Dåligt samvete

Jag skriver aldrig några inlägg av värde i bloggen längre. Inte några inlägg alls, come to think of it. Och jag har redan skrivit typ 5 sådana här inlägg. Men ja. Jag tänkte bara skriva att jag har dåligt samvete över att jag inte skriver, men jag har verkligen inte tid! Allt känns helt hysteriskt nu, bara för att jag går i skolan hela dagarna. Det är väl bara det att jag är inte van vid att behöva göra allt man ska, vill och borde plus spendera hela dagen i skolan. Suck.

En bra sak är att pappa har beställt biljetter till mitt älskade london nu.. Jag, bror och pappa ska åka över höstlovet, over the moon!! :D Och min farbror kommer snart på besök, och han ska köpa hem en skiva eller två till mig. Bara för att play.com är jättebilligt. Så jag är pretty damn happy, om man ska avrunda allt. Och hemma går det också bra.

Så nu väntar jag bara på att något ska gå åt helvete. ;) Nej, fan nu ska allt vara jättebra hela hösten. Så det så.

Och så ska jag sluta ha dåligt samvete över att jag inte skriver. För det är min blogg. And I'll do what I want with it. Så bara fuck off. haha nej jag skojar bara xD Det är bara det att jag är van vid att vara underbart snäll till alla för att mina vänner och jag vårdar alltid vårt språk så bra. En helt vanlig ordväxling kan låta ungefär:
- Hej din jävla apa. (visar långfingret.)
 -Åh hej ditt äckel.
- Fan, måste du vara här just nu? du är så jävla jobbig.
- Men ha ett bra liv, jag hoppas att jag aldrig ser dig igen.
- Alltså, snälla bara gå. Ingen tycker om dig. 
...Och sedan fortsätter vi våra vanliga diskussioner. Jag är så snäll mot mina vänner. :'D


Don't trust them!

För någon vecka sedan så fick jag för mig att jag skulle börja bestämma vilken linje jag ska gå i gymnasiet redan. Bara för att min bror började och så. Så jag tvingade honom (haha, jag är så snäll mot mina syskon) att leta upp gymnasieguiden som han fick i nian.. Och så fanns det ett test dr, som man kunde göra för att se vilken linje som passade en. Åh vad bra, tänkte jag, och började göra det. Ja, jag vet att man inte kan lita på sån skit men jag tänkte att det skulle bli lite kul.. Och så skulle jag se hur mycket poäng jag fick på varje färg, och fick reda på mina topp tre päng, alltså linjerna som passar mig bäst.
1. Vårdaren: du skulle passa att gå omvårdnadslinjen!
2. Skogsmullen: Du skulle passa att gå natur-och jordbrukslinjen!
3. Kocken: Du skulle passa att gå hotell-och resturanglinjen!

...Och ungefär där så dog jag av skratt. Jag kan inte ens ta hand om min hälsa, let alone någon annans. Jag är verkligen ingen naturmänniska, är ute i skogen ca två gånger per år. Om jag blir tvingad. Jag är en katastrof i köket, big time.

Så de lyckades välja ut de tre linjerna som passade mig sämst. hahahaha, sådan bra humor har jag.

Men nu ka jag gå och göra sallad. Det är så gott så gott så gott.


I apologize.

Förlåt att jag inte har skrivit. Om jag hade några läsare innan lär de väl ha försvunnit nu :P Men jag har inte haft någon tid vid datorn alls, med skolan och vänner och allt..  och så om jag har haft typ 10 minuter över någon gång, så har min syster datan. Så tomt på bloggen. Men i helgen, då kanske jag har tid att skriva.. maybe.

Så tills dess... får jag fortsätta att inte ha några läsare.

over and out.

Jag lever

men orkar inte blogga. Har skrivit ner lite saker som utkast som jag har tänkt skriva, kanske kommer någon dag. men just nu är jag tråkig. Som fan.

Vet inte alls varför jag skrev detta inlägg.


Domestic godess

Idag har jag hjälpt till att laga kycklinggryta och att baka bröd.
Eehja. Jag bara säger, om inte mamma hade varit där hade allt gått rakt åt helvete. Helt seriöst. Jag är inte så bra i köket, om man ska put it nicely. Och värdelös på att göra mer än en sak åt gången. 

Let's just say att det enda som jag klarar av att göra är kladdkaka. Och förra gången jag gjorde det så glömde jag mjölet. Den var mindre god. Om man ska vara snäll.  

Design

Men innan jag går och gör någonting av mer värde så måste jag bara fråga om det möjligtvis finns någon vänlig själ out there som skulle kunna hjälpa mig med layouten. För min ser ut som jagvetintevad.

Så om någon är det minsta teknisk och skulle kunna tänka sig att hjälpa en hopplöst oteknisk själ out here så får ni väldigt gärna tell me.

Over and out på riktigt nu.

Que pasa chicos, que pasa

Här hade jag gärna velat skriva ett mycket fyndigt och intressant inlägg som lockar läsare. Men jag har ingenting att skriva den här morgonen. Jag skulle väl kunna beskriva i detalj vad jag har gjort fredag-lördag, men jag inser hur tråkigt det skulle vara. So, ¿Que pasa ahora? Jag har ingen aning.

Idag ska jag städa mitt rum lite snabbt, måla mina naglar blåa och gå ut med min Mp3. Så roligt är mitt liv, ungefär. Och så ska jag räkna ut hur jag ska kunna skaffa fram 500:- till mitt träningskort och hur jag ska kunna leva på 300 i en hel månad. Och så ska jag fundera på hur mycket jag inte orkar gå till skolan imorgon. Men jag får trösta mig med att första lektionen på måndagsmorgonen inte är idrott längre. Så har vi haft det ända sedan sjuan. Men inte längre, tralala.
Och så ska jag undra hur avundsjuk jag är på alla som är på reading and leeds just nu.Och så ska jag räkna ut hur någon lyckas vara så ointressant som jag är just nu. Over and out.

Jerry blir en OS-sport!

Haha, min bror sitter och kollar på OS-boxning, och så sitter publiken och typ mässar någons namn, jag får väl anta att det är en av boxarnas. Men i alla fall, så vet jag inte vad han heter. Men det låter misstänksamt mycket som att de säger "Jerry, Jerry, Jerry, Jerry!" , ni vet, as in The Jerry Springer Show. Hahaha jag har ju så extremt kass humor att jag tycker att det är skitkul. Tänk, det kan ju bli den nya OS-sporten, nya Jerry-avsnitt (kollar så ofta att I call him by his first name, of course :P) och så istället för det vanliga, när det kommer människor och bara bråkar, så finns det olika lag som kommer och bråkar med varandra, typ familjefeuds eller något, och så hejar man på ett av lagen. Hahahaha då skulle OS bli så mycket roligare.

(Märks det verkligen att jag inte är våldsamt sportintresserad? :'D)

Stared into space

Jag förstår för mitt liv inte hur jag ska klara av att orka med 10 veckor skola (eller något?) innan höstlov. Jag är helt slut efter två dagar. Och imorgon blir det jobbigt dubbelt upp. Först skolfoto, och sen gympa. Men nu ska jag inte klaga. Positivt, annars kommer jag aldrig igenom en vecka ens. Jag får trösta mig med att min nya Babyshamblesskiva (som är gammal) är bra. En av många intressanta konversationer när jag och mina oh-so-different kompisar hade en lång rast. Vi satt och stared into space och hade allmänt tråkigt, och jag lyssnade på musik. Såhär lät det:

Jag: Ååååh, vet ni vad jag har upptäckt?! (exited)
F & H: Nej, vad? (ointresserade)
Jag: Kate Moss sjunger med i en av Babyshambles låtar! (jag låter nu som att jag har upptäckt hjulet.)
F & H: Eeeh.. jaha? (fortfarande lika ointresserade.)

Hahahahaha. Jaa, det är inte lätt att lyssna på bra musik när ens kompisar tycker om lejonkungen, my heart will go on och Bag in box-låten. Men jag tycker om dem lika mycket för det!

Och nu måste jag verkligen dra. Puss på er.

Klagotext

Andra riktiga dagen i skolan idag, då. Första dagen är ju okej, då har man liksom inte hunnit börja tycka att allt är jobbigt ännu, lite nytt och så. Men idag så kom irritationen igen. Dels för vårat skitschema, typ en halvtimmes rast mellan varje lektion. När man är nia är det inte så kul. Och sedan är ju min klass så in i helvete jobbig. Ursäkta ordvalet, men herregud. Jag ska inte gå in på detaljer, blir nog lite jobbigt för eventuella som läser, men det räcker väl att säga att de flesta har fyllt femton men uppför sig som om de vore typ sju. Hallå, det är inte kul att sitta och vifta runt med sladdar som hänger från taket i tekniksalen. Det kanske skulle roa treåringar. Och lärarna. De tror att bara för att vissa i klassen är pretty damn, eeh, (I'm sorry!) deft, så tror lärarna att alla är det. Jag menar, jag är inget mattegeni, men jag går i nian och kan nog handle något lite svårare än ett häfte med uppställda plus-tal. Jag lovar, de flesta vet att fem plus åtta är lika med tretton. Jag lovar.

Förlåt över klago-inlägget, jag ska skriva i min dagbok i framtiden så slipper ni :') Blir bara så trött.. (eller nej förresten, min blogg, jag bestämmer. Klagotexter åt folket! mohahahaha.)

Men nu.. ska jag gå och ducha och oroa mig över skolfotot imorgon. Ha det bra.

Högpresterande, I wish

Nu har jag då börjat skolan mer på riktigt, igår gjorde vi ju ingenting! Det käns.. väl inte så jättehemskt i alla fall. Är tillbaka med mina crazy kompisar, helt olika är vi, men har så kul på rasterna. Sportnörd, musiknörd, skolgeni, ordningsam, galning, representerar bara några av oss, haha. Blir inte helt överraskad om sjuorna är rädda för oss. Jag hade fasen pissat på mig om jag gick i sjuan och hade oss som nior xD.

Men det var ju skolan jag skulle prata om. När jag sitter hemma och inte har börjat sklan är det så lätt för mig att säga "jomen jag ska satsa den här terminen, helt seriös och dukig, jag ska fan ha MVG i allt!". Så gick jag ju typ i måndags. Men redan idag så börjar lärarna hota med nationella prov och en massa betygskriterier, och de där MVG:na känns ganska så distant. Liksom, hur i hela världen hade ag tänkt mig att jag skulle kunna få MVG i musik? Hallå, jag är inte typ Beethoven. Men jag ska gå med i kören. Ja jag är seriös. Jag kommer dö. Har inge aning varför jag skrev upp mig på listan. Övningarna kanske går helt okej, men ja kommer att vara sjuk på Lucia. Jag dör annars. Okej att vi är nior, men ändå. Fy fan. Men, men. Det kanske inte är för sent att ångra sig.

Och sen ska jag ju inte ens snacka NO. Atomer och kärnkraft (eller det var kanske kärn-någotannat, men jag har ingen aning om vad.), ska vi tydligen jobba med nu. Fy fan vad hemskt. Alla andra sitter där och nickar förståene och jag bara sitte roch fattar ingenting. Hur jag ska behålla mitt VG, god knows.

Men vi får väl se hur det går. Jag ska inte börja stressa redan. It's only school.

Innan jag loggar ut och går och lägger mig, måste jag bara säga en sak. Jag och mina kompisar satt och kollade på My super sweet sixteen (och ville strypa den bortskämda bimbon som var med), och så skulle den här amerikanen då gå upp på en stor yacht eller något, där hon skulle ha sin fest, medans hon svärde onödigt mycket. Då spelade de början/slutet på Mandos Down in the past! Woow, man är ju stolt svensk ;) hahaha.

Puss och godnatt, vänner.


Nyfiken

Åh att jag alltid ska vara så onödigt nyfiken. Här sitter jag på rummet helt lugnt och lyssnar på DPT och är inne på datorn med ryggen mot fönstret. Men så fort jag hör någon som går/cyklar förbi på gatan utanför så mste jag direkt vända på mig så jag nästan får whiplash, bara för att se vem det är. Då ska vi ju inte ens gå in på att det är omöjligt att de, på grund av persienner, regn och mörker.

Åååh pucko.

Men på tal om nyfikenhet, så får jag jämt höra här hemma "åh alltså måste du vara så nyfiken jämt?" Men egentligen, är det så sämst att vara nyfiken? Annars får man ju aldrig reda på något. Jag är då stolt över att jag oräkneliga gånger per dag kommer in mitt i ett samtal och kräver att få veta "Vaddå? Vad pratar ni om? Jag vill också höra!" (och då behöver man ju inte kommentera att jag låter som en sjuåring, men i alla fall.)
Okej fair enough, ibland kanske det är lite jobbigt med nyfikenhet. Men tänk om ingen var nyfiken. Vad skule då tidningarna handla om egentligen? Liksom journalister, paparazzis, intervjuare, och massa andra lever ju typ på att vara nyfikna? Haha, kan tänka mig löpsedlarna om ingen var nyfiken: Vädret denna vecka: Eller förresten, vem bryr sig?
Och sedan resten insändare, typ.

//Curious and proooooud, goddammit! :'D

Åååh.

Hahaha vad glad jag blev nu! Fridah har länkat mig! och hon tyckte jag skrev bra! (oops, om hon läser detta: please, tro inte att jag är ett stalkerfreak.)

Fast.. fan vilken prestationsångest jag fick nu. Nu vill jag ju skriva så bra igen!
Hahaha.. det här kommer jag leva på hela veckan minst!

För övrigt har jag haft en riktig skoldag och är hur fricking trött som helst. Hur fan ska jag klara mig ända till höstlovet? Och jag som skulle vara så duktig, pluggis, seriös på lektionerna och social på rasterna. More like helt död. xD

Jag är inte så fin i kanten av mig.

haha, jag låtsas inte om något. Precis nyss lät en msn-konversation såhär:

X säger:

haha fick ni ett bra schema då?

Miranda säger:


nej, det suger röv. ni då?


F*ck forever doesn't have the same ring to it.

jag tänkte igår att det kanske är dags att skaffa ny msn, min börjar kännas lite hej-jag-går-i-femman. Så jag ville ha fuckforever_@live.se, liksom tänk cred att ha det som msn. Men fuck är tydligen ett spärrat ord, så jag kan inte ha en jättelovely mailadress. Shame.

Men det kanske bara såg wannabe ut från början. Vem vet.

Anyways, jag börjar klockan halv ett idag, ska träffa vänner vid tolv. Nu är klockan halv elva. Vad ska man hitta på i över en timme nu då? Jag får för all i världen inte börja kolla på top model. Då kommer jag försent. Och så känns det som att jag måste göra något eller ta med något som jag har glömt, fast jag vet inte d det är. Men så känner jag mig i och för sig alltid.

Åh nej. Jag märkte precis att det regnar. Sånt där duggregn som gör att sminket rinner och håret lockar sig. Åååååh. När jag hade plattat det idag och allt. Men, men. Jag får väl dra i några kilo hårsprej, mer än vad jag redan har. Och använda paraply. (I-landsproblem, jag vet.)

Ursäkta att det här inlägget blev osammanhängande, men jag bara knde att jag var tvungen att spamma av mig lite, let off some steam, innan skolan börjar.

Idrott och hälsa my arse.

Nu är det alltså 1 dag kvar tills jag börjar skolan. Och ja, jag är chockad, men det känns okej. Eller, ja. Förutom det där med skolgympan. (Ja, jag vet att det finns jättemånga som älskar idrott och good for them, men det här är min text.)
För mig är det pretty damn ironic att skolan kallar det Idrott och Hälsa. Hälsa. Måbra. För att om det är någo som får mig att intemå bra, att känna mig ohälsosam och allmänt worried, så är det gympan. I mina ögon så är hela koncptet av skolidrott ungefär:
*Att under "sommarmånaderna (som nu tydligen är april, maj, september och halva oktober?) slänga ut alla elever på en stor gäsplan så att e kan frysa häcken av sig.
*Få alla som ha mer än "ett svagt G" att göra oika friidrottsgrenar mitt under lektionen när hela klassen står i kö och kollar på, och sedan rapportera för läraren alla resultat "Ähum, jag rev på en meter i höjdhoppet, och hoppade en 1,20 i längdhopp." Jo, jag tror att det hjlper mot att höja betygen.
*Få alla som inte vill ha frånvaro att stå och spela fotboll med en klass där det känns som att cirka 85% spelar/har spelat fotboll på fritiden.
*Få en att planera en lektion i gympa med en liten grupp omotiverade människor som man knappt känner, för att sedan stå inför hela klassen och förklara hur man ska göra saker (när man knappt vet själv och hatar att prata inför grupp.)
*Att allmänt skämma ut sig och springa runt och idrotta och motionera när man obviously inte kan.

Förresten, varför säger man jag alltid "man" när det är självklart att att jag pratar om mig själv? Så ni vet, stryk alla "man" och läs "jag" istället. It's what I mean. So where was I? Jo, just det. Alltså, det är väl bra att skolan försöker få elever att röra på sig. Men som jag er det, så fungerar det nte som skolan vill i alla fall. De som aldrig rör på sig i vanliga fall lär inte ställa sig och ge allt i skolans gympasal, där alla kan se hur otränad man är. Och de sm verkligen är sportiga, som tränar mycket på fritiden, tycker att skolgympan inte ens kan räknas som träning. Helt onödigt. Så det slutar mest bara med att alla står och vill därifrån.
Sedan tänkte jag på en annan sak. The other day när vi åt middag så frågade jag mamma om vi skulle köpa träningskort till hösten. You know, spinning och aerobic och så. Jag hänger med min mamma, skäms för att någon kanske ser mig, och sänker medelåldern me ungeför 25 år. Mormor var också med, och sa något i stil med att det är bra att röra på sig och blablabla. Då funderade jag på varför jag egentligen ville träna. Jag kom fram till två anledningar.  1. Jag vill få VG  gympa, alltså måste jag förbättra min styrka och kondition. 2. Jag vill bli tränad. Endast för utseendets skull.
Vilken jävla motivering!

Men jag ska inte klaga. Man kan ju inte vara bra på allt! hahahaha.


Cheapskate

Jag måste ju ta vara på sommarlovet, tänkte jag idag när jag vaknade vid halv åtta och var pigg. Vad fan, nu måste jag sova. Det är sommarlov. Och helg. Jag FÅR sova. Pucko. Tack för att ögonmasker är uppfunna. Tack vare min blåa så kunde jag sova till 10 i alla fall. Jag kände att jag hade blivit lite cranky om jag hade gått och lagt mig vid halv tre och gått upp vid åtta. För det var så att vi hade gäster tills klockan var tio över ett, och sedan råkade jag ligga och skriva dagbok om vad jag gör om ett år tills klockan var halv tre. Oops.

Nu skulle jag hemskt gärna vilja vara ambitiös som E och köpa kalender till när skolan börjar. Men jag råkade shoppa upp mina sista pengar i borås. Så jag har inte råd att vara ambitiös och köpa en snygg kalender.
Jag får vara cheapskate och köra med ung-08 kalendern vi får i skolan. Exklusivt.

Nu kännner jag att jag kanske borde klä på mig och sminka mig så jag kan gå ut.

Over and out.


I'm gonna knock your teeth out, gonna give you a reason to get them straight now

Soo, nu tänkte jag berätta om dagen då jag var ovanligt klantig. Extremt.

Året var 2006. Jag hade börjat sjuan och det var den 13 oktober. Och fredag. Så fredag den trettonde, då. Bara det borde ju räcka för att jag borde stanna inne under sängen hela dagen, olycksfågel som jag är. Men nejfan, jag skulle för mitt liv till skolan. Vi hade som sagt precis börjat sjuan och var helt knäckta för att vi slutade tio över tre på fredagar (vi skulle bara veta vad det blir värre! x)). Det var varmt för oktober, och jag glömde min jacka på tekniken.
Jag och mina kompisar skulle cykla till konsum och köpa en jävla massa godis, och sedan hem till en och hjälpa med att färga hennes hår. Det var litelite nerförsbacke, varmt, fredag, jag var med mina bäst kompisar.. Jag var så glad så. Men vi hann cykla i typ 5 minuter. Sedan fick min cykel ryck, och helt utan förvarning så låste sig framhjulet. Jag har to this day ingen aning om vad som hände, men jag voltade över styret och landade på mn överläpp. I'm not kidding. Jag lyckades med att inte få ett enda skrapsår, vrickning, blåmärke eller skada någonstans förutom att jag fick världens största fläskläpp och att mina frantänder stod rakt in i munnen.
(här tänkte jag lägga in en bild på Pete Burns, som har plastikopererat sig till en typ fläskläpp, men jag skrämmer er lite i stället och lägger in en bild på mig då.

Så såg jag ut dagen efter.

Jag fattade först inte vad som hade hänt, men jag kände efter mina tänder och kände att de stod inåt. Sedan såg jag blodet som droppade från min mun. Jag överdriver inte, jag tror inte att jag någonsin har varit så rädd. Ett tag så tänkte jag ring ambulans, vad fan kommer hända med mig!? Medans jag skrek/grät "mina tänder! mina tääändeeer!"


Såhär såg jag ut typ efter två eller tre dagar.

Mina vänner gick till närmaste hus, som gav mig vatten och skjutsade upp mig till tandläkaren innan dem stängde vid fyra. Mamma jobbade i värnamo och kom och hämtade mig typ vid halv fem, och sen körde vi till jönköping, akuten. Där tryckte de tillbaka mina tänder, vilket gjorde ont så in i helvete. Sen åkte vi hem och jag kunde inte sova, jag var helt nervös.
Sedan fick jag äta soppa, yoggi och glass i typ 5 dagar. Och jag kunde inte prata som en normal människa på typ en vecka. Jag stannade hemma från skolan måndag och tisdag för att jag såg ut som ett miffo, kunde inte äta och kunde inte prata. Sedan fick jag åka till jönköpings tandläkare typ varannan vecka i flera månader, sen typ en gång i månaden, och nu typ två gånger per år. Och på måndag ska jag alltså rotfylla min högra framtand på grund av att den gick i nekros, alltså nerven dog.

So there you have it, det var så jag kom att alltid noja inför fredag den trettonde och aldrig cyklar den 13 oktober.

Är någon överraskad över att jag blir kallad Little Miss Clumsy?

Tourettes

Åååh alltså jag tror att min hjärna har tourettes. Om jag till exempel lyssnar på en låt som har ett speciellt ord i som låter som något annat så kan jag inte koncentrera mig på låten överhuvudtaget. Min hjärna tar över, hur bra låten än kanske är, så är allt jag kan tänka: "han sa XXXX. det lät som det. XXXX. XXXX." XXXX being ett ord som låter korkat av någon anledning.

Till exempel, när jag hörde moving mountains med usher imorse, så var allt jag kunde höra "It's like Brokeback mountaiiiiiins" . Så nu har jag ingen alls om hur låten gick. Allt jag hörde var brokeback mountains.

Min hjärna har tourettes.

I could sit and watch my life go by

Idag har varit pretty stillsam. Har städat vidare om en idiot på mitt rum. Det tar aldrig slut. Jag har idag slängt ungeför 85% av inehållet i en byrålåda som har haunted me forever på grund av sin stökighet. Sen fick jag dammsuga lite till. Och städa en massa andra lådor jag har. Jag köper lådor för att jag ska kunna lägga alla saker i lådor i stället för att ha dem liggande framme, för att jag då ska få ett till synes mera städat rum.
Newsflash! Det funkar inte. (ja jag vet att folk slutade säga newsflash typ -05 men det är kul ju!) Jag är en bekväm jävel så jag slänger bara alla saker på golvet i alla fall. Men nu är det fint. På vissa ställen i mitt rum. Jag tror att jag tar bokhyllan imorgon, om jag orkar, och sen behöver jag antagligen inte grovstäda rummet tills jul i alla fall. ur är väl det, det tar typ tre dagar!

Så nu är jag trött. Och det är fyra dagar kvar på sommarlovet. Två av dem har jag än så länge ingenting (sen kom ingeting, sen kom ingenting, sen kom ingenting, men ingenting är) alls inplanerat. På öndag ska jag träffa en kompi som jag inte har sett på alldeles för länge (dåligt samvete!)och på måndag så ska jag åka till Jönköping för att fylla min framtand. Om någon är intresserad så ska jag skriva ett inlägg om hur jag lyckades slå in mina framtänder. Eller förresten jag bryr mig inte om någon är intresserad. Jag gör det om jag har lust i alla fall. Sedan på måndag kväll blir det eventuellt en filmkväll för att fira the last day of freedom. Och sen så börjar vi halv ett på tisdagen.

Veckorna går så snabbt, det är helt sinnessjukt. Jag lovar, det känns som att jag nyss skulle börja åttan. Nu är det snart höstlov ju! Eller ja, kanske inte snart, men höstterminen går snabbt. Det blir mörkt, det är mycket plugg och mycket som händer.

Så nu ska jag ducha, bädda om till mina underbart snygga hello kitty-lakan (love!), kolla på tv och soooooova. Det är ju typ det enda jag längtar till nowadays. Sömn.

Over and out.

..Eller nej förresten.

Innan jag loggar ut så måste ja bara berätta att jag köpte nya cheap monday i Borås igår. De är svarta, snygga och skittajta. Och sköna. Typ. Men de kostade 400:- och jag trodde jag hade en femhundring hemma. Så jag lånade pengar och mamma betalade tillbaka min kompis vad jag hade lånat. Så jag är skyldig mamma 400. Och jag märkte idag att jag bara hade hundra. Och det är en vecka tills barnbidraget kommer.

Oj då.

How you gonna have a dream come true

Min dröm igår alltså.Jag kunde inte sova på grund av den. Very läskigt.

(ja jag vet att folk tycker att det är tråkigt att höra om drömmar bara för att det är totalt ointressant och kan handl om vad som helst och mena ingenting. Men nu har jag inget bättre att skriva om. :'))

Anyways, såhär var den: Det  var kväll, fast ljust, och jag skulle gå hem från någonstans. Jag tänke gena igenom en skog som jag inte kände igen och gick vilse i, och jag kände mig lite rädd. Jag gick åt fel håll, hur jag nu kunde veta det. Men så började det åska och blixten slog ner längre bort i skogen, sen slog den ner i två buskar utanför ett hus. Det fanns två hus i hela skogen, och buskarna började brinna. Jag blev skiträdd och började knacka på husen meningen var hemma. Sen började jag springa och sen vaknade jag. Jag var scared out of my senses och kunde inte somna på typ en timme. Det var inte så smart, i med att jag skulle upp klockan 6 nästa morgon. Men det är lugnt.

Jag drömmer ofta om eld, vad betyder detta?? Jag har hört att det betyder något men kommer inte ihåg vad x). En gång när jag var typ 10 så drömde jag att vårt hus brann ner till grunden. Jag var vettskrämd och lät inte mamma och pappa ha några ljus tända när jag hade gått och lagt mig i typ ett halvår, hahaha.

Men nu är det slut med drömtolkningar. Jag måste verkligen fortsätta städa. Mitt rum ser ut som crap.

Over and out.

Bara så att ni vet..

Jag har börjat mitt nya liv nu. (det gör jag iofs ungefär en gång i veckan men ändå) Jag ska inte äta godis och vara jättejättenyttig och börja träna och få VG i idrott och vara amitiös och seriös och aldrig mera äta onyttigt.

Så det så.

(bara för att jag åt en 230grams marabou igår på bion.)

Soo it rains on

Idag är det åtta dagar tills skolan börjar. Åtta. Jag fattar inte var hela sommaren har tagit vägen. Vad har jag gjort med alla dagar??

Önskat svar: Jag har solat, varit med kompisar, shoppat, haft filmkvällar, varit social..

Verkligt svar: Jag har suttit inne, kollat på regnet och dödkollat på MTV.

Men det känns, inte än i alla fall, så där ångestpanikframfallande som det brukar göra, jag vet inte varför. Men det är ju tur i alla fall. Kanske är det för att vårterminen i åttan var rolig och vi har bra stämning i klassen? Kanske är det för att vi blir nior, äldst på skolan? Kanske är det för att vi ska skrämma upp alla nya sjuor? Kanske är det för att skolan har blivit rätt chill och jag har helt ok betyg? Kanske är det för att vi eventuellt ska byta gympagrupper? Kanske är det för att jag har haft sommarlov och känner mig avslappnad och har glömt bort stugan?

Jag vet faktiskt inte alls. Men jag får bara hoppas att min nya positiva attityd håller i sig så att jag inte behöver oroa mig för allt. Men yeah right. Nu kan ni förvänta att jag kommer, precis om en vecka, med världens skolångest. Hej då positivt tänkande.
mMn jag får se det på den ljusa sidan..(eller som hejaklacken till min klass, C D positivt?? xD) tänk om jag skulle börja i en ny klass på gymnasiet och vara yngst och ett  totalt jävla nervvrak och inte känna någon i den nya klassen.

Stackars min bror.Ok, nu måste jag bara komma ihåg att läsa igenom det här om en vecka och inte ha panik.

Puss och hejdå.

Jag loggar ut

Jag känner att jag spenderar för mycket tid vid datan. I should get a life.

Eller inte.

Igår var det kusinträff och mest eftersom jag hade så låga förväntningar så var det roligare än vad jag trodde. Men nu så ska jag logga ut, ringa runt och se om det är någon som henkar på sex and the city ikväll, sedan åka till stugis alternativt sitta hemma och se Juno.


Såhär många kan man vara om ens förälder samlar ihop sina kusiner och syskaon och deras barn.

Puss och hejdå.

Och jag ska bara..

För övrigt så måste jag lägga till att en kväll med släkten kanske inte är det roligaste man kan tänka sig göra en fredagskväll när man är 14, men jag måste säga att den överskrider förra veckans fredagkväll, då jag satt helt alone hemma och kollade på brooke knows best. det var inte så kul.

Nu har jag bråttom till vännerna, puss.

Viktigare saker att göra

Hellooo..

Jag har inte skrivit på ett tag, men jag har varit busybusybusy..
I torsdags så blev det Lasse W i alla fall, och det var faktiskt kuuul. Efter att vi stressade hemifrån och höll på att inte hitta till brottet så kom vi tillslut dit och köpte biljetter. Vi såg cissi, Nour och Maud och Emil Jensen (the only guy in the world som passar i rosa jeans?) som var bra och drog roligt skämt om indiepopare. Sen var det Markus Krunegård. Jag var inte så pepp i början, så jag satt i gräset och chillade och lyssnade. Men det var faktiskt bra! Sedan Miss Li, jag och C stod längst fram. Hon var gryyym. Och sedan Lasse! Bra också, såklart. Utom att jag hela tiden stod bredvid fyllot som trampade mig på fötterna och arbbågade mig i revbenen. Och var allmänt jobbig. Men annars var det bra. Fast det öööööste ner med regn i början av spleningen, och ännu mer sen i slutet. Det började blixtra också, precis över havet, så man såg verkligen blixtarna. Det var rätt scary. Sen vid elva typ, så var det slut, och då spöregnade det såklart, och när vi hade gått till bilen så var vi totalt dyngsura. Lagom kul att sitta i en bil i mer än en timme med plaskblöta kläder. Jag kunde krama ur min palestinasjal. och hälla ur mina skor.

Och någonstans där emellan så köpte jag världens snyggaste tshirt i världen. Ever. För 20 kronor.

Rawr.

Och igår så var jag i ullared. Det var kul. Och jag får inte slösa pengar, hade en budget på 250 kronor. Och jag översteg dem bara med 15 kr! Jag är stolt. Grymt stolt. Och på kvällen drog vi till mormor för att umgås med stockholmskusiner.

Idag så ska jag vara med L, som jag inte har sett på över en månad. Det blir grymt kul. Och sen vid fyra, så blir det kusinträff. Hm.

Anyways, ha det bra!!

Aggro


Idag är det då torsdag och om everything goes to plan, så ska jag, mamma och C på Lars Winnerbäck i Halmstad idag. Jag är väl.. inte sådär jättepepp. Menmen. Bättre än att sitta hemma och dö.

Och imorgon börjar Way Out West. Ååååååååh. Jag ville gå. Desperately. Och det var inte bara önsketankar, det fanns nästan en chans att vi skulle dra på det, för mamma ville se Neil Young. Men hon dissare'. För en kusinträff. Döda mig. Jag vill inte gå! Jag kommer stå och trampa hela lördagen, hälsa på folk jag inte känner, känna mig tvungen att prata med folk, vara osocial i alla fall, och hela tiden tänka att jävla idioter kunde ni inte planerat det här typ nästa helg eller nåt så kunde jag varit i göteborg nu på Way out fucking West!!

Hm. Jag borde börja på boxning eller nåt. Få ut alla aggro-känslor. 

För övrigt så kommer mina vänner hem från florida idag. Jag är worried, jag vet inte vilken tid de kommer, om jag kommer kunna träffa dem idag. Och tänk så kommer det hem massa folk till dem och har kul och jag är inte med. Och så kan jag inte träffa dem imorgon om vi ska till ullared med los estocolmos. Och inte på lördag för då är det som sagt the dreaded kusinträff. 

Och det är för övrigt very ironic att jag kallar den kusinträff. Det är så att jag har bara två kusiner. Resten är sysslingar och diverse distant relatives. Nu ska jag sluta beklaga mig och gå och äta pyttipanna.  

Status

Är det bara jag som ibland (läs pretty ofta) brukar visa mig som offline på msn så att jag inte behöver känna mig tvungen att snacka med människor jag inte vill, men ändå kunna se om någon rolig loggar in?

Svara ärligt ja eller nej.. Ja! Nej! Ja! Nej! Jaaaa!

Although I've been here before, he's just too hard to ignore

Idag så... (neeej, jag måste fan hitta på något intressantare sätt att börja mina inlägg än att väderrapportera.)

soo.. idag har jag ganska så tråkigt, än så länge. Jag steg upp en minut i nio, nytt rekord. I tidighet då alltså. Sen har jag kollat på top model och ätit melon. Och varit grymt avundsjuk på mina vänner som är / har vait i florida. Men jag älskar dem i alla fall. Jag måste bara komma på något sätt att spara typ 10000. Någon som vill anställa en 14åring utan någon som helst koll och som begär mycket i lön?? Somebody?? Anybody??

Hm. I thought not.

Jag har skrivit en liten tråktext om att jag har tråkigt på bdb. Efter lunch så kanske jag ordeta tag i mitt liv och ringa någon. Men nu ska jag äta eventuellt äta majskolvar och definitivt läsa i Amy Amy Amy, som jag lånade igår.

Over and out.

Sommarlovshumor.

Idag regnar det inte. Men det ser ganska mörkt ut, for the record. Så det är inte så att jag tror att det kommer bli uppehåll hela dagen. Men kanske bara så länge så jag hinner gå till bibblan och låna vi som aldrig sa hora, som jag har tänkt läsa så länge (ok, ok, mest för att mamma läste den och sa att jag inte borde läsa den. Jag blir så mycket mer lockad då än om hon säger att jag borde läsa någon bok.. Sorry, mum!).

Jag kom att tänka på något jag läste i aftonbladet, en lten artikel på nöjessidorna. Jag kommer inte ihåg vad den handlade om, men en sak som jag märkte var att de hade skrivit källa: London Lite. Det har jag sett dem göra flera gånger. Och nu ska jag förklara varför jag kan tycka att det är så roligt, en grå tisdag på sommarlovet.

London Lite är en gratistidning (tänk typ metro) som ges ut i london. Det kommer en ny varje dag, och folk i gula jackor och kepsar där det står london lite står utspridda i London och ger dem till människor som passerar. Om man bara skulle ta emot varje som de så gott som tvingar en att ta, och går runt i city i typ 10 minuter, så kan man komma hem med typ 4 stycken. Jag kanske knappt behöver säga att denna tidning inte är extremseriös, right? Den består til 80% av vimmelbilder och meningslösa (men ack så roliga) små storys om Peaches Geldof, Agness Deyn, Amy Winehouse och Lily Allen.

Förstår n varför jag tycker att det är kul att aftonbladet använder dem som källa? Det är nästan lika kul som när de skriver källa: Wikipedia. (Jaa, jag vet att det säkert är en bra sida men for god's sake, jag kan gå in på sidan de har hittat faktan och skiva om till vad som helst. )Ja, jag är mycket seriös och fokuserad när jag är trött och seg en sommarlovsmorgon.

Gråvita skyar tandläkarväder

Idag vaknar jag till regn. Då var klockan 9. Nu är klockan 12. Och det håller fortfarande på lika hårt. Om inte mer. Men don't get me wrong, någon dag ibland så gör det ingenting med regn. Då kan jag sitta inne i myskläder en hel dag och göra ingenting alls utan att känna jättemassor med skuldkänslor för att jag inte är ute. Och det är väl bra. Så nu skulle det kanske passa om jag hade en bok att läsa. Vilket jag inte har. Får se om det blir uppehåll, då kanske jag går till biblioteket.. om de inte har typ måndagsstängt hela sommaren. Eller veckostängt på grund av namnsdag, eller något i den stilen. Att vara bibliotekarie i Gislaved måste vara skönt. Sitta inne i en nyrenoverad byggnad hela dagarna och göra mest ingenting, fast låtsas att man har massor att göra och sucka så fort det kommer in en kund.

Tro mig. Jag har praoat där. Inte det mest händelsefulla jobbet jag har hört talas om: gå dit åtta, fika, öppnar tolv, lunch, fika, gå hem vid tre. Helt allvarligt.

För övrigt så var det roligt imorse när jag skulle göra frukost och pappa gjorde te och jag kollade ut genom fönstret och suckade "tandläkarväder." Då sa han att han tyckte att det var jättesmart och har du ommit på det själv? Då suckade jag ingen och sa Lasse W, pappa. Lars Winnerbäck. Så kul kan man ha en måndagsmorgon.

Puss.

Stolt

Måste, måste bara berätta om min smartnosity innan jag loggar ut.
I fredas så satt jag och kollade på Britains Next Top Model, en gammal serie, som jag inte hade sett. Så var det en tjej som jag tyckte jag kände igen lite, och så såg jag namnet: Abigail Clancy. Jag tänkte shiit, hon skulle passa som en WAG. Eller, är hon inte en WAG? Så jag var självklart tvungen att googla. Och jag hade rätt! hon är gift/tillsammans med Peter Crouch.

Jag är grymt stolt.

nu ska jag dralla iväg till söta Eve.


Svåra val

Idag så ska jag göra en cdon-beställning. Så just nu har jag stora problem. Jag ska köpa koss the plug hörlurar (för jag pallar inte gå runt bed creatives gratis-saker, ont i öronen!) och så har jag pengar över till en skiva. Men hur i heeela världen ska jag kunna bestämma mig om vilken jag ska köpa?

The Libertines - Libertines
Dirty Pretty Things - Romance At Short Notice
Babyshambles - Down In Albion
The Kooks - Konk
Last Shadow Puppets - Age Of The Understatement
Mando Diao - Ode To Ochrasy

Alltså. Nu är vemsomhelst mer än välkommen att ge tips. Vilken ska jag köpa? Åh, svåra val.

Nu ska jag sätta mig och grubbla.

puss.

I miss the boredom and the freedom and the time spent alone

Mgmt alltså. Det måst vara en av de finaste textraderna i en låt. Någonsin.

I miss the boredom and the freedom and the time spent alone.

Jag vet inte ens riktigt varför, den raden är bara så.. Varje gången jag hör den så är det bara "åh."Nu ska jag fortsätta med att sitta och göra ingenting alls.

It's raining regn

Alltså, såhär får man ju verkligen inte säga. Men idag regnade det och jag tycker att det var jätteskönt. Få lite ledigt från stekande sol ett tag.

Ja, jag vet. Man ska inte klaga när solen vär kommer fram några dagar om året. Men ändå. Det började bli liite jobbigt att nästan dö av värmeslag varje kväll när man skulle sova, att ställa in planer bara för att man måste åka till en sjö och svalka sig.

Så, I'm sorry, alla som älskar sol, men jag tycker att det var sjukt skönt att idag få ta på sig ett par jenas och kunna flytta sig runt i huset utan att få värmepanik.


Over and out!

Friday night last orders at the pub

Nu är det fredagkväll och jag känner att jag verkligen borde göra något mera nyttigt än att sitta och slösurfa.

Typ att gå runt och sjunga at the top of my voice bara för att jag är själv hemma.

Idag jämför hon låtar.

I bilen idag när vi var på väg till badet (öreryd så klart!) så lyssnade jag på The Ting Tings. Och jag kom på att Fruit Machine är himla lik These Boots Are Made For Walking och att That's Not My Name är himla lik Hey Mickey.
Ja jag hade tråkigt.

Och sen har jag kommit på att i deras musikvideo till Shut Up And Let Me Go så rippar de off Seven Nation Army. Fast shut up.. är mycket bättre, så klart.


Stavning?

Nej, jag orkar inte slå upp. Men stavas verkligen cellskräck (på engelska) "chlosterphobic"?

Jag vet inte, men det stod så idag på letssingit. Jag kommer att ligga och fundera på detta innan jag somnar. För jag orkar för mitt liv inte slå upp.

Åh.

Vet ni att The great escape- Boys like Girls kom på mtv2 precis nu. S, F och L var och såg dem i tisdags.

Jag är inte bara lite avundsjuk.

(för övrigt har jag lagt upp mina "hyperaktivaungdomarpårymmen-bilder från i tisdags kväll på min bilddagbok.)

Puss

RSS 2.0