Less på allt

Igår var en sån dag när jag bara kände att hela mänskligheten borde utplånas. Eller i alla fall min egen existens. Jag var bara less på jävligheten i allting och tyckte inte alls om mitt liv. Ville bara bort, bort, bort, till någon annan stans, till något nytt. 

Sen kommer mina fina fina fina vänner och gör att allting känns helt okej ändå, och jag vet faktiskt inte vad jag hade varit utan dem. 

Ville mest bara säga det.

Ångest

Livet rullar på. 
Jag skriver projektrapport som jag aldrig gjort annat och inte hade något bättre för mig, får ångest av alla som verkar ha jätteroliga liv, får ångest över mitt egna tråkiga liv..

Det vanliga, med andra ord. Inställda lektioner är typ vardag och det känns som att jag inte haft en riktig hel vecka i skolan sedan typ innan sportlovet. Helt okej ändå, livet är rätt soft just nu och jag vill helst av allt aldrig sluta trean. 

(Sen vet jag ju egentligen att jag inte vill gå på gymnasiet hela livet men det känns så nu okej?)

Annandag påsk

Idag har jag suttit i tre timmar och försökt få ihop ett bra tal till svenskan, det ingår ju i nationella provet i svenska B. Har ingen inspiration och inget kul att tala om men måste ändå hålla det på torsdag så jag valde ämnet "Skolan dödar läslusten bland unga" hahaha jag kommer bli så hatad av min lärare men jag orkar inte ens bry mig. 

Op dessa tre timmar har jag hur som helst hunnit skriva typ en timma ganska så dålig text men det är i alla fall en början så jag orkar inte ens bry mig. 

Jag planerar att strunta i det nu och hoppas på att inspirationen och motivationen till att skriva ett helt amazing tal ska infinna sig senare i veckan istället. (okej troligt jag vet men jag orkar inte mer nu)

Jag tänkte istället se klart filmen som jag tittat lite halvt på de senaste två timmarna (okej kanske därför det inte har gått så bra med pluggandet men okej) och när den är slut ska jag sy! Tralala känner mig lite inspirerad faktiskt och det händer ju inte våldsamt noga så man får ju passa på! Ska klippa delar till min förhoppningsvis blivande studentklänning och kanske blir det en liten t-shirt till min syster också. 

Det kanske inte blev några stordåd som uträttades denna annandag påsk, men jag känner ändå att jag har lyckats med mer än jag brukar den genomsnittliga söndagen i alla fall.

Helt okej!

Livet känns ju helt okej ändå. Nu tänkte jag lägga mig i soffan och titta på lite 2 Broke Girls, äta min episka kladdkaka som jag bakade igår, och fira att jag har skaffat ett freaking sommarjobb! 
Är ganska stolt över detta. 

Var väl mest det jag ville säga, egentligen. 
Puss!

Påsklov

Kul med spännande omväxling i dagarna, det måste jag säga! Idag har jag till exempel gått från gråtfärdig över min icke-existerande framtid, till sjukt peppad på hösten, och så fram och tillbaka några vändor. Annars har jag mest i överlag, förutom de stunder jag får lite ångest, varit rätt nöjd med konceptet påsklov. Tittat på en massa Desperate Housewives, sytt lite grand, satt upp lite Popadelica-affischer, typ så. 
Känns väl helt okej ändå. 

Imorgon ämnar jag att göra något åt min tragiska framtid - typ, försöka fixa mig ett sommarjobb. Kommer antagligen att misslyckas men, men. Då har jag ju i alla fall försökt! Och jag måste säga, efter att ha läst mitt CV - I would fucking hire me! 

Men sen var det ju det här med att inte direkt ha något liv, det gör ju att jag inte har så mycket kul att berätta. Synd, det. Men puss hej och allt det där!

RSS 2.0