Så vad kan jag säga.

Nu är jag hemma. Om jag ens hade nämnt att jag skulle vara borta, that is. Kreta, har jag varit, om jag inte hade skrivit det.

Men nu är det så att jag har inte något viktigt att rapportera därifrån. Så vad gör jag, om inte skriver att jag är deppig igen.

Jag har haft en underbar vecka där jag har glömt alla mina problem, men nu är jag ju då tillbaka igen och idag är det gisledagarna. Oh - fucking - no. Självklart säger jag till alla jag träffar att det är en sån tuuur att jag kom hem innan gisledagarna, att det ska bli så roooligt och att jag har hängtat jättlänge. Men så är inte fallet. Inte alls, faktiskt. Jag har ångest för att jag sitter här och är osocial när alla andra är där uppe och har kul. Och Lina har försäkrat typ 4 gånger att det är lugnt om jag är med dem, men det känns ändå inte så. och nu är klockan över åtta och det känns som att alla dissar mig. Kanske gör de det också, inte vet jag. Jag vet, det är två dagar om året. Och det är medningen att det ska vara kul. Men jag mår inte alls bra just nu. Alla andra är säkert redan där uppe varför vill de inte gå med mig? What's wrong with me?

Jag orkar inte. Jag orkar inte bo i en ort mitt i smålands skogar där årets sociala event är en helg med några b-iga melodifestivalartister, tivoli, marknad och en massa fjortisar. Jag vill bara vara hemma. Det är allt jag vill just nu. Men jag vill inter missa något. Jag vill inte att folk ska tro att jag är det nolife-ungen som sitter hemma hela dagen som jag faktiskt är.

Jag kanske fortsätter mitt klump i magen-malande om ett tag, eller imorgon eller något. Men nu ska jag gå och desperat-smsa mina kompisar.

over and out.

Musikunskap, please?

Ja, de borde införa ett nytt ämne i skolan som heter musikunskap. På musiken för man lära sig spela musik, och på musikunskapen för man lära sig om musik. Ja, god knows att det behövs.
Typ idag på SO:n, så lyssnade jag på mp3:n.
Johan: Vad lyssnar du på?
Jag: Det du.
Johan: Men vaad?
Jag: Typ brittisk grime, en sorts rap.
Johan: (ser totalt "whaat" ut i ansiktet)
Och sen börjar han headbanga och skräla fuck the system, och kalla mig punkare.

Jag lovar, han tror att jag är typ hardcore emo eller nåt.

xD

dagens låt

...blir Zigenarliv dreamin - Håkan Hellström

Veckans textrad: "En vacker dag på Stridbergsliden, Ser upp och ser en fågel, o Tänker 'din jävel'"
hahaha.

Det roade mig på dagens so-lektion när jag skulle lyssnat på pers historier.

..Så nu sitter jag här igen.

Jahapp, big surprise. Nu sitter jag här och skriver när jagär depp. Idag har jag inte gjort ett skit. och inte igår heller. Och inte i tisdags heller. eller i måndags. Kul liv.

Grejen är, att i vanliga fall skule jag inte få ångest för att jag drar hem vid halv fyra och sitter och sitter en dag. Men nu är det ju så att jag inte har gjort något annat på hela veckan. Men jag har nästan en anledning. Alla mina andra kompisar var busy på annat håll, tro mig, jag har försökt fixa planer. Men det är familjefödelsedagar, det är pojkvänner och det är träningar.
Men, men. Jag klarar mig. Jag får se till att fixa lite plääns för imorgon, för annars tror jag att jag kommer waste away här hemma. Av tristess.
Men sen hjälper det ju inte med gladkänslorna att jag har ont som fan i min nagel och att min Mp3 inte kom i posten idag. (Jag råkade för övrigt dränka min i schampo. Not intentional. Idioot.)

Så här sitter jag och lyssnar på Burma - Dirty Pretty Things.

Men jag tror att jag ska ytterligare förstärka känslan av att jag inte har något liv genom att gå ut på en promenad. Ja jag känner mig som en pensionär.

xoxo

Smartish.

No brukar vara ungefär tråkigast i världen. Tur att jag har min klass att underhålla mig?

(på NO:n, pratar om preventivmedel)

Marcus, läraren: -Ett annat är spiral, som man då för upp i kvinnans livmoder..
Johan: - Men ey, vaddå, kan bögar köra upp den i röven också då eller?
Marcus: Eeeh, du har tydligen inte alls fattat det här med preventivmedel och varför man använder det va?

Hahahaha.

..Men var har jag glömt min hjärna?

Sigh. (Jag suckar på engelska, för om jag skriver suck så kan det misstolkas :'D)

Jag som skulle vara så jäkla duktig idag och plugga spanska hur länge som helst.
Ok, det har jag ju gjort också. Jag har suttit vid köksbordet och pluggat, mer eller mindre effektivt, sedan kvart i tre. Nu är klockan halv fem. Och jag skulle börja plugga alla glosor på cdrom-skivan nu, det är det enda sätllet jag hittar vad vi har för glosor. Men cd:n ligger i skåpet!
Meeh.
När jag väl ska plugga, och tro mig när ja säger att det inte är någon vanlig syn, så kan jag inte ens göra det. Och vi har provet imorgon. Eller, som jag kanske borde säga, tenemos la prueba mañana.
Jaja.. jag får plugga på elevens imorgon. Men då hinner jag inte plugga matten? Men jobbigt. Nu har vi knappt haft några läxor på aslänge, men så kommer två prov på samma gång. Greeejtish.

xoxo


Lil Wayne is scääääry.

Dagens låt blir Lollipop - Lil Wayne. Bara för att den är så sköön, så hörde jag den när vi var i borås också.. Så jag kommer alltid tänka shoppa när jag hör den, haha.

För övrigt kan jag bara säga att Lil Wayne är läskig. Jag vet inte, det bara är något med honom som ser konstigt ut. jag vet inte om det är håret, tänderna, rösten eller jaa.. Han är ju jävligt scary i alla fall x)

Vad kul man kan ha när man har tråkigt.

Hahahahaha,

Jag satt och kollade någon lagom tråkig sida på internet och funderade på att hämta mitt godis, när jag kollade på en reklan för vin. Tänkte inte på det så mycket, men kollade på den där vita varningslappen som sitter på reklamen, där det stod:
"Hälften av alla som drunknar har alkohol i blodet."
Men jag kollade inte så noga, och läste istället:
"Hälften av alla som drunknar har alkohol i badet."
...Hahahahha. Då tänkte jag whaat?! Brukar man drunkna i badkar, och mode importantly, brukar man drunkna i badkar med alkohol i?

Ja, jag är smått övertrött.

If I didn't know better

Idag är det ju då fredag. Och jag ska snrt dralla iväg till Hanna, så ska vi åka till Borås. Och då ska jag shoppa. Som fan. x)
Men vilken tur att jag är på bra humör idag och inte bryr mig om att vi frågade hava gvd om de ville åka med. Men F skulle vara med O och det fattar man ju att hon vill. Men att de sen tillsammans med Lina också skulle dit? Hmm, if I din't know better, I'd say they were dissing us ;P

Men jag är utvilad och glad i alla fall, har firat valborg med mormor och lillasyster i stugan och sovit över där. Ja, jag vet att jag är mobbad :'D Men vafan, hur kul är det att dra iväg till brasan i gislaved och supa sig full och vara allmänt überfjortis? Inte så himla kul. För jag vill inte dricka och jag ser inte poängen i att göra det heller. "amevafaan, det är kul ju!!"   -jomen ellerhur, jag tycker också att hon som står bakom träden och spyr ser ut att ha the time of her liiife.
Sen ska vi ju inte gå in på att i rätt umgänge så uppför vi oss tillräckligt förvirrat utan alkohol. So there.

Och nu ska jag gå.

over and out från a never-been-nyktrare Miranda.

RSS 2.0