Finhelg + lam söndag

Jag bloggar bara när jag har något tråkigt jag egentligen borde göra. Just nu är det en uppsats i engelska som jag verkligen borde ta tag i och skriva på, och ett tal till retoriken imorgon som jag måste ace:a för att ha en chans att få ett skapligt betyg. Jag orkar dock inte riktigt det. Istället skriver jag lite på min uppsats, vilket inte är så mycket roligare det, när jag efter tolv sidor vill ändra inriktning på mitt ämne och typ ta bort hälften av vad jag skrivit. 

Kul söndag! 

Dock att jag kan acceptera en trist söndag när jag har haft en så strålande vecka i övrigt. I torsdags var det uppsatsskrivning i fem timmar, men det gjorde inte så himla mycket för jag fyllde arton och när jag och mina fina fina fina vänner hade skrivit klart så åkte vi till Växjö! Det var min strålande födelsedagsöverraskning, en tripp till växjö, till fina Frida. Vi shoppade, sedan blev jag bjuden på restaurang och bio. Så himla fint! Hade verkligen så himla mysigt. Vi såg Breaking Dawn också, och fangirl som jag är måste jag läsa om hela fjärde boken nu. 

Igår var jag på Queen-konsert med Gislaveds Symfoniorkester, vilket var rätt så strålande det också. Sedan myste jag lite grand hemma och gick och lade mig klockan tre. Helt okej helg som blev väldigt lång när den började i torsdags, jag är mycket nöjd. 

Inte lika nöjd nu när jag måste ta itu med allt jag har skjutit upp, dock. Känns inte som en fest. 
Men jag försöker motivera mig med att jag får äta choklad och titta på Glee när jag har skrivit lite på min engelska och.. ja, åstadkommit lite saker i mitt liv. 

Wish me luck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0