Framtidskris

Här sitter jag en sjukt varm måndag i slutet av maj och identitetskrisar! 
Idag har jag haft två lektioner. En på morgonen, då satt jag och broderade lite meningslöst i brist på vettigare saker att göra, och en på sista timmen då vi satt och vek delfiner och svalor av papper. Däremellan har jag hunnit med typ tre timmar hål, som jag har tillbringat i solen och snackat skit. 

Innan dess hade jag typ den perfekta långhelgen. Jag har hängt med alla fina tjejer i klassen, och med mina andra fina vänner, och så har jag sytt två klänningar och kjolen till min studentklänning. Och så har jag läst i fantastiska Hunger games-trilogin och ätit godis en hel del. Ganska så ultimat långhelg, med andra ord. 

Men nu i skolan insåg jag att jag har inlämning på torsdag. Min hjärna tog tyvärr sommarlov typ i tisdags, så jag har lite svårt att hitta fokus och skriva något smart och djupt om den postmoderna konsten.. Synd för mig och mitt betyg i Nutida konst, kan man ju tycka! 

I alla fall. Nu tänkte jag sätta igång på allvar och ba, skriva så att tangenterna glöder, och få ner något intressant om hur olika människor ser på konst. (Och lyssna på James Blake och svimma av Hultsfreds-peppen!)

Jag sitter och klagar och tycker synd om mig själv tills jag kommer på att detta antagligen är den sista stora uppsatsen jga skriver i mitt gymnasieliv, och då slutar jag klaga och får panik istället. Jag vill aldrig bli stor, helst bara vara 18 och gå i trean hela livet.
Men nu ska jag som sagt gå tillbaka till mitt pluggande. Puss!Until hell freezes over

Idag sitter jag och dör tillsammans med plugghögen och försöker inse att det är typ tre veckor kvar av min tid på gymnasiet (men jag fattar ingenting) och sen kommer mitt liv bli nåt helt annat än vad jag är van vid, det blir något helt annat än vad jag har definierat som livet tidigare. Kan bli hemskt, eller kul, vem fan vet ens. Men förutom allt plugg så känner jag mest att jag inte hade haft så mycket emot att bli kvar i den här vårterminen ett tag till. Ett långt tag till, allt är så fint. Hela världen är så underbar, för det mesta i alla fall. Men slut tar det, varesig jag vill det eller inte. Ångesten i det. 

I alla fall. Lyssna på det här, det är så himla himla bra. Mystery Jets – Radlands

Nu ska jag gå tillbaka till min fina uppsats om några av världsreligionerna, puss puss!


Kul liv

Det är ju tur att man har ett roligt liv och att jag just nu, en lördag klockan elva, försöker skriva på en hemtenta i religion. The fabulous life of, osv osv osv. 

Dock att jag har haft en jättetrevlig fredag och lördag fram tills typ nu. Men just nu är det verkligen i tråkigaste laget, det måste jag bekänna! Så himla trött är jag också. Men ja, jag ska bara jämföra hinduismens och buddhismens syn på gudar och profeter och jämföra lite med allt annat så har jag klarat en sida ikväll i alla fall, så kan jag kanske sova sen.

Plugg och den perfekta klänningen

Det är då tur att man har ett såpass spännande liv, det måste jag medge! 
Det är fredag kväll och jag har, förutom att ha ätit tacos och tittat på New Girl med min syster, hunnit med SHITLOADS av viktiga grejer, om jag får säga det själv. 
Jag har skrivit klart mitt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, skrivit (typ) klart en artikel till VN, och skrivit (nästan) klart min projektrapport. 
FUCK YEAH jag är Superwoman, om jag får säga det själv. 
Jag funderar på om jag ska titta på Gossip Girl och äta choklad för att fira, eller om jag bara ska gå och lägga mig. 
Hahaha okej who am I kidding, jag ska se Gossip Girl. Har haft så fullt upp hela veckan att jag inte ens hunnit se veckans avsnitt förrän nu liksom? Kan inte riktigt med att vänta längre. Och choklad kommer alltid att vinna om det är ett av två alternativ som jag har att välja mellan. 

In other news så satt jag på religionen och prokrastinerade på topshop.com så hittade jag DEN PERFEKTA STUDENTKLÄNNINGEN. 

Jag menar seriöst, har ni någonsin sett något så nära perfektion i erat liv? Det har inte jag. Jag kan liksom inte släppa den trots att den är alldeles för dyr och skulle vara helt onödig att köpa. Den är så underbar. I love it so much. 
Men sånt är livet när man är fattig och är dum nog att gå in på topshops hemsida, osv osv osv. 

Nu ska jag i alla fall ägna resten av kvällen åt att dregla över Chuck Bass och bli tjock av choklad, dels för att trösta mig för att jag aldrig kommer att äga den perfekta klänningen, men mest för att belöna mig för att jag är freaking produktiv som fan och har fått mer uträttat ikväll än på hela veckan. 

PUSS!

RSS 2.0