest bara på musik som gjordes typ.. efter 2006. Haha. Jag kom på att jag kanske borde bli lite.. uppfostrad och kunnig om annan musik nu.

Så jag tänkte fråga, om någon har bra tips på gammal musik. Gärna döingar, det gillas.

Eller, okej. Typ.. musik som gjordes innan -98 är gammalt.
Såatteh. Gammal musik! Det vill jag ha. Kanske blir det höstens finaste playlist. Jag kan ju nästan få lite ångest över hur mycket bra musik jag har missat. Bara för att jag inte var född.

Okej, nu svamlar jag. Men ja. jag har ju inga breda kunskaper om bra, gammal musik. Så tips mottages gärna. Än så länge har jag cirka... 5 låtar - the Ramones och The Kinks.
Problemet är ju att det finns så vansinnigt många låtar med varje band. Det här kommer ta tid.

Nu lyssnar jag på Sunny Afternoon med The Kinks. Fint!

You know you fucking love it!

Förresten!!

Jag glömde berätta anledningen till varför jag satt på historian, kollade msn och skrek högt av lycka. Inte kanske det brightaste att göra mitt på en lektion men.. äh går man ESMK09 så märks det knappt hahaha.

Ijallefall.

Vet ni vad som börjar ikväll på våra engelska parabol-kanaler?? (nja, jag är ju lite udda så har bara brittisk tv ;D)

GOSSIP GIRL!!

Åh. Jag är så glad. Det är ju typ.. höjdpunkten på min vecka. Eller år. Ååååååh. Jag älskar Gossip Girl.


& för dagen i ära...
You know you love me, xoxo!



Onsdagar

Onsdagar är.. Åh, jag ska inte säga döden. För det är inget fel på dem. Bara att jag alltid är helt jävla slut på kvällarna. Längsta dagen i skolan, plus dans på kvällen.
Men jag ska inte klaga.. Jag har faktiskt riktigt kul i skolan för det mesta. Och dansen är också kul.. alltså, förutom att jag känner mig sjukt dålig i jämförelse med typ.. alla andra som är sjukt duktiga, och känner att jag typ mest förstör. Men det är kul. Trevliga människor, kul när man sätter stegen (okej händer inte ofta.. men det har hänt!).

Så så är det. Jag är trött. Men jag är glad, för att jag har ingen matte att ta igen för första gången typ.. ever.

För övrigt.. så kom det en grupp med nior och hälsade på våran engelska idag, det ska tydligen vara nior hos oss imorgon också. Jag tänkte ju att jag skulle visa hur mysigt vi har det på estet.. Jag tror att vi skrämde bort dem, mest. Vi satt och skrek åt varandra:
"Det är som samhäll.. fast mycket roligare!"
"Och trevligare!"
"Och med instrument som man måste öva på"
"Och så fikar vi väldigt mycket!!"

Fikat var viktigt att få med.. estetarna sitter alltid i oasen och äter, haha.

Plus att läraren stod i ett hörn och typ "det är väldigt mycket plugg!"

Mitt i kaoset så kommer jag ihåg att jag tänkte, fy fan vad härligt att jag inte går i nian längre. Det var visserligen egentligen ingenting fel i att gå i nian, rätt trevligt kanske, lätt bästa året på högstadiet. Men bara på någon månad på gymnasiet kan jag säga, att jag verkligen inte saknar det ett skit. Det känns verkligen så jävla härligt att slippa skiten (ursäkta grovt språk, hahaha, men det är lättaste sättet att uttrycka starka känslor haha) just nu.

Ja. Tack att jag slipper Lundåker nu.

Nu tänkte jag typ.. evetuellt kolla gitarrläxan (antagligen inte men okej) eller lägga mig i sängen och kolla hype.

Ovärt inlägg, men ah.  

PUSS!

Jag får liksom ingen ordning

Nu sitter jag på biblioteket och dödar tid. Pepp på att det BARA är en halvtimme tills min gitarrlektion börjar nu!! Eh.. eller något. Finns typ.. ingen kvar på skolan nu. Alla har slutat, eller har lektion. Så nu sitter jag här med min dator, alldeles ensam. Synd om mig? Ja. Nja. Mest för att jag har så tråkigt. Och för att jag kommer att faila så fucking hårt på min gitarrlektion som börjar om.. okej, 29 minuter nu!! Woop.

Sen känns det lite sådär, att jag har samhäll till imorgon och inte ens orkar göra den. Då sitter jag hellre och dödar tid. Liksom, jag ska skriva en tidningsartikel om demokrati.
För det första, så är jag inte i närheten av teknisk nog för att kunna skapa något som ens påminner om en tidningsartikel.
För det andra, så känns demokrati som ett ganska stort område.. Vet inte alls var jag ska börja.. eller fortsätta, eller sluta, för den delen.

Det som kanske är mest fail, är att jag känner att jag inte bryr mig så himla mycket om att jag är lite smått misslyckad i så många områden i mitt liv.

Jag har tid, jag har lediga dagar..

Eller, okej, inte egentligen. Men ändå.

Nu tar jag ledigt från allt - ångest, gitarrläxor, samhäll, intervallövningar, spanskglosor.. Allt.

Jag tänker lägga mig i sängen, äta kiwi, sticka och kolla på idolrepris.

Så det så.

..bara så ingen skulle tro att jag var ambitiös eller nåt.

(Dagens låt: Tvivel - Lars Winnerbäck)

Bitter

Okej jag fattar verkligen inte hur jag ska spela min gitarrläxa. Alls. Känns lite illa. Kan typ.. en tredjedel av det jag skulle och borde kunna. Liksom, jag brukar alltid säga att det kommer gå åt helvete på mina lektioner, men den här gången är det faktiskt på allvar. Jag kommer faila så sjukt stort. Och det enda som händer när jag sitter här och försöker öva, är att jag blir arg, och att min hela mitt ben somnar när jag sitter med benet i kors för länge.

Ja, jag är bitter över att jag inte är duktig på allt. ;D

Hello Kitty är snygg

Idag på svenskan fick jag korten som vår fina fotografhanna tog under Växjövistelsen.. Jag ska inte lägga ut alla. För det första ser vi helt störda i huvudet ut på de flesta (men okej, det var kanske meningen) och så har vi mest våra skämt som ingen fattar.. Det räcker att vi ser en bild, säger "IDOLJURYN!" och alla börjar asgarva, eller att vi kollar på våra dagens outfit- eller chillferre-bilder, men jag tror nog att vi är ungefär de enda som tycker att det är kul, haha.

I vilket fall, så finns det en asläcker bild från bussen hem, som jag känner att jag verkligen vill dela med världen.


(Koncentrera er mer på den gigantiska och skitläckra väskan i mitt knä, mindre på min smått efterblivna blick bakom denna väska.)

Och nu, så ska jag göra mitt bästa för att försöka förstå min gitarrläxa.. tror att jag kind of förstår första takten.. har bara elva kvar nu. Plus dom där jävla 9-ackorden som jag inte riktigt kan få att låta bra. 
Peppad på att lektionen är imorgon, oh yes. 

PUSS! 


Gislavedsmaffian

Ja, jag ska göra min samhäll.

Tänkte bara nämna en sak som kanske är lite kul.. Att jag och mitt fina gäng, tydligen kallas Gislavedsmaffian, bland Växjöfridas vänner i Växjo..

Var kan de ha fått det ifrån liksom, vi är ju så oskyldiga, duktiga och tysta och sådär ni vet.

Eller kanske inte. ;D

Nej, nu ska jag skriva om demokrati.. jag lovar.

PUSS!

Osammanhängande & tråkigt

Idag är det söndag.. Har som vanligt inte övat tillräckligt på min gitarr- eller basläxa och kommer antagligen att framstå som ett stolpskott på lektionerna. Har också en samhällsinlämning och spanskatext att plugga in idag. Känns lite sådär. Men det är typ det söndagar är till för, för mig. Jag vägrar plugga på fredagar eller lördagar, släpper allt då. Har hellre lite mer att göra på söndagen då.

..och det har jag ju. Men som vanligt så sitter jag hellre här och gör ingenting. Just nu, när jag vet att jag verkligen måste få tummen ur, så sitter jag på golvet (datasladden räcker inte längre, haha) och fantiserar. Just nu kokar jag ihop värsta planen för hur min sommar kommer bli.. Eller fan, kommer bli, är kanske väl optimistiskt. Jag sitter och drömmer om hur min sommar skulle kunna bli!

& nu väntar samhällen. Men mest av allt just nu, vill jag bara krypa upp i soffan, äta en massa choklad och se något fint på tv.
Inte en bra ide. Förutom alla måsten, så är det alltid denna förbannat tråkiga fotboll på tv. Plus att jag inte har någon choklad. Synd.

Okeej. Minst sammanhängande & tråkiga inlägget hittills, kanske?? Äh. Jag är slö.

Nu ska jag.. göra något annat. Förhoppningsvis.

Over and out!

Kommentarer

Idag på tåget hem från Växjö (jag tänkte skriva något om min vistelse där.. men jag orkade inte. Jag låtsas att jag kommer att ha massor av energi imorgon till att göra det.) så blev jag och mina vänner mycket filosofiska och vi sa så mycket genialiska saker. Sedan satt vi och skrattade åt ointelligenta saker som andra människor hade sagt (jag ÄLSKAR mysiga saker!!).
Fast då kom jag på att vi kanske inte ska säga nåt, egentligen.

"Ja alltså om jag ska göra nåt som jag verkligen inte vill göra, då tänker jag typ, okej, var positiv, du kommer inte att dö i alla fall,"

"Men precis! Liksom egentligen är det enda som kan hända att du dör och det gör man inte. Eller bara när man är gammal."

Jag skyller på sömnbrist. Det funkar till det mesta nu för tiden.

Om esteter

Medan jag och delar av min klass stod och sjöng (ja okeej, ganska högt) innan orienteringen i torsdags och fick "hållkäftenestetpuckon"-blickar av SMEE:arna och teknisterna, så var det någon som kommenterade något ganska sant. Detta har förstärkts av andra kommentarer jag har hört om esteter i veckan (fan, dom hörs heeela tiden!!)

"Esteterna älskar alla, & alla hatar esteterna"

Såklart. Vi tycker att det är jättetrevligt att brista ut i spontansång eller börja sjunga med i ja må han leva fast att vi inte känner den som fyller år.

Men det är bara det att alla andra kanske inte alltid tycker så. ;D

Orientering

Alltså, mina vänner.

Jag har kommit till värsta insikten, år 2009, en vanlig torsdag.

Saker blir så himla mycket roligare om man har en bra inställning.

Liksom, egentligen tycker jag att orientering är ganska vidrigt.. Har världens sämsta lokalsinne, hatar skog, hatar att springa. Inte som gjort för mig direkt kanske.
Så idag hade jag kunnat komma till skolan och tänkt att fy i helvete vad det är hemskt med orientering, jag tror att jag kommer att dö.
Och då hade jag väl gått runt och känt mig lite smått döende hela vägen runt den regniga skogen.

Men istället, så vaknade jag på rätt sida, packade ner långärmat och långbenat, tänkte, okej, orientering. Akta dig för nu jävlar kommer jag.
jag var taggad och tänkte att, okej, det värsta som kan hända är att jag blir lite kall, lite blöt eller att jag går lite vilse. Och det gör faktiskt ingenting om hundra år.

Så jag drog ner till scoutstugan, stod och sjöng med de andra i klassen som den sanna estet jag är (haha, fick vi några blickar av teknisterna och samhällarna?), och gav mig ut i skogen.

Det är faktiskt inte helt fel att orientera om man går med roliga vänner och har en vän som faktiskt är grym på kartläsning. Då kan det till och med vara ganska trevligt.

Faktiskt.

Så, anteckna detta. Miranda Simmons tycker att det kan vara ganska trevligt med orientering.

Nu kom dagen ingen trodde fanns.

PUSS!

RSS 2.0