Livet

Koncept som känns bra: Höstlov. Så sjukt bra ändå. Idag sov jag till tolv. Har också bakat men inte mycket mer än så. Ätit och tittat på en massa Top Model. Legat i sängen och tittat top model. Rätt skönt att inte ha något liv ibland ändå. Tar igen mig efter högskoleprovet igår. Imorgon ska jag basta och eventuellt träna, också försöka hinna med att sy lite, samt packa. För på tisdag åker jag till Stockholm! Ska hänga med syster och kusin. Shoppa upp pengar jag inte har och mysa och sånt. Känns bra. 

Det var väl mest det jag ville säga.. Nu ska jag fortsätta titta på Top Model. Ehe.

Gravitation always lets you down

Dante – Lost And Found
Jag tycker om den här låten just nu. Så fin. Gillar speciellt raden we were just about to leave the ground but grativation always lets you down, sånt tycker jag är fint. 

Idag har jag för övrigt suttit i skolan och tynat bort, på en höstlovslördag, sjukt jag vet. Högskoleprovet gjorde jag, är rätt slut i huvudet nu. Resten av kvällen ska jag hänga med mina bästa tjejer, det gillar jag. Puss hejdå.

Jul!

Dör just nu utmattningsdöden. Igår hade jag dans samt gymmade efter skolan, idag hade jag två timmar dans och gymmade efter skolan. Orkar verkligen inte ens stiga upp nu. Ligger i sängen och kommer antagligen vara här tills imorgon bitti ungefär. Ca varenda muskel jag har gör ont. 
Men med tanke på att det hade funnits en risk att jag hade suttit och suttit hela dagen i vilket fall, så är det väl bra att jag har tränat. Nu känns det som att jag förtjänar det, ju. 

Men i alla fall. She & Hims julskiva. HERREGUD jag älskar den så mycket. Liksom, she and him i sig själv, så himla bra. Lägg på jultema på detta, kan det bli annat än fantastiskt? Det är nu två månader kvar, lite lagom att börja lyssna in sig ju.

Sedan är ju Zooey också en av de absolut snyggaste människorna inom popen också. Kanske i världen. I alla fall på min topp fem på listan av folk jag vill byta utseende med.


Åh. She & Him – A Very She & Him Christmas
SÅ FINT.

Gnäll

Vissa dagar känns ju bättre ibland, och vissa sämre. Idag började ganska dåligt. Det var måndag morgon. Det räcker ju egentligen. Jag ville inte inte inte absolut inte stiga upp från det varma täcket. Med motiveringen "okej, jag klarar detta. Om femton timmar får jag lägga mig!" satte jag väl nivån av pepp på min dag. Men jag dog ju inte. Lektionerna gick ju helt okej, jag orkade ju. Orkade till och med träna efter skolan, trots att det var det jag hade mest ångest av allt inför. Så jag är rätt nöjd, med andra ord. Okej att det kanske inte låter så imponerande att ha klarat av en vanlig vardag, men sådana här dagar får jag fanemig berömma mig själv. Så att jag ska orka en dag till, liksom. Eller nej, så farligt är det inte. Är dock inte så himla peppad på att släpa den tunga gitarren hela vägen till skolan, ha gitarrlektion (ångest), dubbel danslektion och blabla. Har dessutom lovat Lina att vi ska träna efter skolan.. Med tanke på hur mör i kroppen jag är redan efter idag, så kommer jag antagligen bara gnälla på att jag har så oooooont hela passet, ehe.

Men jag ska inte gnälla nu. Måndagen är avklarad, jag lever och kommer att överleva morgondagen också, I'm sure. 

Puss och allt det där!

Söndag.

Man kunde ju tänka sig att jag skulle ha något roligt att skriva om nu men näe, har ännu inte skaffat mig ett liv. Har dagdrömt om ett annat liv och en massa fina saker, tittat på en massa 90210, gjort pizza och ätit den. Förträngt att jag ska göra högskoleprovet på lördag och diverse andra jobbiga saker som jag inte vill tänka på.
Det var min söndag. Imorgon ämnar jag att träna trots att det är det tråkigaste jag vet.. Puss och allt det där!


Inget liv

Mitt liv just nu - ca obefintligt. 
Om ni undrade. 
Jag lyssnar på Icona Pop som ba nights like this you will never be alone
Och jag ba forever aloneeeee typ. 
Har sytt en klänning men den blev inte så fin som jag tänkte mig att den skulle bli. Besvikelsen i det, liksom. 

Tänkte parkera mig i soffan nu och titta på 90210. Som sagt, kul liv.

Ingenting är vettigt

Sitter och äter kladdkaka och tittar på Idol med mamma... Ibland orkar man ju inte så mycket annat. När jag gick hem från skolan var jag peppig på livet och köpte tre meter tyg och kände mig kreativ och bara "ja jag ska sy hela kvällen och jag är världens coolaste!" sen försvann all min pepp när jag kom hem och jag sitter ju rätt bra här såatteh det blir nog inte så mycket med min kreativitet ikväll kanske. 
Jag har i alla fall på mig klänningen jag sydde i tisdags och jag är hur stolt som helst trots att den egentligen inte är så fin. Ville mest säga det. 

Är så trött så trött och undrar när det går över ibland. Men vi sätter nog punkt för ikväll va. Hejdå.

Get some shit done

Alltså, konceptet sovmorgon. Typ sjukt bra ändå. 
Idag har jag sovit tills jag vaknade av mig själv, tittat på ett avsnitt Sabrina medan jag åt frukost, tagit all tid i världen för att klä på mig, övat på min gitarrläxa (lektion om en halvtimme mhm) och nu hinner jag även skriva lite strunt. Yay me!

Inte så pepp på sång + gitarrlektion dock, men sedan är det bara nutida konst och dubbellektion i textil. Känns som att jag borde klara det ändå. Om det har slutat regna by then överväger jag en tripp till second hand, men det orkar jag som sagt inte om det regnar. Jag har också lovat mig själv att skriva på min engelskuppsats idag. Yes sir, idag ska jag get some shit done har jag tänkt mig! Vi får väl se hur det blir i själva verket sedan, men man kan ju alltid planera för det bästa.

redhead

Just nu sitter jag med färg i håret. Vill ju inte att det ska sluta med att jag ser likadan ut i håret som för en månad sedan eller att det inte blir någon skillnad alls, så jag väljer gärna nya nyanser av rött varje gång. Förra gången blev det sjukt mörkbrunt med lite rött i. Vem vet hur jag ser ut om en timme? 

Man kan ju hoppas på att jag genom går en hårmässig (och kroppslig) förändring när jag sköljer ur färgen och plötsligt ser ut som den snygga i Mad Men
Eller som tvillingen i Skins
Alltså, drömma kan man ju alltid ändå..

Lite glad och lite ledsen.

Nu ska jag berätta en sak som gör mig så himla glad. Jag har skrivit klart mitt nutida konst-arbete! Det blev lite över 12 freaking sidor. OM jag har kämpat med det här. I och för sig har jag inte riktigt hållt mig till ämnet och svarat på alla frågor och har inte direkt varit ett dugg relevant för det mesta.. Men ändåååå, jag är klar! Done with this shit. Så sjukt glad. Annat som känns bra är att jag gjorde ett annat prov imorse och klarade även av ett besök hos tandläkaren. 

Sen finns det ju annat som jag inte är lika glad över. Sånt som håller mig vaken lite grand och gör att jag har lite gråt i halsen och ont i hjärtat. Sånt som att min pappa bor långt borta. Sånt som att det har tagit slut med min finaste första kärlek och att det är mitt fel och att det gör så ont. 

Men vad kan man göra. Det är de värsta känslorna som bevisar att man verkligen lever, var det nån som sa. Jag lever då. Det är tur att jag har så många fantastiska människor runt mig. 

Men ska sluta deppa och börja sova. Helt slut i huvudet.

Kaoz

Vi kan ju säga så att det faktum att jag aldrig uppdaterar längre beror på att jag har ett liv. I och för sig så har jag inte det över huvud taget, men vi kan ju låtsas. Säger så. 

Just nu sitter jag och sitter. Äter choklad, lyssnar på fin musik och är lite nöjd över att jag har orkat städa lite på mitt rum. Har också köpt roströda strumpbyxor, nöjd över det också. 

Sen finns det väl viktigare saker jag borde syssla med än att sitta här och fundera på om jag ska titta på Glee eller 90210 ikväll, men vem orkar. Sitter ju trots allt rätt bra här, faktiskt. Lite kaos i hjärnan som vanligt men försöker fokusera på saker som inte är just det, kaos. 



Så lägger jag ut en bild på ungefär hur mitt rum såg ut innan jag tog itu med det. Plus två av mig, helt utmattade. 
För övrigt av fotografen David LaChapelle, en av de nutida konstnärer som jag borde lägga tid på att analysera för nutida konst-uppgiften som ska in på onsdag. 

Men egentligen, orka sånt.

Prioriteringar

Söndag idag och det borde utnyttjas, borde verkligen göra allt jag inte orkat i veckan. Typ.. spela gitarr, skriva nutida konst-arbete, skriva engelska-uppsats, övningsköra, städa mitt rum. 

Istället känner jag mig väldigt lockad att sitta i soffan och titta på Sabrina the teenage witch och äta kladdkaka. Faktiskt. 

Får väl se hur det blir med mina förpliktelser..

RSS 2.0