Sånt man tänker på när man tillbringar en söndag i sängen

Hittade en spotify-playlist som jag skapade i vintras idag. Lyssnade på den lite grand medan jag låg och läste och kände bara på ca varje låt att HELVETE vilken bra musiksmak jag har!

Så vackert

Den tycker jag att ni borde lyssna på. Jag tycker att alla borde lyssna på den, och älska den. För den är skitbra. Jag la till en låt idag också som jag tyckte hörde hemma och känner bara mmmmm jag ska sitta och lyssna på denna listan hela kvällen för jag är ett freaking genius. 

Och annars kan jag nog inte påstå att jag har åstadkommit speciellt mycket idag. Jag har läst ut "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag" och den var så himla bra. Tänkte när jag såg den på bibblan, att en bok som heter så kan ju inte vara dålig direkt. Och det var den inte heller! Den var jättebra. Läs den. 

Jag har också hunnit med att skriva ett brev till min fina kusin, som jag ämnar att posta imorgon på väg till jobbet. 

Men det är också ungefär allt jag har hunnit. Funderar starkt på att ligga i sängen resten av kvällen också, jag har liksom choklad within my reach och bra musik och så såatteh.. jag kan inte riktigt se någon anledning till varför jag skulle stiga upp, ungefär. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0