Godnatt mina vänner

Och förresten, det där med orienteringen. Det har sina ljusa sidor.
Om man bortser från den, så kommer min dag vara makalöst soft.
 Jag har sovmorgon (på grund av att jag är ett retard när det kommer till musikteori och inte är med i den duktiga gruppen), matte, hål i två timmar, och sedan.. orientering.
Så det är väl smällar man får ta.

 När jag kommer hem imorgon har jag också en massa grejer som verkligen måste ordnas upp. Jag måste verkligen börja med mitt naturkunskapsarbete (så dödligt trist att jag inte orkar kolla på det ens) som dessvärre ska lämnas in på fredag, så jag är ganska illa tvungen.
Sedan ska jag gå till banken och ta ut pengar från sparkontot, att ha till helgen. Jag ska nämligen ut och resa.. Till Växjö! En mycket saknad vän bor där. Går i skolan och friidrottar.
För övrigt känns det helt stört att känna jämnårigt folk som har egen lägenhet och bor själv.. men så är det. Så jag och mina vänner ska dit och överta hennes rum i helgen. Kommer bli så awesome, det känner jag på mig.

Men nu.. så borde jag väl lägga mig. Har haft ett mycket tungt idrottspass i skolan (ja jag är otränad men det var inte bara jag som sa att det var jobbigt jag loooovar!) och sedan streetdans. Så jag är lite smådöd nu.

GODNATT!

They say what doesn't kill you makes you stronger

Imorgon har jag orienteringsdag. Jag tänkte, att jag ska gå in för detta med en positiv attityd.
Inte alls vara som vanligt och tänka att det kommer att döda mig.

Jag ska komma dit, springa runt och stämpla kontroller som jag aldrig gjort annat. Inte springa vilse och skrita i det, vara taggad och hitta alla kontroller skitsnabbt, springa tillbaka, vara typ först av alla, imponera på idrottslärarna och vara jätteduktig.

Eller.. okej. Jag ska inte ta i så jag spricker kanske.

Jag tror att jag stannar vid att ha målet att inte dö.

Men ändå. Det är positivt. För att vara jag. Faktiskt.

The girl in the blue coat

Idag var det en plusgrad, när jag vaknade.
Min första tanke var "åhfyfan in i helvete vad kallt det är!"
Min andra tanke var "Åh party! Nu kan jag ha min nya jacka på mig!"

Min nya jacka. Den har hängt på min garderob sedan den 18 augusti och väntat på att kunna användas. Jag brukar ta på mig den inomhus ibland bara för att beundra den. Ja.. jag blir lite som jag blir när jag älskar något klädesplagg. Men i alla fall. Jag tänkte ta en bild, fast nu orkar jag verkligen inte. Så det kommer kanske någon gång.. när jag orkar.

I alla fall. Den är lång med stora svarta knappar, så är den alldeles blålila! Åh den är så fin. Jag älskar den.. Tänker så att när jag har den på mig, så kommer jag vara.. 

"The girl in the blue/purple coat"

Eh.. okej. Det är ett En Shopaholics Bekännelser-skämt. Skit i det.

Borde kanske..

Borde kanske plugga engelska nu, prov imorgon.
Borde kanske plugga spanska nu, läxförhör imorgon.
Borde kanske verkligen lära mig min gitarrläxa bättre.
Eller okej. Jag borde kanske ha hållt reda på det var jag skulle lära mig till lektionen imorgon.

Borde kanske sova nu.

Over and out!

We spoke for hours

Alltså.. jag tänkte skriva värsta fina sammanfattningen av min sjukt fina helg, men eftersom jag bara sov 5 h inatt vet jag inte hur det blir med det.

På lördag gjorde jag verkligen inte ett skit fram till kvällen. Då klädde jag på mig och drog till mina fina vänner. Det var.. himla mysigt, ibland helt sjukt, hela tiden underbart. Speciellt när vi gick på vår kvällspromenad: bjöd fulla killar på kladdkaka, hälsade på andra, gick och skrattade något fruktansvärt, tills några småpojkar åkte förbi och kallade oss fyllekärringar. Då skrattade vi lite till. Helt nyktra. Jag lovar.
Sedan.. satt vi väl och tjatade mest. Som man gör. Jag kom hem och mamma berättade att ja, visst ska vi åka på bokmässan imorgon. Ah. Kul. Enda problemet var ju då att jag fick sova cirka 5 timmar. Det, plus att jag har ätit sjukt dåligt idag (och druckit vatten ännu sämre) har resulterat i en smått otrevlig huvudvärk just nu. Men det funkar.
I alla fall, vi åkte till Göteborg och var där.. Fick min kalender signerad av Lars Winnerbäck (ja ni anar inte hur häftig jag är.) , såg en intervju och ett seminarie med denna man, gick runt och "kollade på montrar". Okeej, jag letade godis mest. Men ändå. Det var trevligt!

Sen kom jag hem och kom på att jag har baslektion och en läxa som jag inte övat på. Duktigt. Jag hade nog gjort något åt detta om det inte var så att jag är så sjukt jävla trött.

Så nu ska jag faktiskt sova. Gott. Så det så.

Du gjorde mig lycklig och förvånad

Är det verkligen bara jag som inte blir förvånad av detta?

Jag är den första att erkänna att jag följer Idol nästintill slaviskt. Jag har sett när Durna åkte ut och visst är det inte kul att se henne gråta och vara helt knäckt efter juryns dom. Visst var det väl fel av juryn att leka med henne istället för att vara uppriktiga och bara skicka hem henne, bara för att göra bra tv.

Men fan, är detta någon nyhet? Hela auditionturnen går ju ut på att juryn ska förnedra de sökande som inte kan sjunga och krossa deras drömmar. Det är väl klart som fan att de överdramatiserar allt för att göra bra TV. Det har de alltid gjort. De lurar de som går vidare att de inte kommer det. De klipper precis när man ska få höra om de är kvar eller inte, det är ju så sjukt uppenbart att de gör pretty much vad som helst för att göra det mer spännande och få fler tittare.

Jag säger inte att juryn gjorde rätt. Jag är bara förvånad över att så många verkligen blir upprörda och förvånade över vad de gjorde.  

Jag vet inte, kanske har jag bara en övercynisk syn på saker. Men jag tycker inte att det är något att bli så himla shockad över.

Hey, I'll put some new shoes on!


Hallå.. kom till mig?

Jag har kommit på att jag måste spara alla eventuella inkomster till Stockholm i oktober (exakt en månad kvar nu, ohälsosamt pepp!)
Men ett par vinterskor kan ju inte skada. Faktiskt. Man måste ju ha skor. Jag ska inte fokusera på det faktum att det bara kommer ett till studiebidrag innan Stockholm (och eventuellt london) och jag redan har bränt halva denna månadens på en ny bas.. Men ändå.

Så fina.

Lägesrapport

Jag är trött.
En egen data gör att jag sitter uppe sent på dagarna (för mig)
Jag kan inte min gitarrläxa.
Kommer faila på gitarrlektionen imorgon.
Orkar ärligt talat inte bry mig just nu.
Kommer faila på spanskaförhöret också.
Är för trött för att bry mig om det heller.

Nu ska jag sova.

Godnatt!

Dagens citat

Nu har jag läst recencionen på Muse nya skiva i NME också..

Säga vad man vill om skivan, NME eller muse, men man kan väl knappt säga annat än att det här är ett freaking briljant citat:

"When they go unapologetically batshit insane they’re untouchable."

Word.


I can't face another day and night of good ideas and complications

Häromdagen diskuterade jag med någon på msn om idéer.
Jag kom fram till att de dåliga idéerna ibland är bättre än de som är bra. Har just nu ett fantastiskt exempel på detta.

En bra idé: Att sätta sig med ett glas vatten vid skrivbordet och ta itu med spanskan och börja plugga till samhällsprovet.

En dålig idé: Lägga mig i sängen, öppna ett paket sura bilar, lyssna på Muse nya och slösurfa.

Alltså.. den där dåliga idén känns bättre och bättre för varje sekund som går. Kommer inte verka lika bright sedan, men just nu är det det enda som jag orkar och vill.

Peace.

Dom står och drömmer, det gör jag med

Imorgon har jag drama på eosen (Estetisk Orientering för alla som inte går estet. Vi får ha alla olika estetiska ämnen i några veckor).

Då ska jag ta med mig en text på svenska, som man ska lära sig utantill och läsa upp. Läraren sa att det var okej med låttexter, om man tar en vers eller så, så det tänkte jag självklart göra. Men jag vet inte alls vilken.

har funderat på första versen ur tåget som går ner till stan med moneybrother (älskar "delar ståplats med tonårsgängen..."-delen), eller typ någon vers ut någon Markus Krunegård-låt.

Men jag tänkte bara fråga om det är någon som har värsta låttexten som är helt magisk. Då är jag mycket tacksam för tips.

Fast.. det skulle vara rätt kul om jag typ tog någon vers ur värsta raplåten, typ "damn that girls a sexy bitch, The way that booty movin I can't take no more, Nothing you can compare to your neighborhood hoe"
och sen typ sitta där och läsa upp det för alla, helt allvarlig. Hahahahaha.

Men å andra sidan, kanske inte.

Nu ska jag sätta mig i solen och läsa.

PUSS!

Dagens ilandsproblem

Det gick över. Såklart. Jag vaknade imorse och var peppad på det mesta.

Så nu har jag bestämt kläder.

Jag ska packa lite saker, sedan ska jag duscha, och sedan iväg till fina Eve. Så ska vi mysa och ha det bra.. Förhoppningsvis så blir the fabulous five återförenade ikväll, det var ett tag sedan faktiskt! Eller ja, med våra mått mätta i alla fall, haha.

Och en sak till. Varför är det alltid så, att precis när man ska tvätta håret så ligger det som finast? Okej, man måste ju inte tvätta håret då, men saken är ju att det blir helt äckligt inom några timmar om man inte tvättar det.. Det är bara så typiskt.
Liksom, nu ligger håret helt fint, när jag vet att jag måste tvätta det.

Ja, jag kände förresten att jag lipar över mina pubertala ilandsproblem såpass ofta att det förtjänade en egen kategori, hahaha.

men nu ska jag sluta hålla på. Jag ska packa, duscha och dra. Eventuellt se hype också.

PUSS!

I won't be the lonely one,

Det är fredag kväll. Jag sitter på mitt rum och deppar.

Det känns som om jag gick i åttan igen och gick runt och hade ångest varannan dag. Jag vet att mitt liv är bra och att jag inte borde klaga och att jag faktiskt mår bra för det mesta och att det är ganska puckat att skriva sina innersta känslor någonstans där hela världen kan läsa. Men what the fuck.

Jag vet inte. Jag mådde bra, jag var i skolan, jag kom hem, det är fredag, jag var glad. Sedan sitter jag helt själv i soffan och kollar på tv. Annars tycker jag att det är mysigt, härligt att bara vara. Trodde att det skulle vara det idag också. Och plötsligt. Utan anledning, kommer känslan krypande. Att jag är ensam. Jag känner mig bara.. ingenting. Ensam. Jag orkar inte med. Jag vill inte se mer tv. Jag vill inte äta chips. Jag vill inte göra någonting. Jag vill ligga på sängen med tända ljus, lyssna på deppig musik.

Jag vet inte. Orken bara tar slut ibland.

Jag vet att jag borde vara glad över att den här känslan kommer mycket sällan nuförtiden istället för nästan jämt. Jag vet att allt kommer kännas okej när jag vaknar imorgon. Jag vet att ingenting är fel egentligen.

Men jag måste få vältra i min självömkan ibland också.


(Jonathan Johansson - Aldrig ensam)

Förlåt för världens deppigaste emo-inlägg. Jag måste skriva av mig.


Fruktspån

Det är fredag eftermiddag. Jag varvar ner med Camera Obscura och fruktspån (som jag fick från presentverkstan när jag packade dem i strutar).

Det känns härligt. Fruktspån är gott. Fast ändå jobbigt. De är så hårda och ligger konstigt och vasst i munnen. Men jag är ju så barnslig att det smakar gott så jag äter i alla fall. Moget.

PUSS!

Dagens ilandsproblem

Det där med att plugga? Det gick sådär. Men jag dog inte på provet. Jag bara failade lite halvt. Då gör det ingenting. Förresten så tror jag att typ de flesta failade lite halvt på det provet.

Annars är det bara bra med mig! Har fortfarande inte vant mig vid hela dealen med att gå i skolan, man hinner inte göra allt som man tänker. Eller JAG hinner inte allt jag borde. Mest för att jag gör annat istället, men ändå. Jag är verkligen helt hopplös nu när vi har fått skoldatorerna också. Så fort jag vet att jag har saker jag borde göra (plugga, städa, whatever) så sätter jag mig vid typ Facebook istället. Duktigt.

Men vad gör man?
Förresten. Jag sörjer lite smått.. Jag hade liksom tänkt ut, planerat att jag skulle vara helt uppklädd imorgon, det är ju fredag, liksom. Jag tänkte, Finfredag och Mysmåndag. Dagarna blir roligare med klädteman.

Men det känns ju inte så bright att ta på sig en kjol imorgon. Vi ska ut i mossen och leta efter.. äh, vad vet jag faktiskt inte. Har med Naturkunskapen att göra.
Men ändå. Ut i mossen. Stövlar och allt. Då känns det ju inte som kjoltillfälle.

Så det får väl bli typ.. jeans eller nåt. Jag hatar ju jeans! Fan.

Jag som hade planerat värsta outfiten och allt. Det får väl bli en annan dag.


Ja, ilandsproblem är också problem.

Mellan dig & mig

Jag min hjärna med allvarliga koncentrationssvårigheter har en det osagt, verkar det som. Vi kommer inte överens.

Men nu jäävlar ska det pluggas! Har nämligen försökt ett bra tag nu, utan några som helst resultat. Duktigt.


Pördigt!Idag ville jag lägga upp en bild på mitt löjligt snygga datafodral! Nu är jag så stolt. Känner mig grymt häftig när jag går runt i skolan med detta i väskan.. Så gulligt.Liksom... Tycka vad man vill om mitt ihopsnickrade verk. Men man kan inte säga annat än att det är en bra bit mycket snyggare än den här saken.Förresten! Idag hade jag inget nagellack på mig. Det är en händelse. Jag går annars knappt en dag utan målade naglar, mer eller mindre avskavt.

Ska väl måla på något ikväll.

Annars är planerna
- plugga historia, samhäll, matte
- kolla idol

PUSS!

I never, ever said I was clever

 
Hanna säger:
Lärarna har ju sagt olika saker, var det krig mellan Rom och Karthago mellan 200-100 f.kr eller 250-150 t.ex.

Miranda - säger:
men det är ju typ samma sak.Ja. ingen skillnad nästan.

Jag har aldrig påstått mig vara särskilt bra på matte.


Gråa dagar

Jag kom på idag att det for real känns som hösten har kommit.

Inte för att jag är kall om händerna mest hela tiden.
Inte för att jag har börjat bli förkyld.
Inte för att höstterminen har börjat i skolan.
Inte för att det är sjukt kallt på morgonen.
Inte för att alla har börjat använda jacka.
Inte för att pluggandet har kommit igång.
Inte för att jag höll på att frysa häcken av mig i lördags kväll.

För att mina läppar har blivit torra. Nu är det vaselinklubben här hemma. Jag blir alltid så sjukt torr om läpparna när det blir kallare.. Men då är det ju inte fint med läppstift, så nu blir det till att knarka vaselin.

Och nu blir det plugg. Historieprov som jag knappt vet vad det handlar om på onsdag, spanska och gitarr till imorgon (som jag helt glömde bort) och en hel del matteuppgifter att ta igen på.

Ah. Wish me luck.

Spent a week in a dusty library

Just nu sitter jag på bibblan. Har slutat skolan men har givetvis baslektion klockan 4.10. Så jag får snällt vänta cirka 50 min på både måndagar och tisdagar nu (har gitarr på tisdagar, typ 50 min efter att jag slutar).

Man kunde ju tro att det är skitbra att jag har dötid HELT ENSAM här på eftermiddagarna, så att jag får lite pluggande gjort. Men det är tyvärr inte så himla troligt eftersom datn följer med överallt.

Känns liksom snäppet mer troligt att jag kommer att sitta och slösurfa i en kvart till, istället för att typ.. översätta spanska dialoger.

Annars, så sitter jag också och äter äpple. Sjukt gott, men tyvärr inte så passande på ett bibliotek.
Det är totalt jävla knäpptyst, utom typ två pensionärer som smyger runt med sina foträta skor & prassliga byxor.
Då känner man sig lite smått uttittad av alla klimakteriehäxor, förlåt, bibliotekarier när man sitter och käkar äpple från fina Hannas trädgård och känner sig ungefär som han i idol.

Men det funkar.

Nu ska jag ta mig ner till lokalen (som jag antagligen inte kommer att hitta till) och spela bas.

PUSS!

Förresten. Lyssna på French Navy med Camera Obscura.. Hur fin som helst!

There is a drumming noise inside my head, it starts when you're around

Häj!

Idag är det fredag och jag är glad. Jag springer runt här hemma, dricker svartvinbärssaft i myskläder, utbyter absurda anekdoter om skolan med vänner över msn, lyssnar på spotify på hög volym.
Härligt!

Eventuellt ska jag också ta tag i mitt liv. Då ska jag baka kladdmuffins, alternativt städa mitt rum. Jag börjar få svårigheter med att gå runt i rummet utan att riva ner saker, eller gå på dem. Och så kan man inte riktigt se mitt skrivbord under alla saker. Eh, ja. 

Sedan har jag en del läxor att göra i helgen... Jag tror att nästan hela innehållet av mitt skåp ligger i min ryggsäck (!) just nu.  Känns lite surt att få ont i axlarna av något så icke-estetiskt tilltalande.
jag har nämligen redogört min teori om att "man kan ha ont i fötterna om man har typ värsta snygga heelsen på sig, då har man ju ont men man är snygg, har man ont i ryggen på grund av en ful ryggsäck är det ju en lose-lose situation".

Men ja. Idag lyssnar på Drumming Sonr med Florence + The Machine idag, så fin.

Snart ska jag fredagsmyyysa och se idol!

PUSS!

It's bringing me down I know...

...I've got to let it go
And just enjoy the show

Åh, alltså jag loggar in på Facebook och ser att någon har taggat ett foto på mig, och tänker kolla in det.

Men då ska ju just den sidan inte fungera!

Alltså jag får ju typ råångest när jag vet att det finns en bild med mig på, på internet, utan att jag kan se den.

Haha jag bloggar ju verkligen bara om sådana ilandsproblem som är så obetytliga så de knappt finns... Men ändå.

Och förresten. Idag tycker jag att The Show med Lenka är jättefin. Hon är som Miss Li fast.. lite bättre. Typ.

PUSS!

Dagens kommentar

På tal om ryggsäckarna.

Jag misstänker att jag inte är tillräckligt intelligent för ryggsäckar på grund av alla fack som man kan gömma saker i och aldrig hitta igen och alla fack man kan ta fel på.

Jag blev hur som helst irriterad på alla dessa fack när jag skulle ta upp mitt pennfack vid skåpen..

Jag: "Meh.. Jävla fack!"

Om ni inte ser det roliga i detta, säg det högt för er själva och hör vad det låter som.

Veckans svordom, lätt.


Jag vill inte låta ytlig, MEN...

Jag låter verkligen gnällig nu, för man ska ju inte klaga, men ändå. (det bästa argumentet, haha.)

Igår fick vi våra skoldatorer, och det är ju verkligen inte något att gnälla över, känns väldigt party att få låna en fin liten laptop på sin gymnasietid..

Det enda kruxet är ju att man måste ha någonting att bära datorn+alla sladdar och tillbehör, vad det nu kan vara.
Då tyckte skolans rektorer att det skulle vara bra att förvara detta i en ryggsäck.

En ryggsäck.

En stor , stor, ryggsäck. Grå och svart med en massa remmar och spännen. Och en miljard fack. Och den är ful.

Ursäkta, förlåt, men den är verkligen ful. Reaktioner jag har hört är "Oj, ska ni åka och campa?", annars blir jag bemött med skratt.

Känns kul.

Liksom, man ska ju inte klaga för att vi har ju en data...

Men ändå.

Om jag hittar batterier ska jag ta fotografiska bevis, jag lovar.


They drive me crazy, are climbing the walls

Jag ska inte försköna mina känslor för att få det att se ut som att jag har ett roligare liv.

För sanningen är den att jag håller på att avlida av tristess.

Har ingenting att göra. Har inte haft något att göra på hela helgen och jag är nu så perverst rastlös. Jag brukar ändå tycka om att softa, härligt att ta det lugnt, liksom.

Men just nu har jag så tråkigt att jag inte riktigt vet vad jag ska ta vägen. Det enda som känns snäppet tristare än att sitta här är att skriva min engelskläxa.
Och det är ungefär det enda alternativet jag har, just nu.

Nu har jag kanske gnällt tillräckligt. Jag hoppas att andra har ett lite roligare liv än jag har just nu.


Nöjd & törstig

Dagens fråga: Hur nöjd med sig själv kan man vara när man tror att man har rett ut ett, eh, missförstånd mellan två fina människor?

Svar: Man kan vara jättejättenöjd.

För övrigt, så har jag upptäckt två andra saker idag.
-Svartvinbärssaft är sjukt gott.
-Man blir jättetörstig av att äta en massa chips.

Nu ska jag gå och lägga mig, alternativt kolla på tv.

PUSS!


Does it make you indie

Alltså.. nu kan jag ju inte ens låtsas att jag är indie på något sätt, alls.

Jag lade precis till Starstruck med Lady Gaga på min spotify-playlist.  

Kommentar överflödig.

Elmo

Vet ni en sak?

På måndag kväll så kommer det en spanjor som ska bo i vår källare i 10 dagar.

Eh, alltså, han är min brors utbytesstudent. Men ändå.

Det känns lite.. annorlunda. Visserligen har jag läst spanska i tre år och fått mvg, men, herregud, det betyder ju inte att jag kan konversera med en riktig spanjor.
Dessutom, så är man ju inte van vid att ha en främling i sitt hus. Liksom, hur ska han reagera när han stiger upp och jag sitter som en zombie vid frukostbordet, i en röd tröja med Elmo på, osminkad och dan.  

Fast... Elmo är ju ändå jävligt ball.

Och snygg.

Look into my eyes, this is who I am

Förresten. Idag har jag fått en del kommentarer om vad folk tycker om mig. Helt random, men rätt kul att höra.
Så tydligen, så är detta jag:

- Enligt min gympalärare (som sa detta till min bror), så har jag ett smittande, bubblande skratt. Det är väl kul, tänkte jag, men jag trodde inte att jag skrattade på idrottslektioner :'D

-Enligt en kille i min förra klass så är jag "emo"

-Ovan nämnda kile tycker apparently att jag är "het" också men det vet jag inte om jag tror på.

- Och om jag ska tro på kommentarer i skolan idag, så har jag också en snygg mössa.

Och på tal om mössa. Idag var en BIG DAY. Första mössdagen på terminen, liksom! Det är stort, för mig, som är ganska beroende av mössor under vinterhalvåret. Bra om man har en dålig hårdag, plus att man kan stoppa in luggen om det regnar så den inte blir virvlig. Result!

I alla fall. Jag var fruktansvärt möss-pepp imorse och kände behovet av att dokumentera detta på bild.


AAH! Ego-Miranda dubbelt upp.

Det bjuder jag på.

Nu tänkte jag fortsatta slösurfa denna fina fredagskväll.

PUSS!

Fint

Åh nu har jag fått två till fina kommentarer. När man är en liten liten bloggare med typ inga läsare så är typ varje kommentar en big deal, och när de är såhär söta så gör det verkligen hela min dag.

Just nu sitter jag i soffan i min rutiga skjorta & kollar på NME TV. Sånt är mysigt! Fast jag var tvungen att ta till lite internet, det finns en gräns på hur länge man kan kolla på ingenting speciellt och sticka en randig halsduk. Faktiskt.

Over and out!

Åh!

"Anonym om I'm so clever, I'm so clever, I'm so clever:
          Du har den enda vettiga bloggen man kan följa, bara så du vet."

..nu vet jag inte vem som har skrivit den här kommentaren, men gud vad glad jag blir av sånt här! Åh nu blev min fredag ännu bättre.

Ingenting i min kalender idag

Fredagar är fantastiska. Allt känns lite lättare när man vet att man får helg sedan. Även om man, i mitt fall, har absolut ingenting inplanerat.
Ingenting i min kalender idag, inga vänner kvar, som jag hade sagt om jag var Veronica Maggio.

Men ändå.

Tänkte bara berätta att jag just nu är i köket med spotify på högsta volym, och ska baka kladdmuffins (som vanligt?).

Känner mig som en disser för att jag inte ville hänga med och kolla på fotboll, men det spöregnar ute, jag är sjukt trött och tycker ärligt talat att fotboll är sjukt tråkigt. Men känns lite dissande i alla fall.

Men i vilket fall.

Kladdmuffinsbak!

PUSS!

Everything is going wrong, but we're so happy!

Idag är det torsdag, det är sjukt vad veckorna går fort när man har roligt.
För det måste jag faktiskt säga att jag har, där på ESMK09 (som faktiskt är lite jobbigt att skriva på alla papper) i Gislaved. Roligt, alltså.

Och det regnar våldsamt mycket utanför fönstret, jag är trött i hela kroppen, men jag är glad ändå. Kanske för att det är fredag imorgon. (Jag är bra på att trolla bort tankarna på alla läxor vi har i veckan sedan)

För övrigt, så går jag runt i ett konstant läge av plågsam träningsvärk. Men inte ens det gör någonting.
Träningsvärken beror på att jag just nu har dans på schemat tre gånger i veckan (65 min, 80 min & 120 min). Eftersom mina muskler är i stort sett obefintliga så får jag ganska mycket träningsvärk av att göra en massa styrkeövningar. Säkert inte särskilt jobbigt för andra, men jag har som sagt inte mycket muskler att skryta med.

Så då funkar det så fint att jag dansar på måndagar, har träningsvärk fram till onsdag, dansar på torsdagar, får träningsvärk, bättrar sedan på värken med ett tvåtimmarspass på fredagen. Förra veckan hade jag stora svårigheter med att röra mig på fredag eftermiddag.

Men det är härligt! eller något.

Dagens planer: öva bas & gitarrläxa, städa rummet, kolla Hype.


Och så bjuder jag på en bild på hur det kan se ut när en trött Miranda sitter i köket och skriver.
Bara för att suddiga webcambilder utan syfte är kul.PUSS!

I'm so clever, I'm so clever, I'm so clever

Jag har haft både elgitarr och bas. Jag har inte dött. Knappt ens nära. Ja alltså jag skämdes ju lite smått när jag fick erkänna att jag har absolut noll förkunskap på båda instrumenten, men herregud jag skämmer ut mig jämt så det borde jag väl vara van vid by now.

Annars, händer det fortfarande inte så hemskt mycket i mitt liv.
Eller, jo, det kanske det gör. Men jag är omotiverad just nu och orkar inte skriva.

Kan bero på att jag fortfarande inte är van vid att gå i skolan hela dagarna och är helt slut när jag kommer hem.

Anyways. Kram!


RSS 2.0