Are you happy now, can you breathe again?

Har inte uppdaterat pga orkar ej pga pappa är inte hemma och så fungerar inte internet (pga att jag är en teknik-retard som inte kan göra något åt saken)
Men, nu funkar det en stund. Idag står jag inför svåra val, som typ: ska jag göra något vettigt av mitt liv just nu, något halv lite okej, eller bara ta lite godis, sätta mig i källaren pga enda stället jag inte dör av svett, och titta på Glee?

Lutar åt det sistnämnda, i gotta say.
För övrigt - lyssna på Dylan LeBlanc. DÖR av fint. På riktigt, så bra.
Dylan LeBlanc – Paupers Field

Uppdatering

Hai!
Har haft värsta bra helgen. Hängde i Oscars stuga med bra människor, och åkte sedan till min favvoviktor och där har jag myst runt resten av helgen. 

Nu är väl planen att göra ca ingenting resten av dagen heller. Typ, spela sims och inte ha ett liv i allmänhet.
Herrå.

Livet

Idag har jag en långklänning på mig. Väldigt hippieaktig är den, blommig och vid och grejer. Känner mig väldigt mycket earth mother, men det kan ju vara positivt. Eller? Vet ej. brukar ju spöka ut mig, så whatever, man måste ju testa lite nya grejer ibland.
Bra dag idag, för övrigt. Slutade tidigt och ska dra till Oscars stuga och hänga där ikväll, sedan ska jag till min finispojk och mysa runt hemma hos honom hela helgen. Känns bra! Dock lite avundsjuk på min syster och far, som åker till London ca nu, medan jag har två veckor kvar på mitt "jobb" (vill inte riktigt kalla det för jobb pga så himla slappt och flummigt)  innan jag åker dit. 

Tänkte bara uppdatera lite. Life is good och allt det där, jag chillar runt på jobbet på dagarna, kommer hem, spelar Sims, äter, tittar på tv, sover. Spännande, inte speciellt, men rätt okej ändå. Har varit så stressad hela våren så är rätt nöjd med att ta det lugnt. 

Det var väl det jag hade att säga. Spännande. Herrå.

Shorts

Hejsan! Idag har jag haft sommarlov. Kickstartat det med att inte göra något alls och knappt gå utanför dörren. Duscha vid två och ha dåliga matvanor.
Dock har jag sytt! Känner mig lite duktig, trots att jag nu när jag ser bilderna inser att mina shorts ser lite ut som en blöja med överdrivna rosetter på. Typiskt mig att bli lite överentusiastisk.
Så snygga vet jag inte om de blev, var betydligt mer nöjd innan (som man kan se på bilden) mest för att jag orkade bli klar över huvud taget, händer inte varje dag. 

Nu överväger jag i alla fall att sova. Har också hunnit med chips, Gleemaraton, glass och lite mer tv. Bra gjort.

-

ps. Insåg precis att jag uppdaterar väldigt sällan och när jag väl gör det så blir det sjukt ogenomtänkt och dåligt. Tänker inte ursäkta för detta på grund av att jag utgår från att ingen bryr sig. Har bara inte orkat riktigt skriva något fyndigt eller intressant på sista tiden (like I ever did men irrellevant just nu.), bloggar mest för att det hade blivit tomt utan. Bara så att ni vet om det är nån som tittar in.

Dravel och sånt

Sitter vid datorn sådär som man hamnar ibland alldeles för ofta och inser att det verkligen är skolavslutning imorgon. Helt sjukt typ.
Sådär peppiga var ESMK09 när vi slutade ettan och hängde hos Amanda på kvällen. Och det var alltså ett helt år sedan. Det känns ju inte ens som att det var länge sedan. 

Och nu är det slut på tvåan. Känns rätt bra på ett sätt, och på ett sätt inte. Har varit så himla upp och ner på något sätt, hela året. Sjukt bra och lycklig ena stunden och totalt kaos nästa. Hoppas nog att sommaren ska bli lite lugnare. Eller mest, mer stabil i alla fall. Jag kommer inte att sakna skolstressen i sommar, och inte de tidiga morgnarna. Dock känns det surt att klassen aldrig hinner/orkar ses på sommaren, det är ju den som gör skolan lite värd. Typ, att man orkar gå dit nu sista veckorna som gått utan att jag har gjort något produktivt över huvudtaget.
Men orkar inte bli sentimental. Jag ska feriepraktisera tre veckor nu i början av sommarlovet, sen åker jag till London och hänger där i tre veckor. Resterande månaden är öppen för förslag. Jag är helt okej pepp faktiskt. Egentligen.

Ignore this

Hade det så himla bra på Siesta.. 
Är hemma igen och allt känns mest.. vet inte. Kaos. Eller nåt. 
Det är varmt, igår var en fin dag och jag badade.
Min finaste pojk är i London och lever livet, jag saknar honom samt är lite avis.
Bokade tre veckor i London i sommar i och för sig, men känner mig mest trött ändå. Orkar inte.
Ursäktar emoblogg men vem orkar läsa ändå?
För de arma stackare så lägger jag ut en av de finaste låtarna jag vet just idag. 

The Ark – Tell Me This Night Is Over

RSS 2.0