I'm not skolking, I promise.

Eeehja.

Har nästan skuldkänslor för att jag inte går i skolan idag. Har en tandläkartid, jag lovar, men i praktiken är inte den förrens kvart över 4. Så egentligen skulle jag väl hinna gå på alla lektioner idag, utom svenskan som är sist. Men jag övertalade mamma att vi borde åka på morgonen istället. Bara för att vi kan gå på a6 i några timmar då.

Men anyways, I'm not at bääääähd as I seem. Mamma sa att vi skulle åka vid tolv annars, så allt jag hade hunnit gå på var gympan och slöjden, så jag hade ändå missat de viktiga lektionerna.

Förresten, the guy som gjorde vårs schema la en idrottslektion första timmen, tio över åtta, en måndagmorgon. Han måste haft humor. Ha-fucking-ha. Men inte så kul för oss. Ellar jaa, finns väl de som tycker att det är "jätteskönt att få träna lite på morgonen" - Men piss off. När vi börjar med NO på morgonen eller nåt, kan ju jag i alla fall sova, låtsas vara aktiv, men jag "måste göra mitt bästa på gympan." Bara för att idrottslärare får betalt för att vara hurtiga och käcka och pigga när de har fått typ två h sömn och måste handskas med ett gäng åttor på morgonen.

För övrigt så har vi haft den där gympatiden ända sedan vi började sjuan.

Jag skulle uppskatta en ändring i schemat, tack.




Shoulda known att inlägget skulle sluta med att jag klagade på skolan. Det händer ofta, bara så ni vet.

Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0