Moget

Nu är jag hemma igen! Häng med en familj i deras stuga utanför ödeshög någonstans i två dagar, rätt trevligt. Eller ja. Jag misstänker (eller vet) att jag var ganska osocial, av olika anledningar. För det första, så har jag precis fått min iPod och ville hemskt gärna lyssna på fina låtar helahela tiden. För det andra, så försökte jag planera en eventuell stockholmsresa och höll därför en flitig (för att vara jag, som typ aldrig smsar) sms-korrespondens med min syster och min kusin. För det tredje, så hade jag fruktansvärt ont i magen hälften av tiden och orkade inte göra särskilt mycket (minst av allt vara social).

Men det var rätt trevligt ändå! Att vakna på morgonen, sätta sig på trappan och ha en liten sjö typ tre meter därifrån är ju inte lite charmigt. Så jag har mest solat, badat lite grand, spelat en extremt lång och tävlingsinriktad omgång Fia med knuff, suttit på klippor och sånt. Givetvis har jag inga bilder. Tror att mamma tog några i och för sig men.. då måste jag ju flytta på mig. Inte okej.

Och ja, jag inser att med min korta semesterskildring låter jag som en fyrtioplussare som beskriver en trevlig semester. Moget. (typ ja, på riktigt. inte okej.)

Men jag lovar, snart så kommer mitt vanliga pubertala gnäll igen. Don't despair!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0