The fabulous life of Miranda

Heey.

Här sitter jag, en torsdagkväll i juli, och kollar på celebrity materchef. Det är så sjukt kul att alla i det programmet tar sig själva på så stort allvar. Så jag sitter här och flinar åt dem medans jag väntar på att gossip girl ska börja.

För övrigt har vi skaffat en ny klocka i vardagsrummet. Den tickar precis som en bomb. Det är nästan lite kul tycker jag.

Men anyways.. Nu tänkte jag försöka fortsätta med min nya favorit-playlist. Bara absoluta favoriter. Det går inte så bra. Jag har kommit från bokstaven T till A. och jag har redan fyllt en a4-sida. Alltså, jag är sämst på att välja bort saker. Jag torr tt det har något att göra med att jag är för snäll. Eler en pushover. Eller att jag bara inte kan bestämma om jag tycker om There She Goes mer är Doctors and Dealers.

I vilket fall som helst, så börjar ett dåligt brittiskt läkar-program nu. Det får man ju inte missa.

Tänkte bara passa på att skriva ett inlägg om mest ingenting, nu nä jag har tid. Det är nämligen så att imorgon bitti någon gång så åker jag iväg med mamma och bror till kusten. Halmstad, eler falkenberg tror jag det blir. Eeh, jag har inte så stor koll. Men anyways, så ska vi tälta, träffa syster och some friends of the family. Det är så himla varmt här hemma, inte så kul att ligga i trädgården och pressa. Även om jag sitter i skuggan eller inomhus så måste jag ju typ ducha två gånger om dagen. It's times like these man undrar varför man inte bor vid havet. Eller i alla fall vid en sjö.
Hur som helst, så syns jag igen någon gång på söndag.

Over and Out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0