Hörsjöbadet - The Story

Så idag hade jag alltså a-lagsdagen som jag var så himla opepp på. Ärligt talat blev det inte ens nära så hemskt som jag trodde att det skulle bli. Visserligen så hade det väl blivit roligare med lite solsken och några fler grades celcius, eller lite fler badpeppa människor, men det var faktiskt helt okej.
Det började med att stå och frysa halft ihjäl på soltrappan (ironic name) och vänta på bussarna med fin luva på sig (vem fan passar i luva, seriöst?) för att det regnade. När bussarna äntligen kom, så färdades vi tillsammans med en massa sjuor och åttor, till det mycket trevliga ställe som kallas Smålandsstenar. Woop, liksom. Men ja. Jag frös fortfarande något fruktansvärt, men på något sjukt sätt så kändes den kalla utomhuspoolen konstigt lockande, efter att vi upptäckte den varma bastun. Så jag har badat utomhus idag! Sedan varvade vi bad med bastu och godis. När klockan blev elva lessnade vi, klädde på oss, åt kycklingklubba, och gick sedan på utflykt till Netto för att köpa godis. Vi kom tillbaka lagom för att se när Jocke gjorde bomben så att de som stod lite för nära kanten blev blöta.
Alltså, följande lärdomar har jag dragit från dagens utflykter:
- Det var kallt i Smålandsstenar fredagen den 5 Juni 2009.
- Det är inte gott, och smakar som möglig dill, att äta en salt lakritsskalle med potatissallad och kyckling på (enligt Frida, som var modig nog att prova.).
- Det är ingen bra idé att stå nära en simbassängkant när vissa personer gör bomben.
- Det finns en kiosk i Smålandsstenar som säljer gammalt godis.

Alltså, har det trots allt varit en berikande och mycket trevlig dag. Jag blev faktiskt till och med lite sentimental när jag satt på bussen hem och insåg att detta är min sista fredag med min klass. Sedan kom jag på bättre tankar.

Kommentarer
Postat av: Leonard

Haha :) Hörsjöbadet var ju helt underbart hahah x)



Jag blev lite sentimental när jag fick hem gruppbilden på klassen, spexfotot du vet, och tänkte shit, det är ju sista klassfotot (och vad fan har jag på mig på bilden egentligen haha x), och sen slutar vi ju om mindre än en vecka! :P

2009-06-05 @ 21:33:55
URL: http://trierer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0